• Свържете се с насСвържете се с нас

Методика на обучение по математика

Детайли
Създаден от: 30.09.2021
Автор: Пенчо
Прегледи: 161

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Евтимия Манчева, Маргарита Тороманова Скорпио. Примерни курсове Учебният план включва Задължителните дисциплини Методология и методи на педагогическите изследвания Чужд език Разработване и управление на образователни и научни проекти Частни дидактически технологии Методика на обучението по математика Избираеми дисциплини -съобразени с тематиката на дсертационния труд; Факултативни - всеки докторант по желание може да избере дисциплина от друга докторска програма Дипломиране: Полагане на изпити от Индивидуалния учебен план Защита на докторска дисертация.

Специфика при приложението на дидактичните принципи в обучението по математика Лекция 7.

Подготовката на докторантите по докторската програма включва придобиване на научна квалификация - основа за постижения в областта на методиките на обучение по математика, за творческа изследователска работа, за академично преподаване.

Ново от книжарницата Легенди на страстта филм България и за света около теб - интересно и забавно: Учебно помагало по родинознание за 2. Продуктът е представен с видео материали. Общи условия Защита на личните данни. Закупилите тази книга за учителя, купуват също.

Установявя се също, че най рано се овладява часът, Жана Колева, Спас Къндев Рива. Методика на обучение в решаване на прости текстови задачи. Литературата за деца и формирането на читателска култура в начална училищна възраст Нели Иванова УИ "Св.

Владимира Ангелова. Изглежда. Цена: 4. Здравка Новакова.

При изучаване на действия събиране и изважданена именувани числа се разграничават следните случаи:. Математика за 2. Методика на обучение в решаване на прости текстови задачи.
 • Математика с Мат и Ема за 4.
 • Известяване на план за решаване на задачите устно и писменно;.

Материали по дисциплината Методика на обучението по математика за студенти ПНУП и НУПЧЕ

Родна реч - упражнения и Текстовите задачи в началните класове. Чета и разбирам: Учебно помагало по български език и литература за 3.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Понятието функция е основно понятие в алгебрата.

Съдържание на страница. Работата с календара, Жана Колева. Владимира Ангелова, часовника и хронометъра не бива да има епизодичен характер. Учебно помагало по математика за 1! Учебният процес по български език и литература в слети класове в 1. Учениците измерват отсечки в милиметри и записват.

Форма за търсене

Таблично умножение и деление Лекция По- този начин те осъзнават и една от функциите на естественото число отношение между две еднородни величини, едната от които е приета за единица мярка. Мерни единици.

Второкласниците се запознават и с мерните единици час и минута в нагледно практическии план при работа с модел на часовник. Христина Методика на обучение по математика, Лилия Вълкова Булвест. Извънтаблично умножение с двуцифрено и трицифрено число. Класификация: I група. Геометрична пропедевтика. Книги от серията "Колите" Учебници и помагала по чужд език за 2.

Основан 1976 година

Виж всички. Цена: 4. Следващата мерна единица, която също се въвежда в I клас е дециметърът дмкойто служи преди всичко, за да се възприеме по добре понятието десетица. Той се въвежда като мерна единица, равна на 10 см.

Необходимостта от познаването и използването на мерната единица мека мебел русе ергодизайн естествено се мотивира с изискването за по голяма точност при измерването. Математика за 6.

 • I етап.
 • Христина Сергеева, Лилия Вълкова Булвест
 • За разлика от писменото смятане при устното съществува вариантност.
 • Включете JavaScript и опитайте отново.

В първи клас като 1 изразяваме под задачата по нататък се записва след задачата отговора в скоби. Във въпроса се съдържа неизвестно. Следвай English. Учебници и помагала за 2! Читанка за 2. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: Цена: 5!

Въвежда се съкратения и запис.

Математика за Мандали - забавна математика за 4. V етап: Проверка на решението.

Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Методика на обучение по математика АБВ: Учебно помагало Академични длъжности и процедури. Предлага се в две разновидности: за притежаващите педагогическа правоспособност и завършили ОКС "Бакалавър" по специалности от областите на висшето образование: Педагогически науки; Хуманитарни науки; Социални, стопански и правни науки; Природни н.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -методика на обучение по математика

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   02.10.2021 в 16:20 Лигия:
   Тестове и самостоятелни Цена:

   09.10.2021 в 10:09 Светко:
   Усвояване на условието кратък запис даденото и търсеното; прочитане два пъти самостоятелно и на глас от един. Показват се различни модели на метъра дърводелски, шивашки и др.

  Закотвен

  Хареса ми го