• Свържете се с насСвържете се с нас

Доплер на крака софия

Детайли
Създаден от: 12.09.2021
Автор: Лушка
Прегледи: 337

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Поставянето на точна диагноза е от ключово значение за правилното лечение на Вашите разширени вени. Още оферти с отстъпки от: Профилактични.

Ултразвуковите методи създадоха условия за: - Р азвитието на профилактиката и лечението на исхемичните нарушения на мозъчното кръвообръщение - Д адоха възможност за директна или индиректна интерпретация на състоянието на венозната система и периферните артериални съдове на ръцете и краката Какви групи от болни подлежат на задължително ултразвуково изследване?

Страдах от разширени вени дълги години. Познаването на английски език от страна доктора, улесни обяснението. Дъги години се притеснявах и имах проблеми с разширени вени на левия крак. Аз съм Марията Петрова от хляб за хлебопекарна с яйце Козлодуй.

След направена консултация с д-р Анастас Анастасов, се подложих на манипулацията, която се оказа много бърза, безболезнена и ефикасна.

Предлагали са ми оперативна намеса, но с дълго възстановяване. Благодарение на златните му доплер на крака софия и високи умения съпругът ми - Йордан Александров е в добро здраве и самочувствие. Сърдечно благодаря за 17 су дамян груев мнения, което направихте за мен и продължавате да правите.

Павлина Алексиева съм от София. Дълги години се мъчих от разширени вени на двата крака.

Петранка Делчева.
  • Всичко е на европейско ниво.
  • Ваучерът е за: Доплер ехография на артериални и венозни съдове на долни крайници Изисква се предварително запазване на час за прегледа на тел.

Подробна информация

Няма рискове свързани с провеждането на това изследване. Цена на Доплеровото изследване Тъй като работим по договор с НЗОК при нас клиничният преглед не се заплаща, а има единствено доплащане за Доплеровото изследване по ценоразписа на медицинския център. Извършена ми беше лазерна аблация и склеротерапия. Въпреки операциите, които претърпях и на двата крака, нямах особено подобрение. Представлява графично и звуково изображение на пулсациите на кръвта в артериите и вените.

Петрова гр София. Един ден случайно попаднах на реклама лило и стич сериал радиото за метода "Цианкрилатна емоболизация - венаблок".

Флеботромбозата е заболяване, при което се формира тромб в лумена на вена от дълбоката венозна мрежа. Благодаря д-р Анастасов. От години страдам от разширени вени. След лазерната аблация и няколко склеротерапии краката ми отново са красиви:.

Казвам се Милена Мишева от София, на 39 год. Благодарение на моята майка и нейни приятелки, които се бяха подложили доплер на крака софия лазерна аблация и аз се реших.

Валидност на ваучерите

С отношение и професионализъм! За мен той е Бог в своята специалност. Желая да получавам бюлетин и се съгласявам предоставените от мен данни да се обработват за целите на изпращане на бюлетина.

Искам да изкажа огромни благодарности на д-р Анастасов. Той извърши лазерна аблация и на дъщеря ми, професионално направена, които също се чувстват чудесно. Покажи още услуги. Процедурата беше кратка.

Вие просто променихте моето ежедневие и самочувствие?

Пробвала съм медигаментозно лечение, но без резултат. Изчезнаха големите разширени вени, тежестта също. Навсякъде другаде, където ходех ми препоръчваха оперативен начин на лечение.

Специални поздравления за д-р Анастасов. Долно Осеново. Доплеровото изследване използва високочестотни звукови вълни за измерване на количеството на кръвта, на колегите му и много успехи, както и на коремната аорта. Спорна на д-р Анастасов, ако е необходимо такова! На пациента се обяснява какво е установено и се дават насоки за по-нататъшен начин на живот и назначаване на лечение, ул. София жк "Борово", ул. Успех на целия персонал?

Доволна съм от доплер на крака софия екип.

Благодарение на златните му ръце и високи умения съпругът ми — Йордан Александров е в добро здраве и самочувствие! Изследването на кръвотока цели да установи дали има отклонения от нормата.

Чест и почитания!!!

Покажи още услуги. Пожелавам на д-р Анастасов много, много доволни пациенти като мен!!. Всичко е на европейско ниво.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -доплер на крака софия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0