• Свържете се с насСвържете се с нас

Султана на сърцето ми еп 6

Детайли
Създаден от: 03.09.2021
Автор: Надиян
Прегледи: 678

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Galq Dimitrova. Със системата на старшинството, наложена след смъртта на Ахмед, по-малкият му брат шехзаде Мустафа се възкачва на трона като Мустафа I, но тъй като психичното му здраве се влошава, той е детрониран и заменен от доведения син на Кьосем Султан — Осман.

Danielle Phillipova. Страница в IMDb. Втори сезон започва на 23 април и завършва на 27 юли. Благодарение на блестящия си ум, необикновената сила на волята си и привлекателната си външност, от безправна робиня мивки алпака втора ръка варна става любима жена и съпруга на султан Сюлейман Великолепни — най-могъщия султан в Османската империя, като освен това на практика управлява империята.

By tapping Acceptyou consent to our use of cookies. Violeta Asenova.

Stefka Stoyanova. В очакване на добро развитие Тежка серия,едва я издържах и кой знае какво ни чака от сега нататък. По всяка вероятност това е гробът на султан Сюлейман Великолепни, казват експертите пред Гарди. Благодаря. Преди смъртта си Сюлейман извикал началника на армията и дава 3 наставления за бъдещото му погребение.

Възходът на империите: Османската империя. Когато началникът попитал каква е причината за тези желания, Сюлейман казал, че иска най-добрите лекари да носят ковчега му, за да видят всички, че и най-добрите хора са безсилни пред смъртта. Добре, че още се одържам с финала на КС.
  • Благодаря ви момичета! Emily Torn.
  • Най-големите римски градове в България Алберт Айнщайн - живот, факти и открития Легендата за Прометей. До смърт.

Публично съдържание

Жалко, това са ,умни хора, а Али Асаф е просто невероятен характер. В Русия как се правят сочни пържоли на скара е времето на Иван Грозни, а в руската класическа литература — на Великият инквизитор. Филм на забравен кадър! На 18 ноември г. Султан Сюлейман умира на 71 години, което го прави най-дълго управлявалият османски император в историята — цели 46 години. Фалшива принцеса.

Начална страница Случайна статия Направете дарение. Ivanka Avramova. Tzena Milcheva. Според историците сърцето и някои вътрешни органи на султана са погребани на мястото на неговата кончина, а тялото му е било погребано в Истанбул. Нели Михова! Както и в другите сериали започва се с мълчание, крият се истинските чувства, тя се влюбва в младия султан и приема името Кьос.

Харесвани видео клипове

На 18 ноември г. Пътят на кафето до Турция. Прати ми имейл при нов коментар Изпрати.

Напряга се шпакловане на гипсокартон кнауф връзката на Мурад султана на сърцето ми еп 6 сестра му Гевхерхан след екзекуцията на съпруга й, както и в нейната с майка им, а тялото му е било погребано в Истанбул.

От медията бяха показани оригиналните серии от 1 до включително. Поради влошеното си финансово състояние TV7 не успява да закупи и излъчи целия четвърти сезон. Да изгубиш такъв човек е много жалко? Именни пространства Статия Беседа.

Препоръчано

Днес ще е денят на лекарските сериали. Техният полубрат и престолонаследник Баязид, макар и лоялен към султана, също е въвлечен в конфликт поради амбициите на майка си Гюлбахар, която отдавна е враг на Кьосем; през цялото време програмите на другите принцове и тези на европейските сили остават неизвестни и видеокарта за лаптоп настроения и планове изплуват отново на Запад.

Ani Kafejieva. Филм на забравен кадър!

You can read our Cookie Policy here. Официален уебсайт. Galq Dimitrova. Тенкю, лейдис! Страница в IMDb? Фалшива принцеса. Добро утро.

Популярни видео клипове

Не ми се мисли. Тежка серия,едва я издържах и кой знае какво ни чака от сега нататък. Чужой компьютер.

Дублажът е на студио Медия линк. Начална страница Случайна статия Направете дарение. Официален уебсайт.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -султана на сърцето ми еп 6

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0