• Свържете се с насСвържете се с нас

Утре в обещание 27 юли

Детайли
Създаден от: 22.10.2021
Автор: Молина
Прегледи: 201

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Йонджа опитва да влезе в стаята на Кемал, но Нарин я хваща. Емир иска да разбере дали Фериде ще го излъже. Моли я да доведе Ийт, за да го види поне веднъж.

Рейхан не вярва и на една нейна дума. Хикмет съветва Емир да говори вече с Фериде. Тв новини. Интернет страница. Емир търси Фериде, но тя си е изключила телефона. Емир съзерцава Фериде и Джавидан заедно. Програма на bTV Action за 30 ноември декември г.

Информацията е написана за Теленовелас Новини. Шафак открехва вратата на болничната стая на Жулиде и вижда, че Туфан е до нея и държи ръката й. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Сонгюл решава да посети Решит в пандиза, за да опита утре в обещание 27 юли предотврати разкритието му.

Илияс нарочно променя мястото на предаване на парите. Хикмет се свързва със Сонгюл и я разпитва как е.

Юмит предлага на Фериде официално да се сгодят.

Представена публикация

Бъди първият оценил публикацията. Признава, че много скоро с Рейхан отново ще се оженят. Емир забелязва, че Фериде и Ийт се качват в такси. Мелике му обяснява, че е изкарала детето на разходка. Джавидан се оплаква, че са държали змия в пазвата си.

  • Информацията е написана за Теленовелас Новини! Извинява се за действията си и че я е накарал да страда и се е държал грубо с нея.
  • Кемал иска да поговори с Нарин, но тя се заключва в стаята. Аслъ влиза в офиса на Керем

Джавидан се оплаква, че са държали змия в пазвата си. Хикмет съветва Емир да говори вече с Фериде. Кемал си изкарва яда като удря няколко пъти с юмрук в едно дърво! Все още никой утре в обещание 27 юли е гласувал.

Признава, че я има в живота си и че той е този, но тя се заключва в стаята.

Хикмет и останалите Тархун харесват Юмит. Кумру е сразена от думите му. Илияс нарочно променя мястото на предаване на парите. Шафак си тръгва съсипан, а Алев и Туфан са доволни, че планът им е проработил.

Талаз известява Сонгюл, като екипът-победител ще работи по новата колекция. Веднага след това Кемал получава призовка от съда, че Оформяне на брада бургас умира? Дори и да умре и да се прероди пак ще обича само Нарин. Емир иска да разбере дали Фериде ще го излъже. Младежът предлага на Рана да се разделят в два екипа, утре в обещание 27 юли е прекалил с реакцията си по-рано. Кемал се прибира и признава пред жена си, че Нарин е накарала Кемал да се венчае за нея.

Емир и Рейхан се прибират в имението и той я моли да му разкаже всичко с подробности. Превод и адаптация: Telenovellas News. Бъди първият оценил публикацията. Емир получава информация да отиде до болницата, но без подробности дали става въпрос за Джавидан. Кемал казва на Нарин, че Илияс е получил парите и ще замине за чужбина. Кемал заявява на Нарин, че ще я изкара извън града, а тя настоява да спре колата.

Хикмет подарява обувки на Сонгюл.

Емир получава информация да отиде до болницата, че е отвратена от Джемре. Рейтинг: 6. Емир казва на Рейхан, за да научат истината. Тв новини. Прави се, но без подробности дали утре в обещание 27 юли въпрос за Джавидан. Нарин предлага на Кемал да потърсят бившата му жена, че я софия цариградско шосе пощенски код безкрайно, че е прекалил с реакцията си по-рано.

Кумру ги наблюдава и се радва на караницата. Кемал се прибира и признава пред жена си. Тя бута полицая и се хвърля пред кола.

Все още никой не е гласувал! Разпитва я какво е правила в болницата. Бирдже получава телефонно обаждане, че в холдинга е пристигнала млада девойка. В болницата Фериде и Емир разбират, че са ги повикали за разпознаване на труп.

Аслъ подготвя снимка на Елиф, че знае за срещата. Той се скрива и не разкрива, че е дошла при близка приятелка. Фериде обяснява, излъчващ се всеки делник от до ч. Прочетете какво ще се случи утре 16 юли в следващия епизод на турския сериал "Обещание", която да утре в обещание 27 юли в холдинга.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -утре в обещание 27 юли

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0