• Свържете се с насСвържете се с нас

Проверка на пощенска пратка от китай

Детайли
Създаден от: 12.09.2021
Автор: Зузи
Прегледи: 559

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

It may not display this or other websites correctly. Както казват полицаите "И други нарушават правилата ама ние хванахме тебе.

Преправяне на съдържанието на официален документ е налице тогава, когато деецът внесе промени в съдържанието на издаден документ без съгласие замбезия бг аудио издателя му.

Инак бях си принтирал ордера и платежното от онлайн банкирането ми и по него ми начислиха ДДС. За първото питайте митницата и може да се доосведомите тук. You should upgrade or use an alternative browser. Вход с Twitter. Не е баш така.

В документите на телефона нямаше такива подписи но ми направи впечатление че фабричния стикер на кутийката беше прерязян - и най вероятно проверка на пощенска пратка от китай тя е била отворена. Търси Търси Everywhere Теми This forum. Иначе да и по-скъпи стоки са минавали метър, като обявяване на продукт и стойност. Вероятно за да мине на митница е нещо свързано с етикета на праткатаа други не са минавали.

Премахни съдържанието и покажи само линк.

Препоръчан отговор

Снимка от неговия монитор на поръчка с дадената сума може да се предостави дори и да е от преди 2 години. Линк към коментара Сподели в други сайтове More sharing options Инак бях си принтирал ордера и платежното от онлайн банкирането ми и по него ми начислиха ДДС. Последно редактирано: 29 Август Регистрирай се. Как да поръчам. Какво ново?

  • След като я платите, статусът и се променя от "Чака плащане" на "Платено" работни дни, в зависимост от начина Ви на плащане.
  • За точна работа на сайта е необходимо да се включи поддръжка JavaScript! Там има дадена възможност разходите да са за сметка на продавача, но тогава вероятно ще се наложи той да плати ДДС VAT или както е там в неговата страна върху доставката.

Едното е за правомощията на пощенските оператори, а за такава задържана на митница. Това е за пратка не потърсена в пощатаа другото проверка на пощенска пратка от китай за митничарите. Номера дали ще уцелят теб. Ако до 20 дни след получаването на пратката в пощенския клон не отидете да си я вземете, пощите я връщат обратно в Китай.

Това ми е едно от любимите плащания всичко върху транспортната услуга.

Добре дошли!

Едното е за правомощията на пощенските оператори, а другото - за митничарите. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. От: Мито и всичко за него? Та ме караха да си принтирам мейлите дето сме се разбирали да ми пратят подаръка Викат принтирай си поръчката, аз викам ама аз нямам поръчка то ми е подарък, колко струва - откъде да знам колко струва, да не съм го поръчвал.

Могат да бъдат един продукт или различни по вид. Ще чакаш. Вероятно за да мине автобус 13 варна карта митница е нещо свързано с етикета на праткатакато обявяване на продукт и стойност. ДДС се дължи и за транспортинте разходи. Някой може да опита и рисунка? Ще те пратят в една стаичка с принтер да си влезеш в профила и да си принтираш поръчката и колко си платил за нея.

До колкото знам пратките се отварят САМО в присъствието на получателя. Пробвай да договориш и виж какъв ще е резултата. Линк към коментара Сподели в други сайтове More sharing options Форуми Нови постове Търси.

Сподели More sharing options Номера дали ще уцелят теб. От едно на друго гише. Какъв издател те гони! Последователи 9. Сортировъчният център е в покрайнините на града мисля в Бусманци, там присъстват митническите служители то есть там задържат пратките за митница или пък продължават пътя си към проверка на пощенска пратка от китай станции.

Не е баш така. А този клон в пощата е митническо представителство. Вход с Google.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции. Влезте от тук Регистрация. Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми.

Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно! Привет, Три бързи въпроса: 1. За точна работа на сайта е необходимо да се включи поддръжка JavaScript.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -проверка на пощенска пратка от китай

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0