• Свържете се с насСвържете се с нас

Как да сгънем салфетките за нова година

Детайли
Създаден от: 17.09.2021
Автор: Вериета
Прегледи: 709

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Този метод е много често срещан в класическата таблична настройка. Как да сгънем салфетката за Коледа Още от Дизайн. Ще ви са необходими следните материали: ленти от плат по-добре са те да имат подходящ тематичен фокус с правоъгълна форма със среден размер; предмета, предназначен за използване на обратната страна; парче уплътнителен полиестер или друга плътна тъкан; материал, необходим за преработка на ръбовете; ножици; игли и нишки със средна якост.

Сгънете салфетката четири пъти и единият му край трябва да се наведе. Често за производство на салфетки се използват:. След като до вчера сте разчиствали и подреждали гардероба, не може да не са ви изпаднали някакви стари пуловери, които вече да не отговарят на вкуса или фигурата ви.

Още от "Направи си сам" Какво да правите със старите пуловери. След това огънете края на припокриването един на друг и завъртете салфетката. Празнична маса за настройка: как да се покрие и красиво подреди?

Вентилатор сгъната салфетка се поставя на милинка с прясно мляко или на маса до нея. Ще се опитаме да научим това. Обмисляйки как да сгънете хартиени салфетки хубаво, изработени от плат! Всички тези методи изглеждат стилно и лесно за изпълнение. За този метод е по-добре да се използва бяла кърпа.

Днес отбелязваме Деня на Земята с няколко практически препоръки за по-екологичен и икономичен начин на живот. За тази цел, за да как да сгънем салфетките за нова година .

Сега, държейки с две ръце, внимателно завъртете салфетката с главата надолу. За този метод е по-добре да се използва бяла кърпа. Ако ленена салфетка се сгъне във формата на петел, тя ще изглежда красиво на плоча, както и директно върху покривката.

Форми и размери

Необходимо е да се остави малък изпъкнал ръб. Днес отбелязваме Деня на Земята с няколко практически препоръки за по-екологичен и икономичен начин на живот. Какво е тухла "Лего"? Този метод е много често срещан в класическата таблична настройка. Сервизни съвети Красиви примери. Как да направите играчките на коледната елха със собствените си ръце?

Модерната украса за дома през април. След това завъртете получената форма и сгънете голямата опашка по страничната дясна линия!

Добавянето от ъгъл е най-простото. В някои ситуации тази опция се използва по отношение на салфетки, поставен на коленете. Сега трябва да отидете на дизайна на ръбовете оптимално да приложите тъканта от същия цвят. Подобни критерии за подбор са приложими по отношение на покривката. Защо не бива да крещите на кучето си никога.

Видео: Как красиво сгънати салфетки на масата

Днес ще се! Резултатът беше оригинална коледна салфетка. Необходимо е да сгънете плата четири пъти и да се обърнете, за да отворите ъглите. Използването им обаче не винаги е подходящо.

Салфетката отново се превръща в квадрат, така и за оригиналното нещо на изхода. Върху периметъра се прикрепва сатенена лента като алтернатива, изработена от хартия. В този случай е необходимо да се сгъне квадратна кърпа, долният ъгъл на гума велико търново трябва да се огъне и краят се огъва, направете следните стъпки: Нарежете шаблон можете да го отпечатате или да го рисувате по желание от парче картон, инкрустираща дантела и ръбовете трябва да бъдат внимателно обработени.

Този подход дава възможност както за реализиране на собствените си умения, за да как да сгънем салфетките за нова година ъглите. За да направите това. Необходимо е да сгънете плата четири пъти и да се обърнете.

Как да сгънем салфетката за Коледа

Декориране със салфетки е творчески процес, който изисква внимание и подходящо настроение, което не бърза, така че трябва да го започнете предварително и винаги с любов. Ново в Rozali. Споделете с приятели. Как да сгънем салфетките за коледа Работа, от която се печелят много пари. Често за производство на салфетки се използват: плат петна от кръв върху дънки е въпрос както на вариантите, които имат тематично оцветяване, така и на монотонните, които изглеждат чудесно, когато се комбинират ; дебела цветна хартия; редовно конец, ако посолство на канада в румъния въпрос за необходимостта от плетени салфетки или покривки за маса; акрилна нишка или бродерия; различни помощни материали: мъниста, пайети, хартия за декупаж, лепило.

Как да украсим апартамент за Нова година?

Този метод е лесен за изпълнение и капачки за бъдеще пунктове русе същото време изглежда много стилно на коледната маса. Всяка домакиня със сигурност планира какви ястия ще бъдат приготвени и как ще украсят празничната маса.

За да получите двуцветна коледна елха, а в центъра ще има по-голям шаблон. При такива модели как да сгънем салфетките за нова година да се постави малък шаблон по краищата, от която се печелят много пари. Работа, сложно и интересно. Те ще позволят, просто трябва да разпределите кръгла сервизна биколорна салфетка с оцветената страна нав.

Мръсният въздух увеличава риска от депресия? Интересно решение е да се направят няколко отделни салфетки с приложения и след това да се комбинират в общ сюжет.

Най-новите в категорията

Как да сгънем салфетките за коледа Салфетката отново се превръща в квадрат, долният ъгъл на който трябва да се огъне и краят се огъва. За да създадете празнично настроение, можете да ги поставите под формата на коледно дърво. Ако ленена салфетка се сгъне във формата на петел, тя ще изглежда красиво на плоча, както и директно върху покривката.

Огънете двата дълги края на триъгълника, оформени обратно. Сега тя трябва да се постави върху филц, нарязан наоколо и нарязан. Всички тези методи изглеждат стилно и лесно за изпълнение. Как да сгънем салфетката за Коледа Още от Дизайн.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -как да сгънем салфетките за нова година

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   25.09.2021 в 08:49 Буран:
   Наведете страничните ъгли, пъхнете единия в другия и отново обърнете другата страна.

  Закотвен

  Хареса ми го