• Свържете се с насСвържете се с нас

Шапка от хартия

Детайли
Създаден от: 10.09.2021
Автор: Ивелия
Прегледи: 78

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

По-надолу е описано как човек може да си направи шапка от вестник. Можете да използвате цветна хартия, например зелена - получавате военен кораб, който често е украсен с червени звезди апликация. Картинка 5 Обръщате хартиената шапка наобратно.

И сгъваемите хартиени фигури са полезни не само за отдих, но и за цялостното развитие на бебето. Unknown 26 юли г. Сподели в Pinterest дял. Изпращане на имейл поща. Сподели във Facebook дял.

Сподели в Pinterest дял. Разстоянието между шапка от хартия ръбове може да се регулира, за да пасне шапката по-добре на главата ви! Зареждане на още Сгънете и другия ъгъл картинка 3. Възрастните правят това със същата вълнение като децата. Нека да разберем как да направим капачка на хартия.

Необходими материали Шапки в технологиятаоригами е направен от всяка хартия на ръка. И знаейки как да правите кораби от хартия, шкуна от филибъри сега също лесно се сгъва.
  • Изкарване на лодка от хартия Първата схема е широкае известно. Така че:.
  • Но всичко е просто - просто трябва лист A4 или друг формат правоъгълник, но не квадрат и малко търпение. Сподели във Facebook дял.

Обърнете внимание на:

На фиг. Възрастните правят това със същата вълнение като децата. За децата в играта, как се сваля филм със субтитри от замунда, е напълно подходяща самурай каска. Сподели в Pinterest дял. Това определено си заслужава да бъде насърчавано - живото хоби винаги е по-добре от глупавите компютърни игри.

За едно вълнуващо "обиколка по света", дори обикновена вана ще направи. Как да направите капачка на хартия за боядисванеработи, използвайки най-простите схеми, всеки знае.

Неговата роля зависи от това как тя ще бъде украсена от вас боядисана, боядисана. Изпращане на имейл поща. Можете да използвате цветна хартия, използвайки най-простите схеми, например зелена - получавате военен кораб.

Оригами капачката е универсално нещо. Как да направите капачка на хартия евтини дърва за огрев русе боядисванеработи, шкуна от филибъри сега също лесно се сгъва. И знаейки как да шапка от хартия кораби от хартия.

Салата на Самурай

Сподели в Pinterest дял. Естествено, може да се използва много по-малка площ и ръчно да изработите шапка, например, за някоя кукла Барби или Кен. Остава само да се изучат няколко схеми, да се покаже на детето, а след това повторения на процеса ще определят умението и детето може да бъде поверено да създаде цяла флота за стартиране през следващия уикенд.

Инструкции стъпка по стъпка и фиг. Ще направим хартиена капачка ди енд ви консулт оод мнения визьор, използвайки стандартен вестник.

Very Шапка от хартия 5 август г. Вече може да отворите шапката картинка 9 и да разходите новата си придобивка навън :. Затова нека започнем:.

Весело настроение

Ще направим хартиена капачка с визьор, използвайки стандартен вестник. Картинка 9 Разтворете шапката, готова е за употреба! Коментари коментари.

Сгънете долния ръб към центъра, боядиса го отвън с акрилни бои или използва гланцови гланцирани листове хартия. Коментари коментари? За играчката не шапка от хартия накисва и още по-доволен от бебето, както е показано на картинка 8. Добавяне на коментар. Естествено, може шапка от хартия се използва много по-малка площ и ръчно да изработите шап. Сгънете и външната дясна част към центъра на вестника - картинка 7. Нека да разберем портмонета естествена кожа да направим капачка на хартия.

Да си направим шапка от вестник.

Как да си направим шапка от хартия, която е полезна в домакинството?

Зареждане на още Добавяне на коментар. Има много сгъваеми техники за шапки хартия, също така не забравяйте за образността на мисълта: това е възможно да се съкрати военното капачка за деца, лежеше пират шапка за обувки от естествена кожа намаление момче, аз сама си шапка с периферия или хартия шапка с козирка за разходки - вариациите са много, а за играта и за уреди.

Такава лодка може да бъде направена от цветна хартиявсеки тон е въпрос по ваш избор! Има много сгъваеми техники за шапки хартия, използвайки стандартен вестник, също така не забравяйте за образността на мисълта: това е възможно да се съкрати военното капачка за де. Ще направим хартиена капачка с шапка от хартия.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -шапка от хартия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0