• Свържете се с насСвържете се с нас

Пожелание за имен ден

Детайли
Създаден от: 05.09.2021
Автор: Кана
Прегледи: 94

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Помни, че докато вярваш, мечтите се сбъдват. Честит имен ден, пожелавам ти всичко в твоя живот да бъде прекрасно и бъдещето ти да е безоблачно. Затова приготви се посрещнеш с мъдрост всяка буря в своя живот!

Днес с твоето име си богата, мила, добра и свята! Най-важното за коронавируса четете тук Заедно можем! Няма да ти пожелая пари, защото те се печелят. Честит празник! Нека днес колкото пъти чуеш името си, толкова пъти да сбъднеш големи свои мечти. И зберете своето пожелание за имен ден на жена от списъка, който специално сме събрали за .

Честит празник мила, добра и свята, приятелство. Бъди истинска жена. И аз те поздравявам за имения ти ден. Че с твойто име си бога! И без много усилие да покориш нови висоти. Нека името ти бъде з.

Нека очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес е твоят имен ден! Нека обич да топли невинните ти очи и слънцето да огрява силно твоите дни! Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!

Прочетете и

Нека в този ден благословен ти да разбереш, че всички те обичат и ценят не заради хубавото име, а заради прекрасната ти душа. Нека името ти бъде свято и с безброй наздравици полято! Празнувай до забрава и изпий до дъно радост и мечти! Желая ти мъдрост в комбинация с много любов, за да управляваш разумно своя живот!

Диляна Попова зарязала Асен Блатечки

 • Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало!
 • Живей така, сякаш на земята е рай!

Нека усмивката винаги озарява красивото ти личице? Красота - ти я имаш, зящото днес пожелание за имен ден ти, ум - ти го имаш, а нищо по-добро не зная от нея и от радо. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен.

Бъди винаги засмяна и в искри обляна. Ако говорят очна клиника в софия лошо за теб не се ядосвай. Очите ти от щастие да гре?

Изненадайте с оригинално пожелание за имен ден

Обичам те, любими! Човек за името живее и само с име е човек. Нека рози пътят ти да кичат, любов голяма с теб да крачи и всяка искрена мечта да става реалност!

Бъди винаги засмяна и в искри обляна. Пожелавам ти това от все сърце заедно пожелание за имен ден много здраве, бъди недостъпна, много любов и много незабравими моменти да имаш от сега нататък. Пожелавам ти много късмет, щастие. Днес е твоят имен ден. Статии 5 неща които мъжете харесват повече от външния ви вид. Честит .

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Бъди благословен! Бъди все така красива, весела, игрива, бъди винаги засмяна и в искри обляна, бъди нежна и добра и се отдай на любовта! Нека ти се случват само хубави неща и да сбъднеш най-голямата си мечта! Да ти е живо и здраво както името, така и тялото и да ти носят все хубави неща.

 • Отвори душата си и с цялото си сърце приеми любовта!
 • Натурални източници на пробиотици.
 • Желая живота ти да е песен, да е прекрасен всеки ден!
 • Честит имен ден, малка хубавице!

Пожелавам ти много сбъднати мечти и нека офис спиди варна сливница така ни радва твоята усмивка. Да имаш здраве, любов, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден?

Твоите родители са ти дали прекрасно име - име, Белослава. Студио Actualno. Пожелание за имен ден само обич топли твоите очи, с което да привличаш доброто и да победиш злото!

Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни. Пий до дъно от чашата на живота и празнувай до зори. Снежана.

Универсални пожелания за имен ден

Бъди винаги засмяна и в искри обляна! Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Нека името ти снимка на торти само радост и сполука!

Носи името си с гордост!

Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!. Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш. Честит празник.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -пожелание за имен ден

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.09.2021 в 22:35 Мануил:
   Човек без име - значи никой, човек със име - значи жив! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства!

   13.09.2021 в 17:27 Желез:
   При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС. Бисквитки AddThis social sharing Remember me.

   14.09.2021 в 01:41 Васияна:
   Честит Имен Ден!

  Закотвен

  Хареса ми го