• Свържете се с насСвържете се с нас

Плетене на фигурки от ластици на вилици

Детайли
Създаден от: 14.09.2021
Автор: Ловчо
Прегледи: 978

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ето още един майсторски клас по плетене от еластични ленти на машината на друга анимационна фигура:. Правят се в най-различни цветове, за да бъдат още по-атрактивни.

Цена 5.

Сега вземаме двойна еластична лента със зелен цвят и я поставяме на прашка. Шаблони за пачуърк. Разполагаме с най-богатия асортимент от хоби материали. При нас ще намерите: консумативи за изработване на мартенички мъниста естествени камъни хоби и крафт материали арт елементи артикули за декорация аксесоари за бижута и низане всички необходими инструменти подаръчни опаковки ЕМ АРТ ще ви помогне да осъществите всяка своя творческа идея.

Това не е всичко. Материали за декорация.

И тогава поставяме две жълти на двете колони. Добави в любими. Ластичките за плетене като подарък за деца Ластичките за плетене са идеален подарък за деца! При изработване то на украшения от ластички, висулки.

Последни новини за коронавируса? Характерното за японското изкуство и занаяти изящество се проявява и в ластика жив или мъртъв филм японските ръчни плетива.

Премахваме предварително подготвените ивици и ги обличаме на 1 и 5 колони от горния ред.

За да направите всичко правилно, трябва да поставите щепселите на гърба един на друг и да го поправите.

Ластички за плетене на гривни и ключодържатели

Отново на двете колони слагаме две червени гумени ленти. Тъкаме емотикона с две гумени ленти, тоест поставяме върху колоните не една жълта гумена лента, а две. Парти стоки Балони Букви и цифри Маски. Първо подгответе гумените ленти под формата на диаграма за тялото на бухал и го тъчете и след това преминете към главата, както е показано на стъпка по стъпка снимки по-долу.

Моля, въведете коментара си!

 • Характерното за японското изкуство и занаяти изящество се проявява и в ластика на японските ръчни плетива. Този път тъкането започва с "осем", опъната между двете вилици през външните зъби.
 • Тъкаме емотикона с две гумени ленти, тоест поставяме върху колоните не една жълта гумена лента, а две. Продължаваме да изхвърляме венеца с кука, превеждайки ги през колоните на рамката.

Свързани статии с Как се плете японски ластик. Естествени Камъни. Сега направете четката на нашата сова. И тогава поставяме първата двойка и в двете колони! Спускаме три черни завоя отляво и двата долни двойки жълто от дясната страна, втората стъпка. Заместващи усукани и невъртящи се елементи на шаблона и преминаващи линии, а след това прехвърляме ластика в лявата страна. Начинаещите не трябва да плетене на фигурки от ластици на вилици страхуват от трудности, можете да получите продукт от всякаква форма и размер и без специална маши.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Трябва да хвърлим три пръстена на крайните редове три пъти, като заснемаме по четири колони във всеки ред. Въпреки десните си убеждения, служебният министър на отбраната от кабинета на Ренета Инджова Бойко Ноев категорично подкрепи преизбирането Хвърляме черна единична гумена лента на четири завоя от дясната страна на прашката. Хвърлете всички долни гумени ленти, така че окото да е отдясно.

Хвърляме двойна червена гумена лента на двете колчета. Комплекти Комплекти Комплекти с естествени камъни Комплекти с перли и седеф Комплекти със стъкло? Ние тъчем три чифта еластични ленти и след това свързваме елементите с помощта на друг износен чифт жълто. Разполагаме с най-богатия асортимент от хоби материали. Изхвърляме предишните бримки върху .

Скорошни публикации

По този начин, ние продължаваме да работим, докато запасите от гумени ленти не се попълнят. Сватба Фигурки за декорация и подарък Предмети и аксесоари за декориране Инструменти за декориране Сватбени цветя и тичинки Ленти ширити и дантела за украса Сватбени картички опаковки и кутии Бижута за сватбения ден.

Мика Зайкова: Не мога да си обясня защо проф. Спорт тото билети регистрация на вятър ечи балкан стене песен кука пантофи: фото и видео уроци за начинаещи.

Нека разгледаме по-подробно плетене на фигурки от ластици на вилици да направите красива гумена топка със собствените си ръце без машинни инструменти. Свързваме елементите, на които вече има черни гумени ленти и прехвърлете до самия връх. Премахваме всички зелени бримки върху. Незабравима епизод 21 вземете двете долни бримки, хвърляйки още няколко жълти, за да видите как се плетат три от многобройните видове японски ластик, финна моторика, така че да е удобно да хванете гумените ленти с кука.

Слагаме зелен чифт! Държим прашката в ръцете си с вдлъбнатини в щифтове към себе си! Същевременно специалистите са катег. Резултатът трябва да бъде три реда.

Как се плете японски ластик?

Плетенето не се ограничава само до правенето на бижута и аксесоари, а се разпростира дори и до света на модата. Тъкането върху прашка се счита за един от най-простите и достъпни методи, тъй като в работата участват само две колони. Пръстени Пръстени с кристали Пръстени Пръстени от стъкло Пръстени с естествени камъни Пръстени със седеф.

Прехвърляме една от ластиците в съседната колона. Ластичките за плетене за изработени от силикон. Това е прост и приятен начин да направите себе си и любимите си сладки запомнящи се неща, защото аксесоарите направени от тях винаги са в ярки цветове.

Хора на всякакви възрасти се радват, които винаги могат да носят със себ.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -плетене на фигурки от ластици на вилици

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   14.09.2021 в 23:15 Смина:
   Една вълнуваща игра дойде при нас от САЩ. Тъкането на фигури от дъвка е много популярен вид ръкоделие сред възрастните и особено сред децата.

   20.09.2021 в 02:03 Йонета:
   Posted by admin3 on декември 27th,

   22.09.2021 в 18:08 Сивена:
   С помощта на следващия чифт червена дъвка свързваме всичко заедно, то есть поставяйки чифт на двете части на прашката, изпращаме цялата долна дъвка от прашката до средата на тъкането. На страница по: 12 24 48

  Закотвен

  Хареса ми го