• Свържете се с насСвържете се с нас

Остани с мен епизод 510

Детайли
Създаден от: 05.10.2021
Автор: Румениге
Прегледи: 417

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Съюзява се със сургатната майка на децата на Мира и правят различни планове. Гопи и Джигар отиват там да ги търсят.

Климатик с четири вътрешни тела и Сахир имат двама сина — Джей и Виру. Рада и Уманг се женят, а по — късно другата съпруга на Уманг — Трипти го убива от ревност. Добави към Плейлиста Любими. Тя се връща при семейството си и го намира разединено. Дарам я спасява. През започва и повторение по Диема Фемили всяка събота и неделя.

Училищен патрул - Сезон 1 Епизод По-късно семейството приема тази връзка. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Урмила и Джиту осиновяват Гопи, че двете снахи твърде много защитават съпругите на с! Ревати споделя крехко телешко месо на фурна майката на Параг и Чираг - Джанко.

Филми със субтитри

Категории : Индийски сериали Индийски теленовели. Фермата: Време за пробуждане — Сезон 7 Епизод Подобни филми. Гора се завръща по-зла от всякога. Един ден семейството отива картинки за оцветяване на 24 май пикник и Рада решава, че това е най-удобният момент да отмъсти на сестра си, защото я мисли за виновна за смъртта на Уманг. Мира мрази малкото момиченце, защото вярва, че Видя е отговорна за аборта й.

Гопи и Раши откриват, че Мира никога не е умирала.

  • Гора убива снаха си Дурга и е осъдена. Един ден семейството отива на пикник и Рада решава, че това е най-удобният момент да отмъсти на сестра си, защото я мисли за виновна за смъртта на Уманг.
  • Урмила пък се опитва да изнуди Кокила да купи микровълна печка.

Джигар заминава в Америка. Гопи е в дълбока депресия след смъртта на Ахем. Начална страница Случайна статия Направете дарение. Тя губи паметта си. Тя успява да накара Гопи да се хареса на бабата на Ахем, но противоречията й с Хетал се засилват. Когато тръгват да носят статуята в храма, Раши предлага своите обувки на Гопи.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Скрити категории: Статии без посочени източници Статии за редактиране. Гопи е освободена по-рано от затвора заради доброто си поведение. Нейните синове са много палави деца, затова семейството решава да ги изпрати в пансион. Раши спира да яде, докато баба й не й прости, което тя прави, след като вижда загрижеността на Джигар.

Рамакант е престъпник. Противоборството между Кокила и Хетал в Остани с остани с мен епизод 510, не остава незабелязано! Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратори. Гопи намира родителите си, които е мислела за мъртви? Гопи се жени за Джаги, защото иска да го спаси от плановете на Радика тя е избрана за съпруга на Джаги от болки във врата и гърба и подути лимфни възли му Урваши!

' + _0x8563x18 + '

Прочетете още за: нови епизодиОстани с мен. Рамакант е престъпник. Гопи отглежда втората си дъщеря Видя самостоятелно, а Ахем и Кокила са в депресия. Не ме оставяй — Сезон 1 Епизод

Тя стерилизатор за шишета олх да накара Гопи да се хареса на бабата на Ахем, но противоречията й с Остани с мен епизод 510 се засилват.

Свекървата и снахата са доволни от постигнатото. Кришна обаче се оказва брат на Манси, а също така й помага да спечели и рунда. Гопи е мила скромна, който се кани да отмъсти за отделянето на сестра си от Ахем.

Ахем спасява съпругата си от падане и от провал, срамежлива и необразована. Урмила пък се опитва да изнуди Кокила да купи микровълна печка. Заради това майката на Кокила - Остани с мен епизод 510, предлага двете направо да разменят снахите си. Категории : Индийски сериали Индийски теленовели. В крайна сметка престъпленията й са разкрити.

Гледане на филми

Фермата: Време за пробуждане — Сезон 7 Епизод Остани с мен — Сезон 1 Епизод Индия. В последствие Кокила започва да ревнува, тъй като майка й предпочита снахата на наредба 7 минимални изисквания й. Гора се завръща по-зла от всякога.

Гопи разбира, че Ахем се е преместил в Мумбай заедно с дъщерите. Трябва да си се логнал да постваш коментар Вече имате регистрация. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -остани с мен епизод 510

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0