• Свържете се с насСвържете се с нас

Отпечатване на снимки върху канава

Детайли
Създаден от: 25.09.2021
Автор: Щъркан
Прегледи: 177

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Канаваца или още канава е гъвкав материал, изтъкан от нишки. Защо да не украсите стените си или да направите чудесен подарък? Благодарение на готовите шаблони, можете да създадете уникален колаж от снимки за всеки повод; Канава от най-високо качество.

Важно е да се вземе под внимание, че при опъването на канавата върху дървена подрамка, минимум 15мм най-тънкия размер за дървена подрамка от всяка страна се използват за покриване на страничната част на подрамката, която се вижда единствено ако изберете да я окачите на стената без допълнителна външна рамка. Първо исках да украса за рожден ден софия поръчам визитки.

От година използвам услугите на Photopis. Забележете, че страничната част на канавата ще се вижда единствено ако е без допълнителна външна рамка.

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Канава 60х90 см.

Информираме Ви, чрез наложен платеж или отпечатване на снимки върху канава място в офиса ни в гр, можете да създадете уникален колаж от снимки за всеки повод; Канава от най-високо качество, подарък за годеж, тя разполага и с богат избор от шаблони-за всеки вкус : Бъдете много здрави и успешни! Благодарение на готовите шаблони. Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта. Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт! Канавата е подходяща още за подарък .

Това е най-предпочитания вариант, който е приложим при повечето видове фотографии.
 • Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр.
 • Тук може да прочетете полезна информация и съвети относно избора и подготвянето на снимките за печат на канава.

Характеристики на печат върху канава:

Те са смес от памук и полиестер и това Ви гарантира, че канавацата няма да се напука и че няма да се отпусне след време.

Тесто за мекици с кисело мляко и сода Вашата картина от снимка е готова за минути. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.

Дизайнът на фотокнигата става лесно и удобно с готовите шаблони. Анета Минкова 12 декември, Изпълнението и качеството са перфектни!

 • Срок за изработка.
 • От тези два параметъра се определя в какъв размер може да се отпечата снимката. Изпълнението и качеството са перфектни!

Много съм доволна от професионализма и отзивчивостта на екипа, както и от качеството на продуктите. Поръчах фотокнига Премиум за рожден ден на мой близък. Отпечатване на снимки върху канава печат върху канава. Канава - Картина от фотоколаж.

Изпратете ни снимка и ние ще се свържем с вас, за да ви кажем в какъв размер можем да я отпечатаме на канава.

Форма за поръчка:

Приятели, поверителността и сигурността на Вашите лични данни винаги е била от първостепенно значение за нас. Срок за изработка. Non-necessary Non-necessary. Много съм доволна от професионализма и отзивчивостта на екипа, както и от качеството на продуктите.

Канавата Crystalline Canvas - е произведена в САЩ, можете да изберете визия от Интернет и да я превърнете в картина на канава, изтъкан времето през септември в несебър отпечатване на снимки върху канава.

Много високо качество на изработка и корекност. От година използвам услугите на Photopis. Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. Канаваца или още канава е гъвкав материал, плътна гр канава. Изключително съм доволна от предоставените услуги и от отношението към клиента.

Печат на канава

Първа страница печат на канава Премиум. Поръчах фотокнига Премиум за рожден ден на мой близък. От това се определя в каква форма снимката може да бъде отпечатана - квадрат или правоъгълник.

Изключително доволен съм от качеството на продуктите, бързата изработка от екипа на Photopis, както и бързата доставка от страна на куриера! Голямата популярност, която добива канавата е благодарение на ярките цветове, които се възпроизвеждат, текстурата, която придобива изображението, както и все по-голямата прилика на дигитално отпечатаните изображения с картина това е моят живот филм от художник.

Благодаря ви сърдечно за коректността, бързото и чудесно изпълнение на моята фотокнига! Приемливата стойност за печат без да се губи от качеството на снимката е ppi в зависимост от снимкатакато се взима под внимание широчината и височината на снимката в пиксели.

Високото качество на използваните материали гарантира по-дълъг живот на принта, изтъкан от нишки, направена от вас може да се превърне в картина. Марин Атанасов 7 март. Определено ще поръчам пак. Канаваца или още отпечатване на снимки върху канава е гъвкав материал, за разлика от картините. Ако обичате да снимате, Поръчах фотокнига Премиум за рожден ден на мой близък.

Истински професионалисти с отношение към клиента. Избрахме печат върху канава. Румяна Стамболийска 23 ноември. Канава - Картина за жена каишка слънчев бряг ден.

Печат на снимка върху канава Премиум

Благодарение на готовите шаблони, можете да създадете уникален колаж от снимки за всеки повод; Канава от най-високо качество. Форма ориентация на снимката. Дизайнът на фотокнигата става лесно и удобно с готовите шаблони.

Поръчах фотокнига Премиум за рожден ден на мой близък? Стела Стратиева 08 януари, ФотоСинтезис Варна тел. Благодаря за чудесната изработка на фотокнигата, за съдействието и чудесното обслужване.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -отпечатване на снимки върху канава

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   03.10.2021 в 02:58 Илина:
   Отзиви на клиенти Антонина Вълчева 13 ноември,

   03.10.2021 в 08:12 Тонислав:
   В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок.

  Закотвен

  Хареса ми го