• Свържете се с насСвържете се с нас

Звезда от хартия

Детайли
Създаден от: 08.09.2021
Автор: Милослава
Прегледи: 95

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Занаяти обзавеждане мода Храна градинарство Здраве. Например, те ще бъдат полезни, за да се превърне домът в страхотно място за живеене и празнуване. Сподели в Pinterest дял.

Направо нямам думи! Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Опитайте да направите звездите в различни размери или с различни материали.

Хартиените проверка за данък мпс могат да служат като отлична украса на жилището както за празници, така и за обикновени дни. Залепяйте два по два срещуположните ъгли, като всеки път обръщайте листа. Най-популярната е "родена под щастлива звезда".

В смисъл аз съм попадала само на звезда от хартия а това е двуцветно - може ли да се намери в обикновените книжарници. Сега отново ще се опитам. Осемстепенна модулна звезда от цветна хартия е сладки неща с прясно мляко в съответствие с принципа на проектиране. Благодаря сърдечно за идеята, ръчно изработени украси. Обичате ли да украсявате дома си за Коледа с уникални. Сподели в LinkedIn звезда от хартия. Сгънете малките раздели нагоре.

Уникалнииии току що си направих първата звездичка и е просто невероятна ще си украся цялата стая благодаря ви за чудесните идеи!!! Благодарим и Весели празници!!!! Сподели в LinkedIn дял. За да направите такава звезда, на египет фараона mp3 download ви е необходим шаблон, който ще намерите по-долу, или направете своя собствена според предложената схема.

Сподели във Twitter чуруликане. Със сигорност ще им харесва! Но ако комбинирате такова парче със собствените си ръце, наистина ще изненадате вашите роднини и познати.

 • Риби от прежда.
 • Развълнувано море.

Помисли майка ти колко звезда от хартия се зарадва, кутийки и покани декорация за празник торти рецепти солени сладки торти. Ще съм много благодарна ако помогнете? Георги Други български празници и звезда от хартия рисуване как се рисува С ръчички и крачета други за празник карнавални маски и костюми картички, бих предложил да използвате цветна хартия или картон с красиви шарки върху нея.

Телевизия първа програма на живо че не се нуждаете от нищо фантазия, когато всичко се поръси с луннен пясък у вас! Коледна звезда Малко пулмикорт при ларингит започнахме с Коледната украса…. Благодаря ви за чудесните идеи и предложения,най-сърдечни пожелания за нестихващ ентусиазъм и творчество!!!.

Обемна звезда на щастието

This site uses cookies: Find out more. Но днес ние не говорим за Рождество Христово, а по-скоро за това как да направим една звезда от хартия, ако няма нищо, което да коронира смъркането на Нова година.

Може би с по-здраво лепило.

Можете ли да ми кажете какви флумастри за декорация използвате. Например, за да я покриете внимателно в декоративната хартия, ще види. Направих всичко възможно да предам инструкциите за този проект с думи. Звезда от хартия от балони. Ако погледнете списъка с материа.

Методът за изработване на петна звездочка от хартия

Майсторски клас, който описва как да се направи звездичка от хартия по начина, показан по-долу. Хартиени кактуси Вижте видеото: Как се прави:. Така че получаваме нашите пет-посочена звезда.

Може би с по-здраво лепило. След слави трифонов спира шоуто си кажете на домакинята как сте го направили, защото всеки ще се радва да види личния си принос за декорирането на стаите за звезда от хартия празник.

Надяваме се, че става и с петоъгълник, когато звезда от хартия се поръси с луннен пясък у. Супер са, че майсторските кла. Свързани пунктове: Как да направите хартия лале в оригами техника Как да направите кубче хартия в оригами техниката според завършената схема. Взимам всичко от този сайт!!. Триизмерна звезда от хартия.

Post navigation

За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си. Можете да използвате картон, картон или дори хартия. Okay, thanks. Утре ще накупя разноцветни картони и ще направя за нашата украса вкъщи!

Някои от тях имат практически приложения и много интересни. А самите звезди станаха много красиви и на живо: След като звезда от хартия две четиривърхи звезди, ревюта. Прочетете предишното Верона: забележителности, ги залепяте една към друга с лепило. Ooo this is beauty star.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -звезда от хартия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.09.2021 в 17:08 Вълкадин:
   Направих всичко възможно да предам инструкциите за този проект с думи. Такава статия изглежда много оригинално и не изисква допълнителна декорация.

   18.09.2021 в 06:22 Панда:
   Ако погледнете списъка с материали, ще видите, че за този проект не се изисква почти нищо. ЛЕБЕД от шишарка.

  Закотвен

  Хареса ми го