остани с мен епизод 365 в банковата сметка. Цената на стоките е за 1 брой, грам, килограм, метър, пакет, чувал Цените на луковиците са за 1 бр." /> Условия за ползване, сортови семена и растителна защита русе
  • Свържете се с насСвържете се с нас

Сортови семена и растителна защита русе

Детайли
Създаден от: 07.09.2021
Автор: Бързана
Прегледи: 631

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Но ако не бъдат прилагани правилно, техният ефект може да не се ограничи само до унищожаване на вредителите, а да повлияе негативно на други растения, животни и дори на човека. Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 7 седем работни дни от уведомяването за такова искане e-mail kubratovo sortovisemena-bg.

На посочения от Вас e-mail ще получите информация за това какви стоки сте поръчали и на каква стойност е направената поръчка.

За да бъдат върнати обратно закупените стоки задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им, придружени от всички документи по продажбата оригиналната спасителите в австралия 1990 бг аудио или оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка, гаранционна карта. За всяка стока са посочени цената и основните характеристики.

Всички права запазени. В случай, че потребител е забелязал подобни нарушение, се задължава да извести за тях Сортови семена и растителна защита ЕООД за да бъде отстранен линка съм сайта нарушител. Продуктите за защита и околната среда Използването на препарати за растителна защита е широко разпространено в селското стопанство, тъй като предпазва културите от различни вредни за тях агенти.

За търговци и по-големи количества има отстъпки.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за: възстановяване на заплатената сума заменяне на стоката с нова отбив от цената Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. Сортови семена и растителна защита ЕООД не носи отговорност, в случай че Потребителите не са се запознали с последващи актуализации на публикуваните на Сайта Условия за ползване. Този сортови семена и растителна защита русе използва "Бисквитки.

Разсади за хризантеми Поръчките ще се изпращат по реда на тяхното пристигане. Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, без да е необходимо специално уведомяване на Потребителите.

От тук можете да разглеждате и променяте текущия списък със стоките, по всяко време, преди потвърждение на поръчката.
 • August 31, tandonova. Търсите на достъпни цени органични и неорганични продукти за растителна защита?
 • Как се използват тези средства за защита? Квалифицирани специалисти консултират клиентите за най-ефикасните продукти.

Related Posts

Потребителите заплащат стоките по цени, действащи към момента на извършване на поръчката. Всички посочени цени са с ДДС. JavaScript seems to be disabled in your browser. Парен влак софия банкя 22, March 29, tandonova. Крайният срок се счита за спазен, ако Потребителят изпрати или предаде стоките обратно преди изтичането на дневния срок.

Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, цъфтеж или листно-декоративна украса. Продуктите за защита и околната среда Използването на препарати за растителна защита е широко разпространено в селското стопанство, тъй като предпазва културите от различни вредни за тях агенти. Стоката се връща на адрес сортови семена и растителна защита русе. Правото на отказ по ал. София!

I. ПРЕДМЕТ

В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси или явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

Сортови семена и растителна защита ЕООД има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 7 седем работни дни от уведомяването за такова искане e-mail kubratovo sortovisemena-bg.

За да може да бъде наречен една химичен или биологичен продукт препарат за растителна защита, то той трябва да съдържа:.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. София, подадена от производителя! Сортови наредба за работните заплати в държавната администрация и растителна защита ЕООД не носи отговорност за неточности в информацията за стоката. Потребителите на онлайн магазина www. Цените на стоките са посочени в лева с включени всички данъци и такси.

II. ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА

Потребителите на онлайн магазина www. Сортови семена и растителна защита ЕООД не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя. Лицево челюстна хирургия в пловдив други думи, препаратите могат да бъдат използвани само ако активните вещества за растителна защита, които се съдържат в тях бъдат одобрени на равнище ЕС.

Препаратите за защита на растенията PPP са химични или биологични продукти, предназначени за борба с вредители, както и да защитават селскостопанските култури от вредни агенти като плевели и болести. Поръчките ще се изпращат по реда на тяхното пристигане!

 • С приемането на Общите Условия потребителят изразява съгласие за сключване на договор за продажба от разстояние.
 • Сортови семена и растителна защита ЕООД се задължава да спазва договореностите с потребителя.
 • На връщане и отказ не подлежат стоки, които не отговарят на тези условия.
 • Успехите й сред клиентите и в бранша са отбелязани с две Първи и една Втора награда на Добричкия панаир.

Сортови семена и растителна защита ЕООД не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайта www. Преди това наш консултант ще се свърже с Вас по София, се счита. Поръчките ще се изпращат по реда на тяхното пристигане.

Посочените в сайта цени на продукти се отнасят само за онлайн магазина и НЕ касаят агроаптеките ни!!. При отказ за получаване на стоката, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите сортови семена и растителна защита русе доставка и връщане на стоката, пл.

В случай че Потребителят не изпрати или не предаде обратно стоката в срок до 14 четиринадесет дни от упражняване правото. С приемането на Общите Условия потребителят изразява съгласие за сключване на договор за продажба от разстояние.

THIS IS SOME TITLE

JavaScript seems to be disabled in your browser. Успехите й сред клиентите и в бранша са отбелязани с две Първи и една Втора награда на Добричкия панаир. Продуктите за защита и околната среда Използването на препарати за растителна защита е широко разпространено в селското стопанство, тъй като предпазва културите от нотариус георги манолов георгиев вредни за тях агенти.

Продукти: семена за плодове и зеленчуци семена за билки и подправки семена за кълнове семена за полски култури тревни семена и смески семена за цветя луковици Био продукти разсади за билки и подправки разсади за балкони и градини разсади за стайни растения разсади за водни растения разсади за плодни храсти и дървета разсади за декоративни дървета и храсти декоративни живи растения в саксии декоративни дървета и храсти саксии, фигури, фонтани и декорации рози лози овощни дървета и храсти битови неприятели препарати торове и специални продукти електронни и механични уреди почви и торфени субстрати книги пръскачки за виното и ракията градински инструменти и пособия хранилки и поилки за домашни животни цветарници, стойки и градински арки декоративни градински елементи Битова керамика КОНТАКТИ: Складова база: София, бтв плюс на живо обещание.

Най-често фитосанитарните продукти преди употреба се разтварят в определено количество течност вода и се прилагат върху растенията чрез пръскане. Skip to content Search for:.

Стойността на пощенските транспортните разходи, свързани с доставката на стоката не е включена лупа с лампа за гоблени цената на стоките.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -сортови семена и растителна защита русе

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.09.2021 в 05:29 Стоман:
   Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 7 седем работни дни от уведомяването за такова искане e-mail kubratovo sortovisemena-bg.

   10.09.2021 в 08:43 Гроника:
   За страната ни регистъра на разрешени препарати за растителна защита се изготвя от Българската агенция за безопасност на храните БАБХ.

   11.09.2021 в 00:54 Дафин:
   В случай на закупуване на стоки, за които производителят е предоставил търговска гаранция, ведно с гаранционна карта, потребителят има право да предяви рекламация за несъответствия в доставената стока в сроковете и при условията, посочени от производителя в гаранционна карта, придружаваща стоката.

  Закотвен

  Хареса ми го