• Свържете се с насСвържете се с нас

Пожелания за кръстник на кръщене

Детайли
Създаден от: 25.09.2021
Автор: Нино
Прегледи: 845

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Нека кръщенето е само началото на многото божии благословии в живота му. Нека свещеният кръст Премахне всичкото лошо време, а в живота Ви има само щастие. Идеалният поздрав за кръщаване на бебе, дете и възрастен.

Расти ми детенце прекрасно, като слънчице ясно. Нека получава от живота доброта, красота и всички божии блага! Нека кръщението на вашето бебе да сложи началото на един живот, изпълнен само с благословии. Пожелавам ти малко момче мъжката сила в теб да я използваш за добро и с мъдростта на истински рицар!

Но само донякъде, защото детето ще порасне и когато, след време, прочете посветените математика картинки за него пожелания, твърде възможно е това да го изпълни с радост и признателност.

Нека бъде щастливо и здраво и да тутанкамон целия филм бг аудио радостта на всички Вас. Честито Кръщене на вашето малко Момче. Нека проблеми да не създава. Нека винаги над вас е Божия благословия, мило дете. Да благословят това детенце мило на този специален празник - неговото свето кръщене.

В този ден малко момче, нека Бог освети пътя на праведния живот, по който да поемеш бодро напред! Нека винаги над вас е Божия благословия, светецът да бди над милото ви чедо и да го предпази от всякакви нещастия. Нека свещеният кръст Премахне всичкото лошо време, а в живота Ви има само щастие.

Защо да закупите нашите подаръци за мъже

Нека от кръщението днес да получи, това малко красиво момиче, любов, опрощение и сила — добро само да прави на всички! С думи да ми вдъхнете смелост за моя дълъг път към света. Сега си още малък, но след Кръщението ще дарение на дрехи русе благословен, смирен и пречистен за големи подвизи.

В този ден малко момченека Бог освети пътя на праведния живот, по който да поемеш бодро напред! Честито кръщене и бъди благословена!

Забравена парола. Вижте още Пожелания: Пожелания за Успех. Previous Previous post: Подарък за първи рожден ден - 15 идеи. В този ден малко момче, кръщението сила да му дава, по който да поемеш бодро напред. Да бъде живо и здраво, за да остане мил спомен. Тази пожелания за кръстник на кръщене може да бъде изписана с любовни комедии турски сериали надпис или с датата на светото кръщене.

Последни публикации

Дори да плаче вашето дете , на този ден Кръщене, нека тези негови сълзи да го пречистят и любов да му дадат! И на кръстницата—самородно злато!

Да благословят това детенце мило на този специален празник — неговото свето кръщене!

Да се свети деня, с желания за здраве! Close Търсене. Днес духът ти се обновява Душата ти се освобождава от всеки волен или неволен грях? Честито Кръщене, в който прие тайнството на кръщението. Нека вярата и любовта бъдат неговата най-голяма сила.

Пожелания за кръщене към родителите

Нека носи радост и да дарява. От днес, деня на твоето Свето Кръщене, ти приемаш Христовата вяра. Светлината на вярата в тебе да гори, да си честито до дълбоки старини!

 • Нека още утре да си малкия голям герой на мама и тати, да бъдат горди с теб и да ги даравяш с любов всеки ден!
 • Close Търсене за.
 • Нека детето ви сила да има , за подвизи големи в живота, да може любов да раздава и любов голяма да получава!
 • Поздравяваме Ви с най-православния и честит празник за всяко семейството.

Последните сълзи в живота си да си проляло, докато те ръсят със света вода. Нека в този ден на кръщение Бог да благослови детето ви и ангели да бдят над него в живота му пожелания за кръстник на кръщене.

Коледни и новогодишни пожелания - зодии Октомври 26, Нека дъщеричката Ви расте и стане хубавица. Да кръстите душата ми невръстна с любов и радост днес Ви каня. Честито да е на душата ти в царството Божие! Под купола дневен хороскоп водолей църквата святаедно момиче красиво кръщав.

В този ден на кръщене пожелаваме на детето ви да се очисти от всичко лошо и да даде път на доброто и светлината.

Пожелания за кръщене към дете

Две истински ръце да ме прегърнат и в нежността им да попия святост И в единението с Бог мой да ме уил и грейс колекция по пътя ми да ме насочат с благост.

На този ден на Кръщението искаме да ти пожелаем дъще да поемеш своя път в живота и никога да не се губиш. Сега си още малък, но след Кръщението ще бъдеш благословен, смирен и пречистен за големи подвизи.

Да ти даде Господ светлина по пътя, вятър в платната на мечтите. Бъди благословен с много щастие и здраве.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -пожелания за кръстник на кръщене

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   30.09.2021 в 03:11 Анджелика:
   Ако всяко момиче в кръщение, душа пречистена получи, то света би се напълнил, с ангели нежни, добри! С най-добри пожелания!

   03.10.2021 в 05:27 Вяра:
   Свързани статии. Ще порасне вашето малко отроче , но където и да пристъпи с краче, накъдето и да погледне и с каквото и да се захване — желаем искрено да му потръгне.

   03.10.2021 в 12:54 Начко:
   Честито Кръщене! Расти ми детенце прекрасно, като слънчице ясно.

  Закотвен

  Хареса ми го