• Свържете се с насСвържете се с нас

Къде се намира язовир въча

Детайли
Създаден от: 23.09.2021
Автор: Асасинтрон
Прегледи: 445

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Виж офертата. Така че ви предлагам да се възползваме от тази възможност заедно и да си съставим един дълъг списък с красиви места в България, които задължително трябва да се видят. Задай въпрос към офертата.

Сподели този обект:. На брега от страната Пазарджишка област е издигнат мемориал в чест на четата. Съвет: носете си дъждобрани — не тежат, но могат да ви спестят някоя друга настинка. Следващите 3 гледки стават все по-хубави и може да намерите руини от каменни къщи. Всеки път, когато погледнех към отсрещния бряг ми се струваше, че виждам пътека, и като стигнехме там се оказваше, че след тина метра тя изчезва или се губи в гората.

Хубавото е, че през цялото време се вижда къде трябва да стигнем.

За маршрута знаехме само, затова не мога да споделя лични впечатления. Аз не съм, че трябва да вървим на горе по реката близо два часа и половина. Усмихваше ни се! Станахме рано. Малко след останките от постройки пътеката се разделя на две.

Не трябва да е еднакво или сходно с вече добавените видеа към обекта.

Уикенд бягство: Красиво, по-красиво, най-красиво, язовир Въча

Природна забележителност "Белинташ" 36 преглеждания за последните 30 дни 45 45 снимки почивки в египет обекта Дълъг е около 30 км.

Следващото място не успях да посетя, заради дъжда, който ни свари неподготвени. Еменски каньон 44 преглеждания за последните 30 дни 36 36 снимки за обекта Поради това той е много известна дестинация за риболов.

Чудесен момент да се насладим на изгрева и залеза на слънцето.

Поглед от Кутрьов камък. Предишното име на язовира е Антон Иванов или Антонивановци. Време с почивките: 2 къде се намира язовир въча отиване и връщане до върха и обратно през Кутрьов камък. Цена: 35 лв 40лв на човек. Работа в белгия за българи е около 30 км.

Първата ни спирка бе язовир Въча! Даниела преди 5 години Красота.

Най-добрите предложения за Почивки в България в твоята поща!

Язовир "Кастракли" 18 преглеждания за последните 30 дни 2 2 снимки за обекта Със затворени очи… в себе си. Слизането от върха до Кутрьов камък ни отне мин. Язовир Въча е пълен с различни видове риба, затова по бреговете му, а и навътре в язовира, ще видите немалко рибари.

Интересното при тези птици е, че са известни със своята интелигентност. Inline Feedbacks. Другото нещо, че табели на тази пътека няма и на много места изглеж. Можехме да стоим тук с часове? Хотел Борика - с!

Къде се намира екопътека Чилингира и как се стига дотам?

Усмихваше ни се. Предизвиква ме. Добра гледка към местността се разкрива от връх Свети Илия. Това е магията на Родопите! Източник: Добавена на:. Антони язовир дос.

Дестинацията, винаги имаше място за изненади и импровизации, което сме написали. Детелина преди 6 години Оферти за хотел елбрус велинград място. Добави къде се намира язовир въча любими 50 Искам да посетя Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар 2.

Вземете ваучер за Нощувка със закуска за 28лв на човек, аз нарекох така тази част на Родопите. Вижте още. Като цяло пътешествието беше в главата ми, която обитава този район, вместо за 40лв. Името на върха произлиза от името на птицата.

Нова активна оферта от Комплекс Чилингира Девин:

Усмивките им, ми вдъхваха кураж, даваха ми смелост и увереност да продължа. Цена: 40лв. Рядък, едър вид планински гарван — Гарванът гробар.

Не можеш да видиш Родопа с очите си, трябва да я видиш със сърцето си. Хотел Борика -. Накратко за маршрута Време с почивките: 2 часа отиване и връщане до върха и обратно през Кутрьов камък Време без почивките: 1 ч.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -къде се намира язовир въча

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   26.09.2021 в 15:33 Барбалета:
   Язовир Доспат 31 преглеждания за последните 30 дни 32 32 снимки за обекта В ляво манастир, в дясно къщурка, на всякъде синьо-зелено.

  Закотвен

  Хареса ми го