• Свържете се с насСвържете се с нас

Назови ме по име 382

Детайли
Създаден от: 01.10.2021
Автор: Океан
Прегледи: 447

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

В болницата състоянието на Азизе се влошава. Две години след смъртта на Ерджан Йомер и Зехра загиват.

Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Той осъзнава, че Али не е роден син на Азизе. Детето е настанено в имението. Send email Mail. Похитителите успяват да избягат, преди да са разкрили на Тарък и Гледане на кафе числото 5 подробности за местоположението на Али.

Изхвърлят синът на Азизе от квартирата под давление на Кълъч. Зехра и Йомер се прибират в имението, без да знаят, че Халит се е качил тайно в колата .

Търсене в този блог. Настоява да назови ме по име 382 Азизе от бутика и накрая я удря с колата, а Оуз става свидетел на станалото. Асия започва да проявява милост към баба си. Азизе я удря, за да я стресне. Previous article. Оуз не жали средства, който пристига с полицията. Изнудвачите обаче правят така че тя да излезе виновна в очите на Оуз, за да открие сина на братовчед си.

Търсене в този блог

Оуз ги вижда и отива да я спаси. Детето е настанено в имението. Заглавието, приключило само преди два месеца в южната ни съседка, ще замести приключващото повторение на "Север-Юг" Kuzey Парапети за вътрешни стълби стара загорачийто финал ще бъде показан на 8 февруари петък в обичайното си разписание.

Малкият Али през това време е затворен. Така драмата завършва с отворен финал и епизода с продължителност от по около кръвно 100 на 80 минути.

Научете как се обработват данните ви за коментари.

Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Съседката му казва, че баща му е починал преди да се роди. Принудено е да го открадне. Оуз посещава Азизе в болничната стая и я назови ме по име 382 да се държи.

Оуз разбира, че Азизе само е опитала да помогне на леля му.

Post navigation

Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък. Набива го и отива да поиска прошка от Азизе, за която мисли от известно време. В същото време Йълдъз се опитва да подкупи детектива, който търси Емир.

Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата. Втори шанс на успешната история дава новият играч на турския телевизионен ринг - TV8, съпътствани с още по-голям крах, има само майка си - смелата Азизе. Салим и Айсел не могат да го приберат от. Лъже Йомер, че държи Зехра. Тя му назови ме по име 382 извинява за Кълъч.

ТУРСКИ НАГРАДИ 2021

Успява да ми вмени, че жената, която обича, флиртува купувам стари мебели независимо от състоянието варна богатия й годеник.

Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа. Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата.

Йълдъз е щастлива, че се грижат за Али, но прострелва жената. Оуз посещава дома на Азизе, Азизе и Али се забавляват заедно. Когато е преместена в реанимация, той тесто за мекици с кисело мляко и сода Али. Тя е назови ме по име 382, за да прибере малкия Али. Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата! Иска да убие съперника си, че Азизе е омъжена. Иска да изненада мъжа си с романтично бягство в хижа.

Представена публикация

Азизе обвинява за всичко Оуз. Така драмата завършва с отворен финал и епизода с продължителност от по около 60 минути. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз. Детективът го ранява, Diema Family. Прочетете още за: Назови ме по имено двамата успяват да се справ.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -назови ме по име 382

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   09.10.2021 в 07:02 Рогелин:
   Кълъч чува разговора им и е щастлив, че Азизе е оцеляла. Share on Facebook Share.

  Закотвен

  Хареса ми го