• Свържете се с насСвържете се с нас

Тест история 5 клас просвета

Детайли
Създаден от: 06.10.2021
Автор: Филимона
Прегледи: 245

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Атлас по история и цивилизации за 5. Все още няма коментари и оценки за този продукт. Тестове по история и цивилизации за 5.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Най търсени за кого бие камбаната филм онлайн. Справочни таблици 3.

За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя и теглото на поръчаните продукти. Книжарници Вижте къде може да намерите книжарниците. То е предназначено да допълни обучението по предмета и да спомогне за затвърждаване на знанията за основни факти, събития и личности, поставяйки учебниците в обстановка, близка до тази при провеждането на НВО. Осем от тях са тематични, а три са обобщителни.

История и цивилизации. Осем от тях са тематични, предвидени в учебната програма. Напишете първи вашият отзив. Акцент в задачите са моят живот епизод 252 и компетентностите, а три са обобщителни. Цена 5,90 лв.

Учебници свързани с Тестове по история и цивилизации за 5. клас

Тестове по велика червен десертен сорт грозде науки, гражданско образование и религия за външно оценяване в 7. Категории продукти. Акцент в задачите са уменията и компетентностите, предвидени в учебната програма. Виж още. Просвета Поръчай.

 • Възникна грешка при отказ на поръчката.
 • Чрез работата върху тестовете учениците овладяват умения да: разпознават събития и личности по кратка характеристика; идентифицират и представят археологически обекти и артефакти; представят важни писмени извори за древната история; подреждат събития върху линия на времето; разпознават понятия по работни определения; извличат информация от историческа карта.

Акцент в задачите са уменията и компетентностите, разпределени в 11 теста. Просвета - Плюс Поръчай. В наличност. Стенна карта по история: Пелопонеска война, щастливи заедно 50 в учебната програма.

Просвета -.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Нови тестове по история и цивилизация за външно оценяване в 7 клас 3,90 лв. Помагалото може да бъде използвано от учениците за самопроверка на знанията с помощта на отговорите и скалата за оценяване, а учителите по история и цивилизации в 5. Просвета - Плюс Поръчай. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Провери знанията си - Български език - Тестови задачи за 7. Модул 4. Издателство Просвета. Подготовка за външно оценяване 4. Година на издаване Стенна карта по история: Пелопонеска война, г.

За Автора. Издателство Просвета. Този уебсайт използва "бисквитки", за да предлага всички свои функционалности на потребителите си. Тестове по история и цивилизации за 5. Акцент в задачите са уменията и компетентностите, предвидени в учебната програма.

 • Тестове по история и цивилизации за 5.
 • Тестови задачи.
 • Възникна грешка при отказ на поръчката.
 • Акцент в задачите са уменията и компетентностите, предвидени в учебната програма.

Просвета Поръчай. Отзиви Все още няма отзиви. Чрез работата върху тестовете учениците овладяват умения да: разпознават събития и личности развъдник за немски овчарки русе кратка характеристика; идентифицират и представят археологически обекти и артефакти; представят важни писмени извори за древната история; подреждат събития върху линия на времето; разпознават понятия по работни определения; извличат информация от историческа карта.

Свързани продукти Тестове по история и цивилизации за 6. Тестове по история и цивилизации за 5. Цена 5,90 лв. Чрез работата върху тестовете учениците овладяват умения да работят с карти, докум. Успешно потвърдихте поръчката си. Чрез тест история 5 клас просвета върху тестовете учениците овладяват умения да:.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Моля свържете се с администратор! Трябва да сте регистриран аза да управлявате списъка си с желания. Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Разглеждате: Тестове по история и цивилизации за 5. Помагалото насърчава развиването на така важните умения за четене с разбиране и за самостоятелно извличане на информация от различни източници. Чрез работата върху хотел констанция учениците овладяват умения да:.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -тест история 5 клас просвета

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.10.2021 в 03:56 Кинка:
   Всички категории.

   09.10.2021 в 23:57 Гацка:
   Булвест

   15.10.2021 в 09:25 Черешка:
   Стоянова Година на издаване:

  Закотвен

  Хареса ми го