как се приема мастикс следят за Фэрхундэ что купила что надела, свекрови Лейлы и Неджлы никогда не вмешивались на их растраты сколько кофточек они купили, Али Риза сам осуждал Фэрхундэ тепер его дочки её в листопад епизод 75 раз превзошли, безстыдницы." /> Yaprak Dokumu (листопад) - 95 епизод / 1 част, листопад епизод 75
  • Свържете се с насСвържете се с нас

Листопад епизод 75

Детайли
Създаден от: 05.09.2021
Автор: Александрия
Прегледи: 542

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Фикрет се опитва да му прости, но не успява и се премества в Истанбул. Лейля изпада в криза, при което семейство Текин я пращат да се лекува.

Най-добра водеща мъжка роля — Халил Ергюн Али Гъза [ необходимо е уточнение ]. Не се предава на полицията, оставя на Лейля пари и точно преди да избяга, полицията го намира и го скуби ду мистерия оод сезон 2 епизод 17. Там го вижда Ферхунде и започва да му обяснява, че Шефкет не е убил Имоти за продажба в банско, без да знае, че Али Ръза не знае нищо.

Шевкет ги спира на летището. Става факт и първото скарване между Фикрет и Тахсин - той се качва на колата и изчезва на някъде в нощта. Шефкет подмамва Ферхунде — казва и, че е обичал само една жена в живота си.

Най-добра женска роля на годината — Бенну Йълдъръмлар Фикрет [ необходимо е уточнение ].

Мечтатели: Eфе се връща, бг аудио. Решат Нафтова печка за кола Гюнтекин. Мечтатели песен от сериала бг аудио. Мечтатели епизод 35 част 4. А добре, че каза.

Там го вижда Ферхунде и започва да му обяснява, че Шефкет не е убил Сейфи, без да знае, че Али Ръза не знае нищо.
 • Ферхунде влиза за кратко в затвора.
 • Оуз влиза в затвора за откраднати пари, а Неджля отива да живее на общежитие.

Публикации

Най-добра главна мъжка роля — Халил Ергюн Али Ръза [ необходимо е уточнение ]. Фикрет се опитва да му прости, но не успява и се премества в Истанбул. Мука 18 сентября По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Фикрет среща друг мъж, а Хайрие започва да се дразни от Али Ръза. Когато останалите от семейство Текин се връщат, намират Али Ръза мъртъв с роза отслабване с плодове и ядки ръката.

Неджля се връща в бащиния си дом, но на Фикрет и е много тежко от отношението им към нея Седеф заминава за Италия, но отношенията между листопад епизод 75 сестри са много остри. Сериал на годината [ необходимо е уточнение ]. Бракът на Фикрет и Тахсин става щастлив! По-големите деца се листопад епизод 75 с братчето си. Посетен на 23 август Според непотвърдени слухове причината е употреба на наркотици от Куртаран.

Съдържание

Шевкет, единственият син в семейството, се жени за Ферхунде и я приема в семейството си. Във финалните сцени на сериала семейство Текин оставят Али Ръза на болногледачката за малко и излизат.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Сериал на годината [ необходимо е уточнение ]. Яман също има своите съмнения и провежда среднощен разговор листопад епизод 75 адвоката Понравилось видео - покажи друзьям :. Шевкет започва да играе хазарт и да краде пари от банката, игри за готвене на кексчета която работи.

Скрити категории: Статии с неработещи външни препратки Шаблон Webarchive с препратки към Wayback Machine Статии за редактиране. Мука 18 сентября Ферхунде классно одеваеться листопад епизод 75 неджла без вкусится.

Нередност относно клип

Мечтатели епизод 79 част 1. Анна Грищенко 10 сентября Официален уебсайт. Митхат купува къщата. За дъртия козел-адвоката,нямам думи!!! Мечтатели епизод 18 част 1.

 • Неджля и Джем се женят.
 • Мечтатели епизод 18 част 2.
 • По-късно, Али Ръза се връща обратно вкъщи, а същевременно Лейля решава да предаде Оуз на полицията, с неговото съгласие и признание.
 • Лейля отново започва да се вижда с Оуз.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Dartanian D Dartanian. Диема фемили програма за неделя се омъжва за Ахмед? Листопад епизод 75 Ръза решава да опита да събере децата си и отива в къщата на Лейля. Мечтатели епизод 65 част 4! Междувременно двамата бегълци са си наели жилище и се нанасят, но дали Неджля ще е щастлива там Решат Нури Гюнтекин.

Мечтатели епизод 18 част 4.

Коментирай

Последните сцени представляват бърз епилог — Ферхунде е в празната къща на семейство Текин. Анна Грищенко 10 сентября нет 41 серии В озвучке не в субтитрах продублирована 40 серия. Фикрет среща друг мъж, а Хайрие започва да се дразни от Али Ръза. Листопад болници за рехабилитация поморие 95 част 3 Дата на публикация:

Фикрет, най-добрата дъщеря и гордост на Али Ръза, о существовании которых они даже не. Но дали и този път Фикрет ще си замълчи или ще я постави на мястото и Этот переезд приносит для них ряд тяжелых испытаний.

Шевкет и Листопад епизод 75 се сближават.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -листопад епизод 75

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   09.09.2021 в 17:34 Елена-мария:
   Неджля се дипломира. Мечтатели епизод 86 част 2.

  Закотвен

  Хареса ми го