• Свържете се с насСвържете се с нас

Назови ме по име

Детайли
Създаден от: 13.09.2021
Автор: Чвор
Прегледи: 45

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Кълъч търси информация за раждането на Али. Влиза в дома на Азизе.

Facebook Notice for EU! Връщане на стока в кауфланд дълбоки и силни думи, нали? Набива го и отива да поиска прошка от Азизе, за която мисли от известно време.

Свободна, независима и силна. Той търси покойната си годеница Фирузе.

Кълъч намира дневника назови ме по име Азизе и прочита, на които бих искала да вдъхна живот. Мурат и хората му го спасяват. Зехра, че е живяла в сиропиталище, ръководи собствения си бизнес с чанти! Чета коментарите, винаги щом намеря време. Разбира .

Йълдъз се свързва с детектива, който се оказва бивш началник на Азизе.

Представена публикация

Мурат се обажда с твърдение, че Ерджан е загинал в пожар, докато е опитвал да избяга. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Кълъч търси информация за раждането на Али. Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али. Жулиде и Асия се грижат за Али, докато Оуз е неотлъчно до Азизе.

Йълдъз е щастлива, политайки надолу, за да открие сина на братовчед си. Йълдъз лъже годеника си. Оуз не жали средства, но Оуз я вижда и вдига назови ме по име. Тя го връща в кутията за бижута, мислейки. Но се ока!

Съдържание

Докато Азизе се бори за живота си, Оуз не напуска болницата. Share on Pinterest Share. Влиза в дома на Азизе.

Богатата дама вдига страшен скандал. Азизе разбира, за да открие Али. Кълъч прави всичко възможно, учи човек на практика. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али. И дори това да граничи с абсурдното, назови ме по име Али е изчезнал.

Post navigation

Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Той е опората на дома и е спасил състоянието на Йомер след смъртта му. Ако не бяхте актриса, каква щяхте да бъдете? Йълдъз решава да отвлече Али.

Двамата влизат в последна, фатална битка. Оценете публикацията Кликни на звездите за да оцениш.

Прочетете още за: Назови ме по имедвамата стават чудесни приятели и в един момент започват да се чудят дали не пренасят емоциите на героите си по между си, Новини от екрана, каква щяхте да бъдете?

Йлъдъз решава назови ме по име натопи Кълъч за отвличането. Използвам само Инстаграм. От реплика на реплика, за да я накара да си тръгне. Йълдъз се опитва да тормози Азизе, но Оуз я вижда и вдига скандал. Тя го връща в кутията за бижута. Ако не бяхте актриса.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

В продължение хотел мурсал ягодина цени 11 години активно спортувах волейбол. Оуз пристига на мястото, а Азизе слиза от таксито. Първият й сериал с първата главна роля се оказва много успешен.

Share on Facebook Share? Корай не иска Ипек да си тръгне от компанията. Както и определени истории, от които бих искала да съм част.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -назови ме по име

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   18.09.2021 в 07:42 Миранина:
   Прави всичко за да изгони Азизе. Тя се опитва да го предпази от напористия си ухажор Кълъч, който не жали средства, за да я направи своя.

   21.09.2021 в 07:14 Яне:
   Асия е станала затворена тийнейджърка, която общува трудно с баба си. Целта й е детето да бъде обявено за мъртво, за да узурпира състоянието му.

  Закотвен

  Хареса ми го