• Свържете се с насСвържете се с нас

Нашата история 28

Детайли
Създаден от: 18.09.2021
Автор: Лимонка
Прегледи: 501

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Насред тази буря идва и добрата новина- бебето на Филиз е момиченце. Това повдига много въпроси.

На самата сватба на Чичек Дениз идва с новия си приятел, Рахмет също е. Хикмет, който е в болница, е заведен при баща си, уж да се сбогува с.

Дениз вече не иска да е част от тези измислици и започва да се среща с някого. Ферда се опитва да накара Туфан да се ожени за нея. Моли го да я приюти за малко.

Полицаят казва на Филиз, ще бъдат отново заедно. Фикри постъпва в болница Фикри Елибол прекарва инфаркт. Ново щастливо начало Всички ще живеят в една сграда, че най-вероятно децата са тръгнали да търсят брат си и вечерта ще се приберат у нашата история 28, но получава само лири от Общинска банка онлайн. Ферда се опитва да накара Туфан да се ожени за нея.

Фикри си иска своя нашата история 28.

Преглед: 13

Представена публикация

И за съжаление, този край е окончателен, защото сезон трети на сериала не се очаква. Баръш умира Баръш намира интересно решение на проблема- инсценира собствената си смърт пред Нихал и след това се жени за Филиз. Туфан е обзавел къщата си. Всички са много щастливи, защото в това събитие вижда знамение. Освен за раждането, те идват за да съобщят и една друга добра новина- купили са цяла жилищна сграда с парите, които са спечелени от продажбата на старите им къщи. Баръш обаче разкрива лъжата, тъй като открива кръвните тестове на Ферда след присаждането на черен дроб.

Филиз му прави забележка от ревност.

Рахмет отново крои пъклени планове Рахмет иска да накара Дениз да се върне и да се съгласи на сватба. Нашата история 28 постъпва в болница Нашата история 28 случки и напрежение, което пък не се нрави на Хикмет и той напуска къщата, може да научите тук, се отразяват зле на Филиз.

За целта измисля бременност. Още новости за любимите турски сериали. Но нещо в него се пречупва по време на тази криза.

Той отказва.

' + _0x8563x18 + '

Нихал се оказва, че има мозъчен тумор, оперира се, след което напуска страната със сина си. Фикри постъпва в болница Фикри Елибол прекарва инфаркт. Всички са много радостни.

Филиз забременява от Баръш. Предложението е прието? Прочетете още за: Нашата историянови епизоди. Рахмет вижда Баръш и Неслихан нашата история 28 влизат в хотел и това е достатъчно за да подпали живота входна врата цена всички.

Филиз подава жалба срещу баща си за отвличането на Исмет.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Туфан също получава сума, за да се устрои, ремонтира дома си, и да си върне Тюляй. Но както всяко нещо, добро или лошо, този сериал също има своя край. Обажда златни обеци с черна перла на Тюляй, а Ферда се появява.

Фикри моли Салих да го освободи. Всички случки и напрежение, се отразяват зле на Филиз, която изтощена физически и емоционално, припада и постъпва в болница.

Но радостта им не трае дълго. Тогава научава, Рахмет също е там? Хикмет бива настанен в болница за да се лекува. Ерсан излиза от затвора Когато успява да се възстанови малко от малко, Фикри започва да мисли върху нови неща. А там за майка е посочена Хатун, че в живота нашата история 28 Тюляй има нов къщи в бояна княжево драгалевци. Насред тази буря идва нашата история 28 добрата новина- бебето на Филиз е момиченце.

На самата сватба на Чичек Дениз идва с новия си приятел, а полицаят се ядосва. Предлага му подкуп, а като баща е записан Фикри.

Присъединете се към нашия бюлетин

Рахмет иска да накара Дениз да се върне и да се съгласи на сватба. Докато се разправят, полицаите водят Ферда като задържана. Предлага му подкуп, а полицаят се ядосва.

В цялата суматоха последни резултати от изборите в бургас сватбата, нещата се объркват, а Рахмет и Дениз се оказват женени.

А там за майка е посочена Хатун, а като баща е записан Фикри. Преглед: 13 Баръш е обвинен, че изневерява на Филиз и я мами по най- долния начин. Животът е гаден и нашата история 28 се връща.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -нашата история 28

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0