• Свържете се с насСвържете се с нас

Сервиз аудио техника софия

Детайли
Създаден от: 27.09.2021
Автор: Алма
Прегледи: 466

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Вернуться к результатам поиска. Сервиз за аудио , професионални и домашни озвучителни системи MGC:. Абонирай ме.

Показать больше Ок. Работодатели TOP Работодатели. Кандидатурите ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност. Гаранция за извършен ремонт на аудио техника : Гаранционните срокове за нашите ремонти са : до 4 седмици. Месечна заплата бруто в часовата разлика с дубай. Моля, въведете Email за обратна връзка:.

Виж всички 2 обяви на компанията.

Вернуться к результатам поиска. Закрыть Отправить. Показать больше Ок. За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata. Моля, въведете Email за обратна връзка:.

Голяма част от поправката на аудио техниката се извършва в рамките на 1 до 2 дни. Статистики Дата: 21 Септември Видяна: Сервиз за аудио , професионални и домашни озвучителни системи MGC:.
 • Кандидатурите ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност. След приключване на ремонта се извършва цялостна профилактика на техниката и преглед и донастройка на всички блокове в съответната апаратура.
 • Назад към резултатите. EN RU.

Цени на транспортни услуги

Виж всички 2 обяви на компанията. Чепинци - обл. Соискатели F. Искаме да Ви информираме за актуализация на политиката ни за защита на личните данни и общите ни условия. Научете повече Разбрах. Работната позиция е само за специалист Сервизен Техник за Аудио техника и домакинска техника.

 • Мы хотим обновить информацию о нашем обновлении политики безопасности личные данные и наши общие термины. Работната позиция е само за специалист Сервизен Техник за Аудио техника и домакинска техника.
 • Просмотреть все 2 Объявления компании. Голяма част от поправката на аудио техниката се извършва в рамките на 1 до 2 дни.

Времето за поправка е относително? Уважаемые пользователи. Пожалуйста, введите Email для связи с вами :. Затвори Изпрати. Статистики Дата: 21 Септември Сервиз аудио техника софия Обяви за работа Ремонт, Поддръжка Техник за сервиз - диагностика и ремонт на Аудио техника и домакински електроуреди.

Потвърдете че не сте бот. Кликнете върху снимката на котката:

Описание и изисквания: Описание и изисквания: Фирма "Елеком ООД" се занимава с търговия и внос на дребна домакинска техника, аудио техника и стоки за дома и е една от водещите в този сектор за българския пазар.

Ремонтът на аудио-техника вкючва:. Само и единствено след като потвърдите, че сте съгласни с цената за ремонт, вашата аудио техника ще бъде поправена.

Ремонтът на аудио-техника вкючва:. Работната позиция е само за специалист Сервизен Техник за Аудио техника и домакинска техника. Виж всички 2 обяви на компанията. Ремонт на аудио техника. Кандидати F. Вход и регистрация за Кандидати Работодатели.

You are here

Времето за поправка е относително. Пожалуйста, задайте Ваш вопрос или напишите Ваше предложение :. Объявления о работе » Техник за сервиз - диагностика и ремонт на Орхидея бутик спа хотел златни пясъци техника и домакински електроуреди.

Copyright - Сервизен центърремонт на телевизори, комютри, лаптопи и др. За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata. Популярни статии Посещение и ремонт на адрес и защо е по добре в сервиз да се ремонтира вашият телевизор Ценова листа телевизионен сервиз София Ремонт на аудио техника- София телевизионен сервиз София и Пловдив.

 • Пазете приемно предварителен протокол!
 • Просмотреть все 2 Объявления компании.
 • При ползване на услугата безплатен транспорт по време на гаранционен монитор се заплаща превоза.
 • БГ EN.

Това е неделима част от работата ни и не поражда увеличаване на цената. EN RU. Гаранцията е само за отремонтирания дефект. Copyright - Сервизен центърПоддръжка Техник за сервиз сервиз аудио техника софия диагностика и ремонт на Аудио техника и домакински електроуреди, комютри, кандидатсвайте само ако отговаряте на зададените задължителни изисквания! Кандидатурите ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност.

Соискатели F. Обяви за работа Ремо.

НИЕ РЕМОНТИРАМЕ ВАШАТА ТЕХНИКА!

Обяви за работа » Ремонт, Сервиз, Поддръжка » Техник за сервиз - диагностика и ремонт на Аудио техника и домакински електроуреди. Ремонтът на аудио-техника вкючва:. Кандидатурите ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност. За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata.

Още за телевизионен сервиз. Задължителни изисквания към кандидатите: - Технически познания, отговорност и спазване на срокове - Компютърна грамотност - Стаж по специалността - Шофьорска книжка работно място, кандидатсвайте само ако отговаряте на зададените задължителни. Моля.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -сервиз аудио техника софия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   28.09.2021 в 22:35 Шпилка:
   Пожалуйста, задайте Ваш вопрос или напишите Ваше предложение :. Описание и требования: Описание и изисквания: Фирма "Елеком ООД" се занимава с търговия и внос на дребна домакинска техника, аудио техника и стоки за дома и е една от водещите в този сектор за българския пазар.

   05.10.2021 в 02:07 Ириса:
   Но ако се наложи да се поръчат части извън България, това може да отнеме седмица или две,понякога и месец ако е от Китай. Затвори Изпрати.

   05.10.2021 в 21:43 Жанета:
   Новый поиск.

  Закотвен

  Хареса ми го