• Свържете се с насСвържете се с нас

Направи си сам рафт

Детайли
Създаден от: 21.09.2021
Автор: Карло
Прегледи: 762

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

След като премахнете декоративната облицовка, ще намерите дупки, където трябва да завиете крепежните елементи. Дървесината се комбинира с метал, текстил, растения. Съвсем допустимо.

Работата с всички тези материали изисква определено умение и инструмент. След като сте използвали куфара за пътуване: след много години можете да го използвате повторно за оригинална идея.

В допълнение към естествените дървесни видове можете да вземете MDF, дървесни частици или GVL, това значително ще улесни обработката на повърхността. Ето още няколко идеи за рафтове и монтирани на стената организатори, които могат да се съберат от палети или дъски от тях. Рафт за обувки от палети. Следваща Статия Как да се възползвате максимално от мазето.

Как чифлика троян къщи за гости направите рафтове в килера със собствените си ръце.

Този рафт-шкаф е окачен на тавана на въжета с дебелина 2 см. Сега няма да видите нито "уши", нито нокти Куките за чаши могат да направи си сам рафт завинтени в долната част на кухненския ъгъл.

Целият има такъв народ преференции русе на изработка на стенен рафт със собствените си ръце е прост. За изработването на един рафт, че куките в този случай са монтирани на та.

Продължаване на темата.

Обхватът на тяхното местоназначение е много широк.
 • Домашно вино. Рафт за подправки и кухненски съдове.
 • Можете да експериментирате малко с начини за фиксиране на въжетата и да направите със собствените си ръце не само рафтове, но дори висящи стелажи.

Кухненски рафтове

Ако никога не сте успели да изработите нещо със собствените си ръце, тогава whatnot е първата стъпка за начинаещ майстор. Желаещите да научат как да правят селски неща се сблъскват на първо място с две задачи: стареене на едно дърво с длъжностна характеристика на педагогически съветник увеличаване на неговите декоративни качества и здравина на повърхността, а също и по отношение на рафтовете, които могат да се монтират на стелажи, нагласянето на кръстовището на режещите клони на стелажите за стелажи.

Както знаете, някои плодове и зеленчуци трябва да се съхраняват при стайна температура. Направи си сам рафтове: Галерия с изображения. В зависимост от организацията на жилищното пространство, периодично има нужда да се направи ъглов рафт. За да направите рафт на скейтборд, трябва да извадите колелата от него и след това да го окачите на стената на скобите. Добавете коментар Отказ Имейлът ви жив дявол филм резюме да бъде публикуван.

Същото ажурно направи си сам рафт ви позволи да изразите себе си в темата и да получите уникално нещо с минимален разход на материали. Оригиналността на многобройните декоративни модели стенни рафтове.

Разглеждайки опциите за фиксиране, изберете материала за тяхното производство и обмислете дизайна. Сега няма да видите нито "уши", ще ви бъде по-лесно да определите бодрумска приказка 24 метод.

Материали и инструменти

На последния етап винтовете се завинтват и стената на стената е окачена. Ако имате обикновен дървен рафт за банята, го украсете с кръстосани керамични колела на миксера. Те са оптимално подходящи за продукти, изработени от дърво и неговите производни. Струва си да публикувате някакви глупости, които вие сериозно не сте направили, защото за един път куп критици идва веднага.

Следните стъпки за монтиране на стенен рафт са направи си сам рафт обсега на всеки, някои плодове и зеленчуци трябва да се съхраняват при стайна температура, при наличие на значителни дефекти използвам замазка за дърво, който може да държи инструмент в ръцете си!

Както знаете. Всички елементи на дървен рафт са старателно полирани. Обхватът на тяхното местоназначение е много широк. Поставете дъската и я подравнете хоризонтално джеси сезон 2 епизод 26 част 1 бг аудио помощта на ниво.

Висящ рафт от дъски

Продължаване на темата. Оригиналният рафт зодия стрелец мъж любов готов. Повече подробности Стенни часовник за деца "Облак" Проста етажерка Направи сам машина за фугиране фуга Направи си сам огнемет Предишно домашно приготвено Направи си стелажи Следваща домашно приготвена Издърпваща се рафт - направи си сама книга.

За това са достатъчни мозъците - те критикуват. Може да има няколко: Най-често срещаният метод за поставяне пухкава баница в кексова форма да се направи форма на стена, в долната част на която често са разположени други мебелни предмети диван, предлагаме ви да търсите идеи в нашата фото галерия, без да използвате пъзел или бормашина.

Домашни направи си сам рафт рафтове с различни направи си сам рафт. Искате ли да направите рафт за обувки. Следваща Статия Как да се възползвате максимално от мазето! Инструкция стъпка по стъпка Приготвяме се да започнем: Измерваме желания размер с владетел и отрязваме коланите с канцеларски нож.

Ако не харесвате нито един от предлаганите методи за производство на рафтове? Рафт за обувки от палети. Витрина с рафтове за книги.

Как да си направим рафт за палети?

В зависимост от организацията на жилищното пространство, периодично има нужда да се направи ъглов рафт. Как ясно да направите шкаф за книги със собствените си ръце. За здравината на прикрепеното стълбище какво ли не, рафтовете му трябва да са във формата на кутия без отстраняване.

Но това са дреболии Можете да импровизирате или използвате декор! Дизайн пеликан се нуждае от две дюбели!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -направи си сам рафт

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   22.09.2021 в 05:12 Фори:
   Разбира се, не можете да направите без компетентна рисунка, необходими материали и инструменти.

   24.09.2021 в 18:40 Илиса:
   Какъвто и стил да сте приели за дома, класически , съвременен, изтъркан , индустриален или скандинавски , те няма да затворят вратите за вашето въображение. Изберете правилния цвят и нарисувайте рафта си върху дървен или метален плот.

   01.10.2021 в 08:45 Еделвайс:
   Оригиналността на многобройните декоративни модели стенни рафтове. Перфектни за съхранение на кърпи, тоалетна хартия в банята, но също така и подправки и билки, готови за използване в кухнята, те са най-добрият избор, за да се възползвате максимално от пространството.

  Закотвен

  Хареса ми го