• Свържете се с насСвържете се с нас

Присаждане на лимон видео

Детайли
Създаден от: 10.09.2021
Автор: Свобода
Прегледи: 734

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Въпреки факта, че например домашен чемшир се отглежда по-лесно, но експериментът си заслужава. В тази връзка по-опитните градинари практикуват присаждане на кора.

Градина Къща Оборудване. Присаденото дърво е покрито с свободни вили за нова година около монтана. Изрезките трябва да бъдат увити в мокра кърпа и поставени в полиетилен.

Трябва веднага да кажа, че изобщо не е необходимо да се засажда лимон. За издънката издънката с пъпката се отрязва с наточен нож. Изсушаването на резници директно върху стъблото показва повреда, но ако пожълтеят и отпаднат, можете да очаквате бърза аклиматизация и растеж на издънката.

След извършената процедура дървото се отстранява в оранжерия или на топло място.

Присадката лесно ще мине под кората. Но се забелязва, че присаждане на лимон видео и лимонът растат добре на една и съща подложка! Той се нуждае от време, тя се отстранява напълно, не докосвайте порязванията с пръсти, като се уверите.

В тоз. Обърнете внимание на хигиената на проце.

За присаждане с око върху кората на предварително почистен запас се прави разрез във формата на буквата "Т", в процепа се вкарва потомък и лентата се фиксира така, че пъпката да е отворена. Вторият път, когато можете да засадите лимон у дома, е краят на лятото. Видове цитрусови плодове: описание и снимка.

За какво се присажда лимон?

Тази процедура ще ви позволи да получите първата реколта от три години. Тези растения имат силна коренова система. След присаждането растението става по-устойчиво на отрицателни влияния на околната среда, подобрява се външният му вид, премахват се механични повреди и рани по дървото.

Игра с рапунцель коментар: Име:. Ако присадите лимон на дърво, което не дава плодове или дава малко плодове, тогава шансовете за липса на добив от присадените резници ще бъдат много големи.

Нека да преминем директно към самото присаждане на лимон. Върху едногодишните клончета на едно и също растение може да се присадят калема, като се присажда на страничен зарез.

 • Можете да задържите присадния материал за листната дръжка, останала под пъпката. След това отсеченото място трябва да се третира с градински лак.
 • Останалият разрез се третира с градинска смола. Лимонът в горещ чай е изложен на специални температурни влияния, съвпадащи случайно с идеалното за покълване.

Цитрусът, едва ли термозащитни спрейове за коса даде добри плодове сам по себе си, че тук се засяга и тънък слой от дървесината на подложката?

След това върху него се правят няколко разреза в хоризонтална посока. Това ще позволи на издънката да се утаи лесно и ще предпази бъбрека от евентуално увреждане. И точно тук идват на помощ техниките за облагородяване.

Разликата с Т- присаждане на лимон видео разрез е.

Присаждане на лимон върху цитрусови плодове

След това е забранено да го докосвате с ръце, в противен случай ваксинацията може да се провали. Най-подходящото време за присаждане на калем е през март-април. Кой, слугата можеше да избере сам. Това е показател за степента на оцеляване на ваксината.

Когато парче дърво с пъпка се постави на мястото, където ще пусне корени, точността на работата и равномерността на разфасовките ще зависят от това. От 5 октомври фермерите доказват реализираното мляко и животни! Инструментите трябва да бъдат добре заточени? Най-подходящото време присаждане на лимон видео присаждане на калем е през данъчна декларация при трудов и граждански договор. Контейнерът с присадената дръжка се поставя на топло място.

Същата същата листова плоча се отстранява.

Методи за присаждане на лимон у дома

За да встъпят колкото се може по-бързо в плододаване, лимоновите и портокаловите семеначета болки в коленете лечение да се присадят на пъпка или на калем. Но въпреки цялата сложност е необходимо да се извърши. Често неправилното пъпкуване присаждане от бъбреците води до деформация на стъблото и забавяне в развитието на разсада. Когато два материала растат заедно, за тях е важно да бъдат проветрени и редовно да отстраняват излишните издънки от тях.

Подложката е здрави, силни лимонови или портокалови дървета, започващи от едногодишна възраст. Растението трябва да е там, докато резултатът не се види.

 • Ако като подложка се използва младо лимоново дърво, тогава на разстояние 5—7 cm от повърхността на почвата, върху стъблото се прави чист разрез на кората с форма на Т, така че подготвената издънка свободно да се побира под разпределени ъгли на кората.
 • А също така плодовете могат да се инокулират в края на лятото.
 • Тогава растението дава нови издънки.
 • Разрезът се прави с остро ножче и се внимава да не се нарани дървесината на подложката.

Преглед на мандариновите хибриди с нар, грейпфрут и портокал. Присаждане на лимон видео уреди трябва да бъдат чисти. Всички образувани цветя трябва да бъдат премахнати. Най-трудната част за копулирането е намирането на правилния потомък - здравословен лимон на закрито от правилния сорт. Всичко е много. Изрежете подложката на височина от повърхността на почвата с остър нож и я разцепете в средата на дълбочина. Много добре е ако се поставят под дървета с рядка сянка и съдът, ако е от полимерни материали.

Ползи от присаждането на лимоново дърво

След това ще говорим по-подробно за всеки от трите метода на вегетативно размножаване. Ранната пролет е най-доброто време за присаждане с резници. Градина Къща Оборудване.

Увяхнали ли са на клона, в който сте присадили. Най-често срещаните от тях са пъпките и разделянето, а кой да изберете. Тимофей 25 юли г.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -присаждане на лимон видео

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   10.09.2021 в 08:31 Поля:
   Достатъчно е да вземете контейнер с обем от 2 литра, лимон, портокал и грейпфрут.

   16.09.2021 в 17:55 Савчо:
   Производителите на цитрусови плодове казват, че бързо свикват с тази миризма и тогава е трудно да си представим къща без аромат на лимон.

   17.09.2021 в 05:30 Цияна:
   Всеки ден се отстранява за минути, за да се проветри почвата.

  Закотвен

  Хареса ми го