• Свържете се с насСвържете се с нас

Община пловдив грао контакти

Детайли
Създаден от: 19.09.2021
Автор: Гиню
Прегледи: 834

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Влязло в сила съдебно решение или друг акт на чуждестранен орган — оригинал, преведен и легализиран;. Регионална асоциация на общини "Тракия". Община Самуил.

Отдел «ГРАО» на съответния район, където е съставен актът за раждане. Община Ардино. Териториално звено Стара Загора. Закон за наследството, Чл. Издаване на удостоверение за наследници. Община Търговище.

Община Бургас. Община Ловеч! Община Търговище. Териториално звено Кюстендил. Областна администрация Плевен.

Община Бобовдол. Община Кърджали. Заявление — от наследник на починалия или пълномощника с данни, че лицето е починало в гр.

Отдел „ГРАО“

Удостоверение за липса на съставен акт по гражданско състояние. Община Иваново. Община Брусарци. Такси или цени на услугата, включително при предоставяне по електронен път, основание за тяхното определяне и начини на плащане. Община Брезово.

Писмено съгласие на собственик, изрично нотариално заверено пълномощно; Заявление за заверка на документи по гражданско състояние за чужбина, чрез декларация по образ. Документ за самоличност. Сдружение на югозападните общини. Териториално звено Варна.

Издаване на удостоверение за раждане - дубликат.

Индекс на страниците

Община Стамболово. Издаване на удостоверение за настоящ адрес при вече регистриран НА. Община Кирково.

Община Кнежа. Издаване на Уведомление относно признаване на чуждестранно съдебно решение или административен акт по КМЧП? Община Кюстендил. Искане от съдебен изпълнител; Документ за платена такса.

Сдружение на общини "Толерантност"?

Свържете се с нас

Община Асеновград. Община Сливен. Закон за ратифициране на Конвенцията за издаване на многоезични извлечения от актове за гражданско състояние, подписана на 8. Община Опака.

Заявление по образецподадено от родител или от упълномощено лице с изрично нотариално заверено пълномощно, Оригинал и легализиран превод на акт за раждане от чужбина. Община Червен бряг.

Асоциация на дунавските общини. Община Габрово. Община Тутракан! Община Костенец. Община Луковит. Община Гулянци. Община Ценово. Издаване на удостоверение за постоянен адрес при вече регистриран постоянен адрес Наименование на административната услуга и уникален идентификатор съгласно Регистъра на услугите!

Контактна форма

Община Златица. Община Бяла, област Варна. Издаване на Уведомление относно признаване на чуждестранно съдебно решение или административен акт по КМЧП. Община Ковачевци.

Декларация по образец от българския гражданин. Община Берковица. Декларация чл.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -община пловдив грао контакти

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   22.09.2021 в 04:24 Левена:
   Заявяване на нов настоящ адрес.

   22.09.2021 в 07:17 Щефания:
   Териториално звено Хасково. До промяна Такси или цени на услугата, включително при предоставяне по електронен път, основание за тяхното определяне и начини на плащане.

  Закотвен

  Хареса ми го