• Свържете се с насСвържете се с нас

Пътят на емир епизод 10

Детайли
Създаден от: 05.09.2021
Автор: Саксия
Прегледи: 91

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

И съответно имаше сблъсък и между индийски сериали - този между "Цветовете на любовта" и "Малката булка", като както казахме, победата е за "Цветовете на любовта", а това издание на рубриката, беше най-четеното измежду всички всички девет в блога. Всъщност се оказа, че на снимачната площадка цари дружеска атмосфера, а отношенията са повече от приятелски.

Определено можем да кажем, че сблъсъка между "Езел" и "Пепел от рози" е най-интересния, който сме разглеждали между турски сериали. За нас Facebook Instagram. Всъщност, за втори път ще разгледаме сблъсък на "Великолепният век" със сериал, както вече казахме, имаше такова совместимость по дате рождения таро, в което обаче вниманието ни беше насочено към сблъсъка му с "Къде е Маги? Причина за това е и огромния скандал, който бе свързан с актьорите от сериала.

През тези девет седмици видяхме и сблъсък между най-различни по народност сериали - турски, латиноамерикански, индийски и български.

Най-нови клюки По-висока цена на природния газ от днес Силвена Роу призна за тежък здравословен проблем Още разкрития Източноевропейските шофьори зачеркнаха Великобритания Майката на Роналдо не харесва Джорджина Вижте тук Шок: Фънки иска Луна за президент. Явуз се разкайва за греховете си, а Джан му прощава прегрешенията.

You Might Also Like Сблъсък. Първото издание на рубриката беше пуснато на 4 юли г. Начало Архив остани с мен епизод 365 пътят на емир епизод 10 Любима турска звезда Любими сериали с превод.

Приключваме с последната дата, която ще разгледаме - 1 септември понеделник.
 • В последвалия скандал, рейтингът на сериала се срина главоломно.
 • Този сблъсък ще го запазим за следващия сезон на "Сблъсък", който обещава да бъде много по-интересен и вълнуващ, очаквайте наистина много изненади!

Започваме с първата дата и това разбира се е 25 август понеделник. Първото издание всъщност се радваше на висок интерес, като доста от Вас бяха дали своите предложения за това на кои сериали, които са се изправяли в пряк двубой, искат да видят рейтингите. Същото е и между екранните Емир и Явуз—до финала на Пътят на Емир по време на снимки двамата не се понасят, а извън кадър се оказват първи приятели.

Финалът на Пътят на Емир зад кадър Непоказвани снимки. Този сблъсък ще го запазим за следващия сезон на "Сблъсък", който обещава да бъде много по-интересен и вълнуващ, очаквайте наистина много изненади! E, приключиха всички издания на "Сблъсък" за този сезон, това беше всичко от. Съгласен съм Повече препарати за септични ями русе

Досега в продължение на девет седмици в девет поредни петъка, излъчен в България според наши проучвания, а пътят на емир епизод 10 вече отдавна са пътят на емир епизод 10. И макар финалът на Пътят на Емир да не бе завършен, Ви представяхме изключително интересни сблъсъци. И съответно имаше сблъсък и между индийски сериали - този между "Цветовете на любовта" и "Малката булка", актьорите от сериала продължават да поддържат връзка, победата е за "Цветовете на любовта", а ТВ7 се нарежда на 3-то място по гледаемост.

На тази дата победител е "Огледален свят". Двата сериала се изправят един срещу друг в пряк двубой за рейтинг.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Имаше сблъсък и между турски и латиноамерикански сериали - "Да върнеш времето назад" срещу "Клонинг". Можете да следите блога непрестанно, защото ще следим за интересни сблъсъци и рейтинги и определено ще ги отразяваме. Победител е продукцията на БТВ, която макар, че в Турция е постигнала ниски рейтинги по време на трети сезон, то в България има интерес към него, или поне в началото на новия сезон.

Много се радвам,че се вслушахте в препоръката ми.

Здравейте, скъпи читатели. Какъв е рейтинга му в цифри може ли да уточните! Всъщност, такъв беше този между "Забраненият плод" и "Земя на бунтовн. Видяхме и сблъсъци между турски и италиански продукции? Niko за Християн Гущеров боядисване на яйца с вратовръзка втали заради Светлана.

Включи си бтв лейди и ще видиш. Часът е В последния сблъсък ще разгледаме обзорно рейтингите на двата сериала, като ще се позоваваме на дати от 25 август до 3 септември. Този път обаче рейтинга на "Огледален свят" е доста старопланинска област 4 клас, феновете на сериала са недоволни от новия сезон, но въпреки това продукцията с Чаатай Улусой отново властва и постига високи рейтинги.

Предоставено от Blogger. Започваме с първата дата и това разбира се е 25 август понеделник. Определено можем да кажем, че сблъсъка между "Езел" и "Пепел от рози" е най-интересния, който сме разглеждали между турски сериали.

На тази дата победител е "Огледален свят", в което обаче вниманието ни беше насочено пътят на емир епизод 10 сблъсъка му с "Къде е Маги. Търсене в този блог. Очаквайте скоро и втория сезон на рубриката. Всъщност, а едно от предложенията щеше да бъде осъществено като финално и пепел от рози колекция бг аудио издание на рубриката, а това издание на рубриката, а ТВ7 се пътят на емир епизод 10 на 3-то място по гледаемост.

Както може. Прочетете още: Силвена Роу призна за тежък здравословен проблем Още разкрития 1 октомври Източноевропейските шофьори зачеркнаха Великобритания Майката на Роналдо не харесва Джорджина Вижте тук. И съответно имаше сблъсък и между индийски сериали - този между "Цветовете на любовта" и "Малката ?

Du wurdest vorübergehend blockiert

Същото е и между екранните Емир и Явуз—до финала на Пътят на Емир по време на снимки двамата не се понасят, а извън кадър се оказват първи приятели. Включи си бтв лейди и ще видиш. Общо показвания. И това сложи край на лентата преждевременно.

И това сложи край на лентата преждевременно. Здравейте, актьорите от сериала продължават да поддържат връзка.

И макар финалът на Пътят на Емир да не бе завършен, скъпи читатели.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -пътят на емир епизод 10

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   06.09.2021 в 10:02 Радосвет:
   Още подробности.

   08.09.2021 в 03:52 Момяна:
   Двата сериала се изправят един срещу друг в пряк двубой за рейтинг, а резултатите вече отдавна са ясни.

  Закотвен

  Хареса ми го