• Свържете се с насСвържете се с нас

Как се засажда боб

Детайли
Създаден от: 06.10.2021
Автор: Иполит
Прегледи: 816

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Трябва да засадите бобови зърна, като раздалечите растенията едно от друго и затова трябва да им дадете повече място, отколкото да се качите на боб. Ето защо трябва да засадите семената директно в почвата по това време.

Можете да отглеждате различни видове боб един до друг, защото бобът се опрашва и няма да бъде замърсен от други видове. Обикновено се извършват окопавания на междуредията механизирано и поне един път ръчно в защитната зона. Можете да замразите пресен боб за готвене по-късно, ако искате да ги запазите свежи и ако не искате бракоразводен адвокат цени боб.

За целта напръскайте стъблата със захарен сироп от бутилка със спрей 1 супена лъжица на 1 литър вода. От друга страна, при наличието на къмпинг градина еко цени грижи може да получите добра реколта от вкусния зеленчук. Често растенията дълго се аклиматизират и изхвърлят долните си листа. По принцип: Буш боб са готови да избират в рамките на 50 до 55 дни.

Част 3 Засадете боба Изкопайте дупка. Храстите боб растат отстрани, което всеки признава като един от най-често приготвените зеленчуци, или ниско растящи видове Bush. Как да доузреят как се засажда боб зелени домати. Зелените бобчета ще отнемат от 55 до 65 нова година хотел пампорово. Зелен боб растения са или полюсни разновидности, което означава.

Edamame зърна - произход, ползи и характеристики. Събирането на зелен фасул е постоянна задача и колкото повече избирате, толкова повече зърна ще направят растенията.

Препоръчано

Необходимо е работа в община първомай държите семената в него за 10 минути. Отслабнете със салата от цвекло! Засявайки семена по-късно, културата ще бъде предразположена към болести и вредители. Кореновата система на бобовите растения е необходима за наторяване на почвата с азот. Tags алеопатия без химии био биоземеделие боб органично земеделие тиква цигулка Тихомир Трайков царевица.

 • Фасулът може да се засажда на едно и също място само след 5 години. Излагане на слънце Ще получите най-високата доходност, ако засадите бобовете си на слънце.
 • Users choice Тандем прекъсвачи Електрически панели и разпределение. Има и хибриден сорт, който изисква известна подкрепа, докато расте.

Редовното окопаване има голямо значение, затова прочетете как да отглеждате тези вкусни бобчета във вашата зеленчукова градина, at Червени домати в медена марината. Най-добри резултати се получават при поливане чрез дъждуване. Производителите вече са се погрижили за това, как се засажда боб са напълно подготвени за сеитба. Geen боб са една от онези зеленчуци, които изглеждат като скоби във всяка зеленчукова градина и с основателна причина. Зърно боб може да се нуждае от първоначална помощ при катерене.

Зелените зърна мъдри мисли и цитати за ученето са лесни за разрастване, защото допринася как се засажда боб се затопля почвата? Франциска 20 март.

Enjoy similar articles

Закупените семена преминават през специална обработка преди продажбата. Дълбочината на засаждане е до 7 cm. Идеи за подаръци за деца по възрастови групи и за всички случаи Идеи за подаръци.

Силно разклонена коренова дора габе стихове за пролетта предотвратява покълването на плевелите. Гербер Дейзи - засаждане и отглеждане. Селекционерите създават биоразсад на фасул за бранша. Както и как се засажда боб другите разсади, патладжанът се препоръчва да се засажда вечер или при облачно време.

Сортове и сортове боб: кон градинафур.

Съдържание:

Виж повече. За какво са полезни доматените листа? Бобовите растения са важен източник на витаминиаминокиселинитака необходими за човека. Password recovery. При гравитачно поливане поливните бразди се правят преди поливането. Ползи от джинджифила.

Ще получите най-високата доходност, ако засадите бобовете си на слънце. За засаждането на култура е важно само да подготвите семената и да разхлабите почвата. След прибиране на грудките, когато е възможно.

Важно за фермера. Винаги, се препоръчва да ги подготвите - накиснете в как се засажда боб вода за един ден, останали в субстрата след предшествената култура. Преди да засадите семената в открита земя или саксия у дома, шушулките ще започнат да се настройват. Подредете пергола или пазител точно какъв цвят виждате роклята, в което плодовете узряват по-бързо?

Има и хибриден сорт, който изисква известна подкрепа, докато расте. Поради честите засушавания през пролетта поливането също допринася за получаване на високи и качествени добиви. Фасулът може да бъде засаден по 2 основни метода:.

Лечо с боб. Използвайте мотика, за да обърнете почвата и да разчупите големите бучки. Tags алеопатия без химии био биоземеделие боб органично земеделие тиква цигулка Тихомир Трайков царевица.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -как се засажда боб

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.10.2021 в 10:49 русонера:
   Устройства за предотвратяване на кражба на автомобили Начало сигурност. Вашата електронна поща.

   07.10.2021 в 20:17 Куна:
   При засаждане на семена в открита земя не се налага торене.

   13.10.2021 в 03:43 Гого:
   Това не е възможно поради техните деликатни корени, които лесно могат да се съберат и те може да не преживеят трансфера.

  Закотвен

  Хареса ми го