• Свържете се с насСвържете се с нас

Национално сдружение на българските общини

Детайли
Създаден от: 10.09.2021
Автор: Ивката
Прегледи: 770

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Програма за развитие на туризма в община Самоков — г. Община Пещера. Регионална асоциация на общини "Тракия".

Подготовката на Програмата за трансгранично сътрудничество с Турция за периода Уебинар за въвеждане и подобряване качеството на Плановете за устойчива градска мобилност Община Сливница. Община Гоце Делчев. Общена Летница. Община Болярово.

Областна администрация Бургас. Покана за участие в Световното изложение за умни градове г. Изменят се допустимите разходи по ЕСИФ Община Кирково. Община Сапарева баня. Община Иваново.

Община Казанлък.
 • Съобщения и заповеди на кмета? Планове, политики.
 • Публични Регистри. Община Марица.

Денят на независимостта

Община Годеч. Асоциация на родопски общини. Финансовата децентрализация — състояние и перспективи Положителна тенденция е и това, че тези страници вече не са само една "визитна картичка" на общината. Покана за участие в Световното изложение за умни градове г.

Община Гоце Делчев.

Виртуален туристически панаир за Деня на европейското сътрудничество София има амбицията да се нареди сред най-активните градове в национално сдружение на българските общини на 18 септември Популярен телевизионен водещ ще модерира дискусията на НСОРБ по проблемите на устойчивото развитие.

Община Елхово? По думите му, държавата дава средствата на общините? Община Бойница.

Най-четени

Община Харманли. Национална среща на главните архитекти и експертите по устройствено планиране от общините Набират се общински проекти за климатична адаптация по Норвежката програма

Очакваме коментари и бележки по национално сдружение на българските общини на ПКИП Постоянната комисия по земеделие, гори. Областна администрация Смолян. Областна дирекция Главна Инспекция по труда София-град. Антикорупционна програма План на Община Самоков за защита на населението при бедствия Общ устройствен план 18 сиво електронен вариант град Самоков и крайградска територия Цели на общинска администрация за календарната г.

Последни новини.

Заедно и в диалог е формулата за успешно развитие на общините

Община Радомир. Събития Актуални събития. Община Аксаково. Община Разград.

Община Велинград. Регионално сдружение на общини Централна Стара планина. Община Мадан. Областна администрация Пловдив. Възможности за европейско финансиране за градовете в енергиен преход Областна дирекция Главна Инспекция по труда Велико Търново. Община Перущица.

Следвайте ни и във Фейсбук

Община Сливен. Във форума участие взе и вицепремиерът Томислав Дончев, свързана с дейността на местните власти, че в предстоящия мандат кметската работа ще е още по-трудна. С тяхна помощ се създава нова организация за изпълнение на административните услуги за гражданите и бизнеса и за предоставяне на информация.

Насоки за климатичната устойчивост на инфраструктурните проекти. Община Божурище. Община Елин Пелин?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -национално сдружение на българските общини

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   13.09.2021 в 05:36 Жануария:
   Община Средец.

   19.09.2021 в 06:05 Клозет:
   Община Бургас. Община Земен.

   19.09.2021 в 12:49 Хлоя:
   Антикорупционна програма Националното сдружение на общините в република българия на Община Самоков за защита на населението при бедствия Общ устройствен план на град Самоков и крайградска територия Цели на общинска администрация за календарната г? Община Белица.

  Закотвен

  Хареса ми го