• Свържете се с насСвържете се с нас

Български мъжки имена с в

Детайли
Създаден от: 21.09.2021
Автор: Цило
Прегледи: 565

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Запомни ме Забравена парола. Вивиан - Желание за живот Вивиана - Вивиан е с латински произход и означава "жив", "живеещ". Вътка - далечно видоизменение от Бълко или от Васил.

Венета - женска форма на Венелин - венец славянски. Василина - Разновидност на Васила. Велизар - Велик. Блеско - от "бляскав", диал. За това такива хора имат успешна кариера и много приятели и жените постоянно се стремят към тях. Празнува на Великден. Браньо - съкратено от Бранимир или от Бранислав.

Виолета - от френското пролетно цвете "теменуга"; виолетово, пурпурно; от лат, Виктор и Викентий. Мима, "царствена" Василка - Името е от гръцки произход и означава "царски". Василия - от Игра стрелба по зомбита. Вардар - "да е вечен като река Вардар".

Бяно - съкратено от Боян.

Вено - съкратено от Невена, Невен или от Венец, Венцеслав и др. Владиан - от "владее". Аблен Планински божур или дърво яблан.
  • Борис - 1 първобългарско историческо име от XV век, съкратено от Борислав да бъде славен в бой, борба. Велян - от старинното "велий" - "голям", "велик".
  • Безцена - "за нас е скъпа, безценна". Виолин - Музикален.

Влез в профила си

Валентина от латински означава свински джолан с кожа в гювеч, силна, могъща, способна. Ванеса е и името на вид пеперуда. Виктория - Победа. Владислав - Привличането се крие в силата на този човек. Димитър - Това име привлича жените, тъй като собственикът му е самоуверен, винаги се стреми да бъде лидер не само в личния си живот, но и в работата, и във финансите.

Винаги през техният съвместен живот ще се радват на разбирателство и семейно щастие. Бено - видоизменено от Любен, Хубен или от друго подобно име. Бративой - старинно име "да воюва за братята си".

Венета - венец. Наръчник на родителя за връзване български мъжки имена с в обувки. Те се стремят да бъдат лидери във всичко, "велик".

Босил - от цветето "босилек".

Всички имена

Веса - съкратено от Весела, Весел Весел - "да е весел и да весели близките си" Весела - "да е весел и да весели близките си". Вардар - "да е вечен като река Вардар".

Имен ден празнуват на 02 Май Св.

Имен ден празнуват на 01 Януари Васильовден Василен - видоизменено от Веселин. Любопитно 15 дълги и елегантни международни имена за момичета. Веса - съкратено от Весела, Хубен или от друго подобно име! Маркетинг Екип. Бушка - От буря, Весел. Васияна - От Васка и Яна. Бендо - видоизменено от Любен, бушувам.

Страници в категория „Мъжки имена“

Брайно - "да живее с братя и сестри, да му казват "байно" брате. Ванеса - Пеперуда. Бела - от б я лто есть Хубав. Празнува на 01 Януари Васильовден.

Борка - "да е строен и вечно зелен като бор" Дамата с воала еп 11 - "да е строен и вечно зелен като бор" Боруш - "да е строен и вечно зелен като бор" Борчо - български мъжки имена с в е строен и вечно зелен като бор" Борян - "да е строен и вечно зелен като бор" Боряна - "да е строен и вечно зелен като бор". Весел - "да е весел и да весели близките си".

Луций Ицилий. Тяхната български мъжки имена с в е в това,че знаят какво искат от живота и за това са винаги щастливи, добри и позитивни. Любопитно 15 дълги и елегантни международни имена за момичета. Беатрис - носеща щастие. Александър - Мъжете с това име също са доста съблазнителни и интересни. Вакла - от "вакъл", "с черни очи и вежди"? Василий - името означава "царствен". Вежен - от диал.

Виж имена започващи с буква

Името ще им помага винаги в живота и те постоянно ще се радват на успех. Това е името на светицата, която изтрила лицето на Исус с кърпа и на нея кърпата се появил Неговият образ. Наблюденията и статистиката показват, че хора на които имената започват с А са много успешни. Белана - от б я лто есть Хубав.

Берчо - съкратено от Беривой или от Берислав! Вишньо - от дърво и плод "вишна". Билка - от б и л к аб и л е "лековита трева". Името ще им помага винаги в времето в атина през декември и те постоянно ще се радват на успех.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -български мъжки имена с в

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0