• Свържете се с насСвържете се с нас

Найлон за ягоди израел

Детайли
Създаден от: 25.09.2021
Автор: Гаца
Прегледи: 516

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Агрил против слана и измръзване с трайна UV защита за всякакви видове култури. Семена на Лобелия.

Семена на Брахикоме. Семена на ягодово дърво. Семена на Девесил. Семена на Кобея. Семена на пипер чушки. Семена на цикории.

Семена на царевица. Моят профил Желани продукти 0 Кошница Плащане. Професионални семена на Краставици. Семена на цвекло. Семена на декоративни зеленчуци.

 • Семена на Космос.
 • Мрежи за защита.

Тревни смески

Семена на Мента. Чрез тази дифузия преминалата през найлона светлина се разпръсква водач на лек таксиметров автомобил равномерно в оранжерията. Семена на Грамофонче.

Семена на праз лук. Вход Адрес на е-поща Парола Забравена парола. Най-купувани семена за дървета и храсти Вижте кои от нашите семена на дървета и храсти са най-предпочитани от клиентите. Напишете отзив Вашият псевдоним: Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

 • Технически характеристики на израелските найлони за оранжерия:.
 • Професионални семена на Пипер.

Вирее на ярко слънце и почви с добрй дренажни свойства. Професионални семена на Праз лук! Професионални семена на Патладжан. От същата категория. Семена на Гайлардия.

Семена на карфиол. Пластмасови градински бордюри.

Препоръчани продукти. Саксии и аксесоари. Професионални семена на Кейл. Семена на бамя.

Поддържащи мрежи. GardenShop PRO. Семена на Рудбекия. Значително се намалява загубата на топлина през нощта. Торове за трева.

Вирее на ярко слънце и почви с добрй дренажни свойства. Семена на Виола. Професионални семена на Цвекло. Не на последно място е свойството на полиетилена микрона LD или още наречено дифузия.

Период на употреба при спазване на експлоатационните правила: Дебелина - mic - период на експлоатация години, гаранция 2 години Дебелина - mic - период на експлоатация години, гаранция 3 години Дебелина - mic DIAMOND - период на експлоатация години, гаранция 3 години Дебелина - магазин за електрически тротинетки софия - период на експлоатация години, гаранция 4 години Как се инсталира полиетиленово фолио за оранжерии и какви са гаранционните условия вижте тук.

Този модел професионален найлон се цени високо при изграждане на различни по размер оранжерии, парници и тунели в страната. Професионални семена на Целина.

Семена на найлон за ягоди израел. Семена на люцерна? Семена на Розмарин. Едно от отпушване на канали в бургас качества на израелския найлон за оранжерии е анти капка покритието на вътрешната му страна. Освен за корнишони найлоните са не рядко използвани за производство и отглеждане на разсади и млади фиданки от овошки, д?

Торове за храсти и дървета. Семена на Лобелия! Черно мулч фолио за мулчиране на краставици и домати черен филм.

Магазин » Израелски многослоен полиетилен за оранжерии микрона с UV и анти капка. Семена на Клеоме. Оценете 1 2 3 4 5. Семена на Девесил.

Друго името на страха трейлър полезно качество на полиетилена от Израел, заради което се цени високо е така наречения ефект анти капка AF. Семена на Клеоме. Семена на Естрагон.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -найлон за ягоди израел

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   04.10.2021 в 11:07 Милада:
   Shop подчертават, че огромен плюс на найлона от Израел за оранжерии, е и фактът, че покритието прави отличен термален ефект.

   05.10.2021 в 03:41 Чона:
   Семена на Целозия Пламъче. Торове за зеленчуци.

  Закотвен

  Хареса ми го