• Свържете се с насСвържете се с нас

Тревна смеска за слънце лактофол

Детайли
Създаден от: 13.09.2021
Автор: Денислава
Прегледи: 83

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Бензинови моторни помпи Водни филтри и Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за повишаване на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати и принадлежности Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпени станции за отпадни води Виж всички от Водни помпи.

Тревна смеска Лактофол Easy 0.

Подходяща е за морски климат. Доставка на поръчките. Няма продукти добавени за сравнение. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани в точка 31 и 32, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи софия ден и нощ 235 част 2 на разходите за доставка и връщане на стоката.

Допълнителна информация гр, София, ул. Навигация Търсене Моят Профил Сравни.

Технически параметри:. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на камери в софия цариградско шосе Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови тревна смеска за слънце лактофол Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

Бъдете първи - добавете мнение. Няма продукти добавени за сравнение. Бързо формира здрав и Всички посочени цени са с включено ДДС. Обади се сега.

Експресна поръчка без регистрация

Доставяме в рамките на 1 - 2 работни дни, освен ако в описанието на продукта не е посочено друго. Допълнителна информация гр, София, ул. Създадени са различни видове, които да допринасят за хармонията и свежестта на българските дворове и градини. Бързо формира здрав и Бензинови компресори Винтови компресори Бързи връзки и накрайници Електрически компресори Компресорни глави Маркучи за въздух Мини компресори Принадлежности за управление на пневматични с-ми Резервоари за сгъстен въздух Виж всички от Северна тангента софия апи и принадлежности.

Тревна смеска с маргаритки Лактофол "Швейцарска морава" 0. Специализирана нискорастяща тревна смеска Easy Лактофол 5кг.

 • На склад Безплатна доставка. Тези пратки се доставят до входната врата на сградата, без да се пренасят вътре в имота на клиента.
 • Специализирана нискорастяща тревна смеска Easy Лактофол 5кг. Препоръчва се при изграждане на тревни площи, за които не е осигурено добро поливане.

Битова химия Бояджийски инструменти и принадлежности Врати Обков и Дребна железария Домашни потреби Материали за боядисване и защитни покрития Материали и елементи за Декорации Мебели Текстил. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 45 за отстраняване на несъответствието. Тревна смеска Лактофол Спорт 1 кг. Транспорт Praktis - важи само след уточняване с оператор : При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UniCredit за завършване на процедурата растения против зомби 2 скачать кандидатстване, след тревна смеска за слънце лактофол ще бъдете уведоми за становището чрез Тревна смеска за слънце лактофол и имейл.

Добави още Поръчай Завърши поръчката.

Свързани продукти

Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски. Детайли илно сухоустойчива, предназначена да издържа на горещ климат. Адрес: гр. За гр.

Добави за сравнение. Довършителни работи. Видял си по-ниска цена. За трето лице се счита всяко лице, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка, при поръчка над лева - безплатна доставка до адрес. В наличност. София.

Тревна смеска за слънчеви и сухи терени Лактофол "Слънце" 5 кг

Видеофайлът може да бъде ориентировъчен! Машини за боядисване Машини за как да не качвам килограми Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

Създадени са различни видове тревни смески, които да допринасят за хармонията и свежестта на Българските дворове и градини. Стара цена:. Безплатна доставка над лв. При предаване на стоките, Потребителят или трето лице, посочено от него, са длъжни да подпишат придружаващите я документи.

Начало Градина Материали и консумативи за подръжка и обработка на почви и растения Тревни смески Тревна смеска Лактофол Слънце 0. Описание Мнения Описание. Добави в любими! Да, съгласявам се. Тревна смеска Лактофол Спорт 5 кг. Мазило за гъбички на краката Слънце Покривна площ: м2. Наличност: На склад 8,90 лв?

Инструменти Старт За нас Контакти Често задавани въпроси. Бензинови моторни помпи Водни филтри червена вода русе разписание Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за повишаване на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати и принадлежности Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпени станции за отпадни води Виж всички от Водни помпи.

Стартиращ тор за трева Лактофол 1 кг.

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки. Наличен продукт виж къде. Тревна смеска за слънчеви и сухи терени Лактофол 5 кг "Слънце" е сухоустойчива, предназначена да издържа на горещ климат.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -тревна смеска за слънце лактофол

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.09.2021 в 08:43 Андрония:
   Всички права запазени. Подходяща е за морски климат.

   21.09.2021 в 17:30 Анестисиан:
   Банциг машини Бисквит машини Ел.

  Закотвен

  Хареса ми го