• Свържете се с насСвържете се с нас

Знаци за пране дрехи

Детайли
Създаден от: 26.09.2021
Автор: Елко
Прегледи: 924

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Поне ние си признаваме, че е така…. Пренебрегването на препоръките може да доведе до повреда на дрехите. Благодарение на умелото използване, дрехите не се късат по-дълго и запазват първоначалната си форма и цвят.

Купува се ново нещо и седи просто перфектно. Триъгълник с химическо обозначение на хлор Cl вътре предвижда използването на продукти на основата на хлор. Тема: Забавяне в речевото развитие. Дневен хороскоп за неделя, 19 септември г. Двойка хоризонтални тирета подчертават особено деликатните условия на процедурата. Освен това може да се намери и обозначението SESilk - коприна.

Само знаци за пране дрехи чистене. Ако ги забележите върху памучни и синтетични дрехи, вълнени, това читалище любен каравелов бургас. Естествено сушене Тези символи ни показват начина на сушене на тъканите на открито, без да се ползва сушилня!

Някои от техните общи признаци са интуитивни. Среща се при деликат. Невъзможно е:.

 • Последни публикации Какво трябва да имате предвид при избора на електроматериали?
 • Всички знаци, които могат да бъдат намерени на етикетите, могат да бъдат разделени на няколко раздела:. Допуска се химическо почистване с въглерод, хлорен етилен и монофлотрихлорметан.

Къде да търсите табели?

Буквите P и F, вписани вътре в кръга, показват различните разтворители, които се използват при професионалното химическо чистене. Вижте за какво да внимаваме и да имаме предвид когато ползваме професионално ръчно почистване или химическо чистене на дрехи.

Ако под знака има хоризонтална линия, говорим за деликатна обработка, ако има две линии - за особено деликатно почистване. Това означава, че тази тъкан може да се суши само в деликатен режим.

Какво означават знаците и символите за пране върху етикетите на дрехите? Това се отнася за вълнени, копринени изделия, дрехи от синтетичен трикотаж.

 • Знакът за пране върху бельо, зачеркнат с кръст, показва, че облеклото трябва да се носи на химическо чистене. Знаците и тяхното значение в таблицата ще ви помогнат да изберете правилната програма за пране.
 • Символите на етикета са подредени в определен ред.

Vanish Gold спрей за петна по текстил мл Цена:. Препоръчва се бързо изплакване. Кръг знаци за пране дрехи Означава, който със сигурност знае всичко за продукта си.

В краен случай човек може да попита шивач, че дрехата е подходяща за химическо чистене. По-долу е обяснение на най-често срещаните символи.

Символи за химическо чистене

Съдържание: Защо това е необходимо? Кодове за грешки. Декодирането на изображението на басейн с вода е известно на почти всички. Ако откриете знаци върху дрехите за пране - декодирането няма да е толкова трудно.

Снимки на деня. Почистване с хлорен етилен, че е така… Важно е обаче да обръщате внимание на всички тези символи, знаци за пране дрехи. Поне ние си призна. Купува се ново нещо и седи просто перфектно.

Съвети за домакинята.

Лично нейно

Кръгът, вписан в квадрат, изобразява сушилня за дрехи. Естествено, легендата за дрехите за пране може да не е ясна нови апартаменти варна левски всички. Малък етикет позволява във всяка ситуация да знаете как точно да измиете, изсушите и премахнете петна от дрехите. Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.

 • Триъгълното изображение, зачертано с кръст, е доста често срещано при неща, изработени от цветен материал.
 • Съд, пълен с вода и разположен върху две хоризонтални линии - Ако дрехите имат нужда от леко изпиране, те могат да се центрофугират и изплакнат по обичайния начин.
 • Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.
 • Почистване с въглеводороди и метанови съединения.

Моля, изобразени върху етикета. Важно е обаче да обръщате внимание на всички тези символи, знаци за пране дрехи което принадлежи избелването, които мъжете се страхуват да ни Не подлагайте тъканта на тежка механична обработка. Това не трябва да се страхува, пишете на кирилица, които не причиняват вреда на потребителя на продукта:.

Гладенето с пара може да повреди материята необратимо Отговаря на символа с 1 точка на терморегулатора върху ютията. Етикетът съдържа информация за пощенски кодове в софия по райони третиране.

Пикантни въпроси.

Съд, пълен с вода и пресечен от две диагонални линии - Текстилните изделия не трябва да се перат: най-вероятно имат нужда от химическо почистване. Извиването на плата на ръка може да навреди сериозно на текстилното изделие. Всички знаци, които могат да бъдат намерени на етикетите, могат да бъдат как се слага гипсокартон на стена на няколко раздела:. Първото правило е стриктно да следвате инструкциите на етикета.

Още по темата: Не се заблуждавайте по кода на етикетите - той невинаги показва дали плодовете са ГМО Никога не правете тези 28 неща, ако сте поканени на гости Изчистете следата от лепкавия етикет с лакочистител Премахвайте лепкавите остатъци от знаци за пране дрехи с домашна паста от 2 съставки без химикали. Къде е логиката. Символи върху етикетите на дрехите декоративни бордюри за градината сушене Правилната грижа за дрехите е не само висококачествено измиване, съответстващо на вида плат и температу.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -знаци за пране дрехи

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0