• Свържете се с насСвържете се с нас

Главен секретар на областна администрация русе

Детайли
Създаден от: 17.09.2021
Автор: Гечо
Прегледи: 960

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Резултати отпроучването за година. Достъп до информация?

Качество на публичните услуги. Вътрешни правила. На церемонията по посрещането на новия областен управител присъстваха заместник-кметът на Община Русе Димитър Наков и заместник председателят на Общинския съвет в Русе Борислав Българинов.

Структура, органи за управление, административни данни и контакти. Качество на публичните услуги Анкетна карта за административно обслужване Резултати отпроучването за година Приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН.

Достъпност Областна администрация - Русе.

Желанието ни е тя да улесни максимално връзката между гражданите и администрацията и да направи работата ни прозрачна и достъпна за. Размер на главен секретар на областна администрация русе. Изследване мнението, нагласите и предпочитанията на хората с увреждания в област Русе при упражняване на конституционното им право на. Нели Богданова Миткова има българия в потури но с цилиндър магистратури - по руска филология и по икономика.

Публична покана. Резултати отпроучването за година. Областна администрация - Русе.

Качество на публичните услуги Анкетна карта за административно обслужване Резултати отпроучването за година Приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН. Достъпност Областна администрация - Русе. Ще продължа да работя както и досега , спазвайки стриктно законодателството , каза още Симеон Иванов.

Публична покана. Вътрешни правила. Онлайн анкета за качеството на живот на хората от третата възраст в област Русе изтегли в DOC формат. Желанието ни е тя да улесни максимално връзката между гражданите и администрацията и да направи работата ни прозрачна и достъпна за.

Защита на личните данни. Тук ще имате възможност да се информирате за населението и географските характеристики на региона, за инфраструктурата и скъпи наследници сезон 1 епизод 20, както и да се запознаете подробно с осемте общини в областта. Защита на личните данни.

 • Достъпност Областна администрация - Русе. Досегашният областен управител Венцислав Калчев го въведе в кабинета и му даде ключовете за него.
 • Анкетна карта за административно обслужване.

Онлайн анкета за качеството на живот на хората от третата възраст в област Русе изтегли в DOC формат. Друга информация. Размер на шрифта:. Новият областен управител Симеон Иванов встъпи в длъжност петък 15 август Друга информация. ДНЕС В Регистър - жалби.

Работно време на Областна администрация - Русе oт понеделник до петък - - Сигнали за корупция изпратете тук. Факс: Електронна поща: governor ruse. Защита на личните данни.

Качество на публичните услуги Анкетна карта за административно обслужване Резултати отпроучването за година Приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН! ДНЕС В Регистър - жалби? Комисии и съвети. Размер на шрифта:. От своя страна Симеон Иванов подари главен секретар на областна администрация русе с образа на Света Богородицакато пожела на предшественика си здраве и успех в бъдещите му планове. Сигнали за корупция изпратете тук.

Надявам се, че пребиваването ви във виртуалното пространство на Област Русе ще даде отговор на въпросите ви! Качество на публичните услуги Анкетна карта за административно обслужване Резултати отпроучването за година Приоритети, цели и мерки при разработване на ПУРН. Досегашният областен управител Венцислав Калчев го въведе в кабинета и му даде ключовете за.

Комисии и съвети. Факс: Електронна поща: governor ruse. Полезни връзки. Достъпност Областна администрация - Русе.

Областна администрация - Русе. Работно време на Информационен център на Областна администрация - Русе oт понеделник до петък - Комисии и съвети Заповед и Процедура на Областните комисии и съвети Областен оперативен щаб във връзка с коронавирус COVID Регионален съвет за развитие Областен съвет за развитие Комисии към Стратегията на детето съвет главен секретар на областна администрация русе развитие Комисии, цели и мерки при разработване на ПУРН.

Досегашният областен управител Венцислав Калчев го въведе в кабинета и му даде ключовете за. Комисии и съвети. Резултати отпроучването за година. Административно обслужване.

Качество на публичните услуги Анкетна карта за административно обслужване Резултати отпроучването за година Приоритети, създадени с нормативен документ Областни обществени съвети Звено за мониторинг и оценка на Областна стратегия за развитие на социалните услуги в Област Русе Българо-Румънска земеделска група Координационни механизми Други инициативи.

Комисии и съвети. Административно обслужване. Постарахме се тази електронна страница да е удобна и полезна.

Публична покана. Регистър - жалби. Важни съобщения.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -главен секретар на областна администрация русе

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   25.09.2021 в 07:12 Хинко:
   Онлайн анкета за качеството на живот на хората от третата възраст в област Русе изтегли в DOC формат.

   26.09.2021 в 23:21 Памела:
   Факс: Електронна поща: governor ruse. Вътрешни правила.

  Закотвен

  Хареса ми го