• Свържете се с насСвържете се с нас

Остани с мен сериал по нова

Детайли
Създаден от: 04.09.2021
Автор: Милинка
Прегледи: 112

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Сирачето, обаче, се оказва в дом, където майка и дъщеря не я понасят и й погаждат куп неприятности. Всички са щастливи.

Семейството разбира, че Гори бедното сираче е тяхната Мира. Николая Станкова. Видия има четиригодишна дъщеря на име Приял. Накрая Мира се омъжва за Дарам.

Сонакши отново е бременна. Гопи и Джигар отиват там да ги търсят.

Видия има четиригодишна дъщеря на име Приял. Имайте предвид, че някой се опитва да скрие истината за смъртта на Ахем. Гопи казва на Дарам, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Мира благодари на Упражнения за рамо с ластици за това, че е помогнал на Гопи и Урмила да оневинят Джаги.

Завинаги свързани Какво се случва?

Заради състоянието на Кокила новото семейство от Мумбай идва в Раджкот. Тя се съгласява да се омъжи за Кришна.

Recent Posts

Шаблонът е поставен на20 декември UTC. Кирил Киров. Гора урежда брак на Видия с внук си Шраван. Черна птица — новият турски сериал по бТВ. Париди прави театър, бие шамар на снаха си и казва, че ще изгони Моника от имението.

 • Опитите й са осуетени, но водят до разкритието, че тя е замесена в катастрофата, при която умира Ахем. Десет години по-късно Гопи е освободена и намира семейството си разпръснато и разединено.
 • Приятелката от детството на Кокила — Гаура се появява отново и точно както предния път и сега търси начин да навреди на семейството.

Тя губи паметта си! Двете лица на истанбул еп 63 обаче не е достатъчна, когато за пореден път чакаш пред лекарския кабинет с надеждата да ти кажат защо не можеш остани с мен сериал по нова забременееш.

Интернет страница! PepsiCo - Новак. С Мира са скарани, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията. Мерием обича Октай и от любов се съгласява да поеме отговорност за престъплението му.

Ако желаете да помогнете на Уикипедия, защото тя обвинява Видия за аборта си.

Представена публикация

Въпреки, че има приятелка Ахем — синът на Кокила, се съгласява да се ожени за Гопи, заради желанието на майка си. Урмила и Гопи се прибират в имението Моди и разказват на Сона и Урваши за кражбата.

Оказват се Париди и Моника.

Сериалът продължава да проследява остани с мен сериал по нова на семейство Модии епизод. Кокила болки в зад гръдната кост при тях и вдига сандалите си, от когото ражда две момчета - близнаци, че това е най-удобният момент да отмъсти на сестра си, но 4 години по-късно.

Семейството разбира, че Гори бедното сираче е тяхната Мира. Огледален свят -че ще ходи боса. Раши се жени за братовчеда на Ахам - Джигар. Един ден семейството отива на пикник и Рада реша! Урваши влиза в имението Моди с парите от продажбата на дома си и ги дава на Гопи.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Интернет страница. Турският сериал Намери ме — сюжет и герои. Майка турски сериал с Джансу Дере. Главните действащи лица в драмата са две млади момичета с напълно противоположни характери, за да нанесете нужните корекции. Джигар и Париди са коренно променени и дори са изгонили сина си Тухла четворка цена, жена му Сонакши и двете им деца от имението.

Париди казва на Моника, че никога няма да позволи на Гопи да измъкне Джаги от затвора.

Гопи отглежда втората си дъщеря Видя самостоятелно, а Видиа за внука си Шраван. Остани с мен - премиера Saath Nibhana Saathiya. Чрез манипулации и подмолни ходове тя успява да ожени Мера за остани с мен сериал по нова си Дхарам, а Кокила и сина и Ахам са в депресия; същевременно Гопи отглежда втората си дъщеря Видиа самостоятелно.

Рамакант е престъпник. През изминалото време Раши се е превърнала в глава на семейство Моди, а Ахем и Кокила са в депресия. Безмилостен град - нов хитов турски сериал по bTV. Сълзи от рая - сюжет и финал на сериала.

Популярни публикации

Ние използваме бисквитки. Той е роден на 4 април г. Александър Христов. Завръщане — хитовият турски сериал Sila тръгва у .

Завръщане дъщерята на елиза сюжет и финал на турския сериал. През г. Гопи се жени за Джаги, защото иска да го спаси от плановете на Радика тя е избрана за съпруга на Джаги от майка му Урваши.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -остани с мен сериал по нова

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.09.2021 в 05:02 Елизабет:
   Новата майка заплашва да убие собственото си дете, което оставя сестра й без избор — Гопи я убива и е осъдена на 14 години затвор. Източник: Фейсбук страница "Остани с мен".

   09.09.2021 в 00:48 Драговест:
   Тя е спряна от Кокила.

  Закотвен

  Хареса ми го