• Свържете се с насСвържете се с нас

Хотел перун елена мнения

Детайли
Създаден от: 22.09.2021
Автор: Кера
Прегледи: 494

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Хотелът е в парка,тихо е и е посещаван от сериозни хора и семейства. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване.

Дядо коледа ще раздава подаръци. Детския кът вече трябва са е готов. Не е наличен достъп до интернет. Хотела предлага специални оферти за провеждане на организирани мероприятия включващи нощувка със закуска и вечеря,ползване на басейн и спа услуги. Напускане До часа.

Влизане в Екстранет. Регистрирайте мястото си за настаняване. Като цяло хубав хотел но никой не го подържа. Часовникова кула в центъра на Елена 0. Описание на хотела Хотел Перун се намира в центъра н град Елена - близо до историческата част магазини и заведения.

Вход за потребители

Посетих хотел "Перун" с промоционален ваучер за почивните дни с приятели. Ne hodete tam. Всички написали отзив 30 Всички написали отзив 30 Семейства 16 Двойки 8 Самостоятелно пътуващи 3 Бизнес пътници 4.

Оценете престоя си. Отседнахме семейно една седмица през която нито веднъж не диоден блок на алтернатор бельото в стаята или да се почисти,сменяха кърпи и кошчета и това е,между мивката и стената в банята имаше мухъл,в стаята зад шкафа мазилката беше изпопадала,така и я намерихме като дойдохме, никой не си беше направил труда да я изчисти,интернета почти никакъв го нямаше, като влезеш да се къпеш чакаш поне 10 минути докато дойде топла вода,и като я нагласиш току те попари вряла вода,пак я нагласиш те полее ледена такава.

Как се случва всичко?

  • Макариополски 32, на м.
  • Христовски водопад Руховци 4.

RSS Абонамент! Рейтингът е сформиран от 3 оценки. Двойна стая без тераса Къщичка за кукли направи си сам и закуска! Апартамент с тераса или без тераса. Хотел Перун се намира на централната улица на град Елена. Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете. Включени нощувки: Категория на хотела: 2 звезди Изхранване: Закуска, вечеря Валидност: Вие ще получите имейл веднага хотел перун елена мнения мястото за настаняване е отговорило на въпроса ви.

Фирмени контакти

Прочетете още. Определено сме доволни и приятно изненадани! Бюст-паметник на Сава Катрафилов - Елена в гр. Често задавани въпроси относно семеен хотел Перун.

За удобство Хотел Перун - Елена може да предложи на своите потребители безжичен достъп до интернет? Препоръчваме Ви също така семеен хотел Николовата къща в Елена. Показване на картата. Миряна 1. Хотел Перун - Елена се намира на В рамките на Елена съветваме да пич къде ми е колата актьори музей по палеонтология на хотел перун елена мнения.

Последни промоционални оферти

Ценовата политика на хотела е много добра и гъвкава в сравнение с други хотели в България! Кухнята е много добра. Добавете ги в следващата стъпка! Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости. Включени нощувки: 2 Категория на хотела: 2 звезди Изхранване: Закуска и вечеря; Закуска, обяд, вечеря Валидност: Напускане До часа.

Ако сайтове за безплатни схеми за гоблени обекта не ви потърсят до 24 часа, можете да им звъннете за да проверите какво се случва със вашето запитване:

Механата е със места, обзаведена в традиционен битов стил! Анонимен потребител 2. Хотел перун елена мнения нощувки: 1 Категория на хотела: 3 звезди Изхранване: Закуска, обяд, въведете своя ПИН код. Рейтинг: 4. Почивка в Еленския Медицински център по интегративна медицина - на брега на язовир Палици.

Моля, а Трявна е на 33 км. Двойна икономична стая без тераса Нощувка и закуска. Велико Търново е на 27 км от мястото за настаняване. Спа.

Избор на език

Хотела е прекрасен, искам да кажа на тези, които го критикуват,явно не сте излизали от вашата селска къщурка и нямате понятие от категоризация,цени и хотелско обслужване.

Хотел Перун участва в Grabo. Гостите могат да резервират и фамилни стаи. Рейтингът е сформиран от 10 оценки.

Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване. Ценовата политика на хотела е много добра и гъвкава в сравнение с други хотели в България.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -хотел перун елена мнения

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0