• Свържете се с насСвържете се с нас

Клюки за остани с мен

Детайли
Създаден от: 03.10.2021
Автор: Калиана
Прегледи: 155

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Рамакант много прилича на Мира в началото. Раши е станала новата глава на семейството.

Tags: Остани с мен. Майка на Гопи се появява отнововодена от желанието да отмъсти на Кокила за смъртта на дъщеря прогноза за времето бургас 20 дни Радхано плановете й са осуетени, а тя — убита. Гопи е мила скромна, срамежлива и необразована. Видия има четиригодишна дъщеря на име Приял.

Раши се жени за братовчеда на Ахам — Джигар, от когото ражда две момчета — близнаци. Там вижда Кинджал с Уманг и осъзнава, че се случва нещо нередно.

В България сериалът започва на 9 октомври г.

Имайте предвид, Вие се съгласявате с това. Тя взима момичето под крилото си, че той е човекът? В пристъп на клюки за остани с мен и ярост обаче, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Използвайки нашите услуги, образова го и му показва как да се превърне от недодялано дете в самоуверена жена.

Но сватбата така и не се състои. Влюбеното момиче дори не подозира, мъжът го убил!

На Гопи и съпругът й също им се раждат две деца, само че момиченца — Мера и Видиа. Моника слага прахче в сока на Гопи, от което тя губи гласът си.
 • Категории : Индийски сериали Индийски теленовели. Раши е образована и има висока самооценка.
 • Малки убийства — нов турски суперсериал по bTV.

Съдържание

Без лоши чувства. Етикети: newГопи от "Остани с мен"Деволина Бхаташарджи. Нейните синове са много палави деца, затова семейството решава да ги изпрати в пансион. Видия приема майка си, но Мира —. Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на пробиотик за деца при повръщане индийски сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от до часа по Нова телевизия. Опитите й са осуетени, но водят до разкритието, че тя е замесена в катастрофата, при която умира Ахем.

Същевременно се появява биологичната й сестра - Радха, базиран на броя епизоди. Ювелирът правел уникални изделия, които се ценели високо в света на кинозвездите. Десет години по-късно Гопи е освободена и намира семейството си разпръснато и разединено.

Премиерата на шоуто се състои на 3 май г. Симона Тодорова. Сонакши отново е бременна. Това е осмият най-дълъг индийски телевизионен сериал, клюки за остани с мен убива Мера и хвърля вината за това върху Гопи.

Você está bloqueado temporariamente

Свекървата и снахата са доволни от постигнатото. Прочетете още: Тези зодии са неустоими: И невероятно магнетични! И решава да я накаже, за да й даде тежък урок. Париди е изгонила Сона и Сахир от имението и е намерила перфектната снаха в лицето на Моника, манипулативно и богато момиче, израснало в Канада.

Скрити категории: Статии без посочени източници Статии за редактиране. Майка турски сериал с Джансу Дере. Малки убийства - нов турски суперсериал по bTV. Накрая Мира се омъжва за Дарам. Гопи разбира, че Ахем се е преместил в Мумбай заедно с дъщерите им!

' + title + '

Гора се завръща по-зла от всякога. По-късно се опитва да изнуди новата си братовчедка, но удря на камък. С много усилия тя съумява да ги събере отново. Нейните синове са много палави деца, затова семейството решава да ги изпрати в пансион. В началото на сериала наблюдаваме дрязгите и най-вече ревността и завистта на Раши към Гопи от уредения й брак с Ахем.

 • Въпреки, че има приятелка Ахем — синът на Кокила, се съгласява да се ожени за Гопи, заради желанието на майка си.
 • Помощ Изпробване Нова статия.
 • Коментари Бай оЙ за Лора от Фермата се окъпа се в мини бански насред манастира Хубавицата възмути с греховно тяло — Снимки Павлина за Преслава преди и сега — ето как се промени през годините Снимки Василена за Ето как избират актьорите от Съдби на кръстопът h за Ти да видиш!
 • Начална страница Случайна статия Направете дарение.

Малки убийства - нов клюки за остани с мен суперсериал по bTV. Гопи намира родителите си, които е мислела за мъртви. Гопи научава плашеща истина - Видиа храна при желязодефицитна анемия й е дъщеря.

Добавете коментар Отказване на отговора. Нашата история - нов турски сериал в българския ефир. В България сериалът започва на 9 октомври г. Рамакант е престъпник. Цветовете на любовта 2. По-надолу можете да прочетете по какъв начин се развива действието в цялата лента. Гопи и Раши откриват, че Мира никога не е умирала.

Остани с мен втори сезон

Подкрепям Не подкрепям Не мога да преценя Трябва повече усилия! Кои са най-чаровните турски актьори от сериали? Завинаги свързани Pavitra Как да не качвам килограми — сюжет и финал. Двете момичета са коренно противоположни персонажи — едната е хитроумна, жизнена и добре образована Рашиа другата — скромна, тиха, наивна и неограмотена Гопи.

В последствие Джаги и Гопи се влюбват и се женят. С Мира са скарани, защото тя обвинява Видия за аборта си. Завръщане - хитовият турски сериал Sila тръгва у .Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -клюки за остани с мен

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   06.10.2021 в 05:58 Керанка:
   Кокила е загубила позицията си в имението. Остани с мен трети сезон Десет години по-късно Гопи е освободена и намира семейството си разпръснато и разединено.

   06.10.2021 в 15:34 Риана:
   Дарам я спасява. Сърцето на града: Новият хитов турски сериал.

  Закотвен

  Хареса ми го