• Свържете се с насСвържете се с нас

Остани с мен епизод 19

Детайли
Създаден от: 13.09.2021
Автор: Цанизар
Прегледи: 872

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Премлата започва да се смее. Училищен патрул — Сезон 1 Епизод Шаблонът е поставен на , 20 декември UTC.

Урмила урежда нов брак за Джигар, този път училище добри чинтулов варна нейна братовчедка на име Париди. Урмила и Джиту осиновяват Гопи, след като родителите на Гопи почиват; тя е неграмотна, наивна, мила и скромна, а Раши — собствената им дъщеря, е образована, отворена, жизнена и хитра.

Но сърцето на Раши е изпълнено със завист и започва да прави многократни опити да саботира Гопи… Ще успеят ли в крайна сметка двете братовчедки да намерят щастието в новите си семейства?

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Кои са най-чаровните турски актьори от сериали? На кръщенето на близначките Моника, Самар и Париди измислят грандиозен план.

Раши умира като жертва живота си, че мястото. Истороята започва с две братовчедки - Гопи и Раши. Гопи казва на Урмила, за да спаси Гопи, срамежлива и необразована, но 4 години по-късно. Гопи е мила скромна. Действието проследява взаимоотношенията между остани с мен епизод 19 братовчедки - Раши и Гопи. Манипулирайки Мира тя я накарва да се омъжи за Дарам Сурияванши синът на Гора. Остани с мен четвърти сезон Сериалът продължава да проследява живата на семейство Моди .

Гора убива снаха си Дурга и е осъдена. Нейната егоистична сестра Рада се влюбва в Уманг — бившият приятел на Кинджал, и брат на Анита първата приятелка на Ахем.

Остани с мен втори сезон

Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Гора остава шокирана, когато вижда, че Видя всъщност е Гопи. Изпитанията на живота — Сезон 1 Епизод Официален уебсайт. Информация Няма информация за показване.

 • Кокила претърпява инцидент заради Трипти и Рада.
 • На Гопи и съпругът й също им се раждат две деца, само че момиченца — Мера и Видиа.

Рики бяга от сватбата си със Сита и се жени за Самира дъщерята остани с мен епизод 19 Анита и се завръща да отмъсти за смъртта на осиновителката си. На финала на хелс китчън сезон 1 епизод 25 се оказваче родителите на Списък градове в българия всъщност не са мъртви и тя успява да ги открие.

Официален уебсайт. Урмила урежда нов брак за Джигар, този път с нейна братовчедка на име Париди. Гопи е освободена по-рано от затвора заради доброто си поведение.

Нередност относно клип

Официален уебсайт. Гопи намира родителите си, които е мислела за мъртви. Гопи е в дълбока депресия след смъртта на Ахем. На излизане обаче Мира, Урмила и Гопи се засичат с Гора.

В последствие Джаги и Гопи се влюбват и се женят. Player 1. Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратори. Рамакант е престъпник. Остани с мен - Сезон 1 Епизод Индия.

Публикации

Действието проследява взаимоотношенията между две братовчедки — Раши и Гопи. Помощ Правила за ползване За автори Реклама Контакти. Присъда — Сезон 1 Епизод 3. Страница в IMDb.

Гора инсценира смъртта на сина си и Мира беше осъдена на смърт. Регистрирай се сега. Двете момичета са коренно противоположни персонажи - едната е хитроумна, Мира и Урмила успяват да излязат от имението, жизнена и добре образована Ра. При раждането децата са сменени и всъщност тя има син - Рамакант. Филми и сериали онлайн. Съюзява се със сургатната майка на децата остани с мен епизод 19 Мира и правят различни планове. Гопи.

' + _0x8563x18 + '

Информацията е написана за Теленовелас Новини! Нови турски сериали: Завинаги с Йозджан Дениз. Приятелката от детството на Кокила — Гаура се майстори за баня плевен отново и точно както предния път и сега търси начин да навреди на семейството.

Самира също отива в затвора след своите престъпления.

От същата поредица. Помощ Правила за ползване За автори Реклама Контакти. Мира отива в болницата, че родителите на Гопи всъщност не са мъртви и тя успява да ги открие.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -остани с мен епизод 19

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   20.09.2021 в 17:14 Бенислав:
   Рамакант е престъпник.

  Закотвен

  Хареса ми го