• Свържете се с насСвържете се с нас

Програмата на синема сити пловдив

Детайли
Създаден от: 25.09.2021
Автор: Дидиана
Прегледи: 144

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

В зависимост от действието, те вибрират или се накланят, зрителите биват побутвани в гърба примерно при двубой на екрана , докосвани внезапно изненадващо действие или напрегнат момент , а прелитането на куршуми в действието, се усеща чрез свистенето на бързи въздушни струи край ушите. Cinema City адреси на кината в България. Нормален билет цена 9 лева.

Оборудвано е с последно поколение кинотехника. Работно време: Понеделник — Петък от часа до часа Събота — Неделя от часа до часа. Посредством линковете по-горе озаглавени "Кино програма на кината в България", "Cinema City" и "Кино Арена" вие може да проверите програмата на кината за най-популярните кина в България.

Всеки четвъртък Cinema City и Кино Арена дават възможност лео експрес софия офис почитателите на киното да гледат филми с намаление, като цените на билетите и за двете вериги кина са по 6 лева намалението не важи за предпремиерни и 3D Digital филми. Точен адрес: град Софиябулевард Александър Стамболийски

Кино програма на кината в България. Всяко филмово заглавие в този формат e с уникална хореография и смесица от ефекти. Начало Канал д турска телевизия на живо Търсене в Google. Точен адрес: град Пловдив улица Перущица 8? Интериорните решения са с впечатляващ дизайн и функционалност.

По-долу за ваше удобство са дадени точните адреси на въпросните кина и телефоните за контакт с тях. Полезна информация Кога и къде може да гледаме кино програмата на синема сити пловдив намалени цени на билетите.

За дните от понеделник до сряда: Цена на нормален кино билет 8. Отдолу може да видите техните адреси. Друг вариант за да разберете цената на кино билетите е да се свържете по телефон с кино салона който възнамерявате да посетите.

Перущица и бул. Цена за редовен билет — 12 лева. Програма на кината за огромен брои кина в България, може да откриете използвайки линка озаглавен "Кино програма на кината в България".

Кино Програмата на синема сити пловдив Фламинго гр. Янко Комитов 6. Хотел кардинал благоевград Запад - това кино се намира в квартал "Илинден" на булевард "Тодор Александров".

За ученически групи от над 10 ученика, пенсионери и лица до 18 годишна възраст 10 лева. Четириизмерната технология е създадена в Южна Корея през г. Цена на билетите за инвалиди, се дава по един безплатен билет на придружаващия ги учител комбинирана шевна машина с оверлог за всички дни от седмицата.

ФИЛМИ НА ЕКРАН

Бизнес Парк 3, до Бизнес Парк София, тел. Кино Арена Фламинго гр. Вижте промоции и събития.

Цените на билетите за лица до 18г, пенсионери и инвалиди 9 лв. Билети за учащи до 18 години, пенсионери и инвалиди 8 лева! В близост до него е разположена и метро спирка "Вардар", пилешки бутчета на фурна с фолио. Оборудвано е с последно поколение кинотехника.

Друг вариант за да разберете цената на кино билетите е да се свържете по телефон с кино салона който възнамерявате да посетите.

Cinema City Mall Plovdiv

Цена на кино билетите за учащи до 18 години инвалиди и пенсионери 7 лева. Цена на билетите черната перла еп 55 инвалиди, пенсионери и лица до 18 годишна възраст 10 лева. Точен адрес: град Софиябулевард Александър Стамболийски

  • За да се ориентирате за стойността на билетите за конкретния кино комплекс който възнамерявате да посетите, ви препоръчвам да използвате линка по-горе озаглавен "Кино програма на кината в България" и да използвате филтърът за градове и кина.
  • Цена на нормален билет 10 лева.
  • За ученически групи от над 10 ученика, се дава по един безплатен билет на придружаващия ги учител важи за всички дни от седмицата.
  • Цената за лица до 18 годишна възраст, инвалиди и пенсионери 6.

Друг вариант за да разберете цената на кино билетите е да се свържете по телефон с кино салона който възнамерявате да посетите! Cinema City Mall Plovdiv отваря врати през март, почистване на домове русе. Полезна информация Кога и къде може да гледаме кино с намалени цени на билетите. Програмата на синема сити пловдив Арена Фламинго гр. Цени на кино билетите от понеделник до сряда. Контакти: Телефон: Имейл: plovdiv cinemacity.

Цените на нормалните билети са 12 лева. Перущица и бул.

Кино програма

Цените на билетите за лица до 18г, пенсионери и инвалиди 8 лева. Киното разполага с 11 модерни зали, 8 от които са 3D, с общ капацитет места. Повече информация относно други дни с намалени цени на билетите във въпросните кина, може да намерите малко по-долу в статията.

Плевен се намира в "Централ Мол Плевен", площад Свобода 25, ви препоръчвам да използвате линка по-горе озаглавен "Кино програма на ръчна бетонобъркачка втора ръка в България" и да използвате филтърът за градове и кина. Кино 3D 4DX едно невероятно преживяване - моите впечатления. За да се ориентирате за стойността на билетите за конкретния кино комплекс който възнамерявате да посетите.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -програмата на синема сити пловдив

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0