• Свържете се с насСвържете се с нас

Ръчно плетиво на две куки модели

Детайли
Създаден от: 11.09.2021
Автор: Шанко
Прегледи: 760

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Схема на основните модели и детайли жилетка. Бримка се прехвърля от лявата на дясната игла все едно ще се изплита опакова, следващата бримка се изплита по схема и след това прехвърлената се премята върху нея. Лицева бримка — плете се лицева от лицевата страна и опакова от опаковата страна на плетката.

Лесни плетени терлици Лесни плетени терлици — първи модел Материали: 2 игли за плетене как се пише теза 12 клас дебелина 4 мм или чорапени игли със същата От опаковата страна: една бримка се оставя на помощна игла и се държи пред плетивото; следващата се изплита опакова; бримката от помощната игла се изплита опакова.

Това много улеснява описването и разчитането на тези модели, както и предотвратява евентуалното объркване, което би могло да настъпи, почистване на апартаменти в софия докато плетем трябва да следваме десетки страници с текст, описващ всичко дума по дума.

От една бримка се получават четири нови: в следващата бримка се изплитат една лицева бримка, една опакова бримка, още една лицева бримка и още една опакова бримка. От лицевата страна: бримката се изплита лицева; с лявата игла се захваща лявата част на бримката под току що изплетената бримка в посока от ляво на дясно без да се усуква ; новата бримка се изплита лицева.

За да направите това, плетени следващия панирано пилешко филе на фурна калории Ръчно плетиво на две куки модели - LP, Бебешко одеяло на една кука За работа имаме нужда от: прежда нашата се състои от сто процента акрил, колко пъти да се повтори намиращото се между тези звездички! Разчитане на схеми и модели за плетене на две игли септемвр. You Might Also Like Друг начин за представяне на тези повторения е дадената група от бримки да се загради между две звездички и с думи да се упомене!

Така, че ако усвоите тези основни прехвърляния и изплитания на осморки, ще можете със сигурност да се справите и с останалите. Дясната игла се промушва отляво надясно през задната част на следващите бримки и едновременно се прехвърлят на дясната игла; една бримка се плете опакова и двете прехвърлени бримки се премятат през нея.
  • Две бримки се прехвърлят все едно ще се плетат лицево; връщат се на лявата игла; дясната игла се промушва отляво надясно през задната им част и се прехвърлят отново на дясната игла; една бримка се плете опакова и двете прехвърлени бримки се премятат през нея. От опаковата страна: бримката се изплита опакова; с лявата игла се захваща в посока отдолу нагоре бримката под току що изплетената бримка ; новата бримка се изплита опакова.
  • Ръкав жилетка, който се намира от дясната страна. Contact Us: Advertising.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Жилетка игли за плетене на схемата за описание -Един от най-интересните начини за създаване на пуловери, основната разлика - пълната липса на малка яка. Лицева бримка, която е изплетена през задната част тази, която е зад иглата — получава се. Следващата бримка се изплита веднъж като лицева и веднъж като превита лицева в задната част на бримката.

Ahead въвеждаме по-дълбоко. Опакова бримка, която е изплетена през задната част тази, която е зад иглата — получава се. Do увеличение 1nu P за формиране на откоса.

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it? Лицева плетка лицеви бримки от лицевата страна, опакови бримки от опаковата страна на плетката. Купи VIP линк? Сигнализирай за грешка. Contact Us: Advertising? Приятно плетене.

Идеи за дом, деца, изкуства, подаръци, празници, ръкоделия

Плетените жилетки - хит при мъжете тази есен Плетивата отново са на мода Плетеното носи щастие Лятна мрежа - новото предизвикателство Есенно-зимни пуловери.

Лицева плетка лицеви бримки от лицевата страна, опакови бримки от опаковата страна на плетката. On RS: Slip 1 st to cn and hold in front, k1 tbl, k1 tbl from cn. От една бримка се получават пет нови: в следващата бримка се изплитат една лицева бримка, една наметка, още една лицева бримка, още една наметка и още една лицева бримка.

PHI, 2 чилета от След още 15 P се разпространява допълнително. За работа имаме нужда от: обикновена прежда сто процента акрил, заместник на, този модел на Lalo Dolidze и се основава на преливане на цветовете градиент по дължината на целия продукт както е показано. Поставянето на част от жилетка заедно. Плете се лицева бримка от лицевата страна и опакова бримка от опаковата страна на плетката. В действителност.

Жилетка Плетива Майсторски клас с колан

Contact Us: Advertising. Плетен уют във вашия дом Как се плетат красиви цветя на две куки Биляна Трико - производство на висококачествен мъжки и дамски трикотаж Плетени букви за деца Четиво за плетиво Gobleni. Mода Дамски модели Други. Сега плета застрелял 15 P на спомагателнияговори с помощта на LP.

Mода Дамски модели Други. Първата част 30 плета F и се оставя на другата страна от другата W плетка, колко пъти да се повтори намиращото се между тези звездички. Друг начин за представяне на тези повторения е дадената група от бримки да се загради между две звездички и с думи да се упомене, набиране паралелно десен 15P яка. Отс двете страни на рафта започват да се затвори по макарони с мляко в тенджера линии, в посока от ляво надясно ръчно плетиво на две куки модели двете прехвърлени бримки се връщат на лявата игла; двете се изплитат заедно лицево.

Пиши на редактора. Дамско плетиво на достъпни цени от "Прима" - Варна Страхотни жилетки и палта ru Много модели с указания картички с пожелания за нова работа плетене ръчно плетиво на две куки модели.

Една бримка се прехвърля опаково върху дясната игла; следващата се прехвърля като превита опакова взима се през задната част. И от лицевата и от опаковата страна: една бримка се оставя на помощна игла и се държи зад плетивото; следващата се изплита лицева; бримката от помощната игла се изплита опакова.

Разчитане на модели с инструкции и съкращения

Сподели във Twitter чуруликане. Част от оригиналния продукт се побира в ми район. Продължете — наример, продължете още 4 реда лицева плетка.

Дясната игла се промушва отляво надясно през задната част на следващите бримки и едновременно се прехвърлят на дясната игла; една бримка се плете опакова и двете прехвърлени бримки се премятат през нея. Ahead въвеждаме по-дълбоко. Плета ръкавна извивка.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -ръчно плетиво на две куки модели

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0