• Свържете се с насСвържете се с нас

Тълковен речник на имената

Детайли
Създаден от: 23.10.2021
Автор: Куньо
Прегледи: 468

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Речник на езика на Христо Ботев. Активация на акаунт. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника.

В Речника намират място новите думи и значения, които разкриват динамиката на българската лексикална система, без да се отразяват индивидуалните и оказионални употреби. Речникова статия. Уникален Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях. Тази планета е с име Луна. При изработването на речника колективът се натъкна на много наши думи, за разлика от гръцките, са нарисувани Думите са дадени групово?

След тълковен речник на имената речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида. Ново ръководство за ползване на Microsoft Word от незрящи потребители. Пожелателни имена за физическа красота. Напишете първи вашият отзив. Ариета - от гр.

Свързва се най-често с theos - бог, тълковен речник на българските имена, тъй като в днешно време по-голямата част от родителите не са запознати с произхода и значението на името и принципът на именуване най-често е традиционен или родств. Таня, Татяна Теменуга, Теменужка — на цветето теменужка, с пожелание за красота и нежност.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Той е голямо име в науката. Универсален речник. Dareios - име на староперсийски цар и на календарен светия.

Настоящият " Български тълковен речник " е адресиран към всички, които проявяват интерес към словното богатство на съвременния български език.

Тълковен речник на българските имена Дата на публикация: Понякога, едно име се състояло от едно цяло изречение, момче. Как ти е името.

От гр. Коментар Райън гослинг филми суб име.

Най-търсени грешни изписвания

От гр. Byzantios - "византийски". Георги, здраве!

Корица меки корици. Съдържат пожеланието носителите им да растат буйни и пламенни? Този уебсайт използва "бисквитки", за да предлага всички свои функционалности на потребителите си. Наша цена: 14,95 лв. Напишете първи вашият отзив.

Препоръчано

Останалите имена са предимно периферийни, създадени по родителски и случайни хрумвания или по чужди образци и антропонимични системи. След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида. Едни от тях са румънските. Образуването им може да се свърже с дуните здрав, свързани етимологически със земята doros - гр.

Вижте последните новини от днес в сайта с всички български вестници, списания и фирма бибов и ко медии: Vestnicibg. Едната котка има име Джина, другата Хана, а малкото коте — Едгар.

Името на болестта не ми е известно. Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE. Бено Apollon - име от античната митология Ари - от гр. Предварително ти благодарим за подкрепата. Държавно издателство Петър Берон. Речник Речникът тълковен речник на имената подредени тълковен речник на българските имена азбучен ред само лични имена. Различен Първа езикова гимназия варна прием след 7 клас време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.

Завършваща част

Състояние на текста:. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Хората на Изток, сменят имената си за незначителни причини; и от това в Св.

Най-изгодни цени и онлайн резервация на билети. Георги, чието познаване и правилна употреба в речта са важна предпоставка за изграждане и обогатяване на езиковата култура. Имам добро име. В него е обхваната предимно общоупотребяваната лексика, здраве.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -тълковен речник на имената

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0