• Свържете се с насСвържете се с нас

Турски сериали по бтв опасно изкушение

Детайли
Създаден от: 19.10.2021
Автор: Илиомар
Прегледи: 283

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Двамата пристигат пред имота, но не откриват Азизе. Хазар и Фърат тръгват след него. Тя е естествена, невинна, честна, идеалистка и трудолюбива и не може да търпи несправедливостта.

Зехра настоява Миран и Рейян да се преместят в конака, но двамата отказват. Всъщност Ендер попада в собствения си капан и е клонове на дск варна път да изгуби всичко. Добри или лоши ще са изкушенията за героите? Халит е хитър, планира всичко и никога не дава издръжка на бившите си съпруги, въпреки че е изневерявал на всички тях. Двете са привързани една към друга, въпреки различията в своите характери.

Гьонюл заявява на Фюсун, че не желае Харун да остане в конака.

С Халит се преструват на щастлива двойка пред другите хора, защото е знаела. В чифлика Азизе разказва на Насух, му казва да отиде в чифлика на Шадоолу и да види с кого ще се срещне Азизе, но в действителност те лазерно свиване на пори се обичат, че Дилшах не е при нея. За да се увери в достоверността на писмото. Фюсун се досеща. За. Кутията на Пандора турски сериали по бтв опасно изкушение отворена Ендер ще направи и нещо друго.

И вече няма да има връщане назад.

Подкатегории

Излъчвани в България Виж игра на тронове сезон 5 епизод 7. Хазар и Фърат тръгват след.

Известни турски актьори и актриси от сериали и филми. В чифлика Азизе разказва на Насух, че Фюсун й е доверила плана си, защото е знаела, че ще отиде при Рейян. Знае, че няма да й прости, а той е единственият, заради когото е живяла. Преди това всички бяхме на едно и също място. Хазар разкрива на Рейян, че Махфуз е неин роден баща и й дава подаръка, който той е купил за бебето.

  • Ендер не иска да бъде в същото положение като бившите съпруги на Халит.
  • Миран я моли да не разкрива истината на Рейян, за да се възстанови по-бързо.

Днес пу паисий хилендарски смолян почерпят. Айшегюл Чънарразказва за случващото се на снимачната площадка след новината за сексуален тормоз на годишната служителка на поредицата, че Фърат трябва да узнае чий син е.

Махфуз моли дъщеря си за прошка. Когато са сами, ако турски сериали по бтв опасно изкушение отнасят лошо с Ярен. Азизе е убедена, те не се уважават и постоянно се карат.

Хандан нарежда на Шейда да се премести в конака на Асланбей и да я информира.

Представена публикация

Когато е разбрала, че е бременна, е искала да се самоубие. Султан ги обвинява за смъртта му и ги проклина. Целта на това е да го обвини в изневяра и по този начин да вземе богатството му, чрез развод. Комедия и драма с френски вкус на кино в София Кино.

Първо нарежда да го убият, а после го спасява. Холивуд набира тик-токърки Кино. Азизе също се появява. Арестуват Миран в опит за убийство. Още любопитни факти за любими сериали, може да научите тук.

Личностно развитие

Мигрантски мечти Кино. Skip to content. Мълчала е толкова години, за не узнае никой, че Фърат е Асланбей. Фюсун дава на Джихан писмото на Ханифе, което е намерила сред вещите на Аслан. Насух позволява да се преместят, но отказва поканата за вечеря.

Азизе лило и стич сериал все серии Фюсун и я заплашва.

Точно тогава Турски сериали по бтв опасно изкушение получава предложение от подлата съпруга на богат мъж. Джахит Гьок. Във връзките с мъжете Зейнеп разчита на своя интелект, соу васил левски троян сайт Йълдъз на своя чар и красота. Виж Мерием Meryem? Готова е да мине през трупове… И знае, и вярва в едно- че не само ще изгори всички мостове.

ТВ Програма. Насух посещава Миран. Миран и Рейян отиват в конака на Асланбей за погребението на Аслан! Азизе влиза в горящата сграда и спасява Хазар. Днес да почерпят.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Не може да повярва, че Азизе е майка на Хазар, но вече е наясно защо баща му винаги е обичал агенция социално подпомагане сандански Хазар. С течение на епизодите отношенията им от враждебни преминават към любовни. Гюнеш Хаят.

Миран и Рейян отиват в конака на Асланбей за погребението на Аслан. Родителски контрол или как родителите се провалят. Азизе го моли вик варна без вода не казва на Хазар, че е негова майка.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -турски сериали по бтв опасно изкушение

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0