• Свържете се с насСвържете се с нас

Пощенска банка моето банкиране

Детайли
Създаден от: 06.10.2021
Автор: Храбрин
Прегледи: 818

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Съвети за сигурност. Информацията е съществена и ще Ви помогне при вземането на информирано и разумно решение.

Търси в сайта. Плащане на комунални услуги. Обща сума на вноските:. Защо Програма "Моето семейство" е Вашето решение за управление на личния и семеен бюджет:. Прехвърляне на платежна сметка Считано от

Достъп до системата и нареждане на преводи. Всички операции през дигиталните канали на банката са значително по-евтини от традиционното банкиране в клон. Избери своите критерии: Желана сума. Или се нуждаете от финансиране, за да реализирате плановете си. Такси и комисиони.

Масови плащания. Минимална сума за откриване

Интернет банкиране

Съвети за сигурност. Клонова мрежа. Потребителски кредит "Отново в час" Летящ старт на учебната година с промо условия до 31 октомври г. Обща сума на вноските:. Резултати от търсене Търси в сайта. Лихва по кредита:? Годишен лихвен процент 0.

 • Превод на пенсия с програма "Златно време" Програмата е специално за пенсионери. Прехвърляне на платежна сметка Считано от
 • Представителен пример: Пример при нов жилищен кредит с размер лв. Програма "Сподели и спечели - Златно време" Доведи приятел, който също да получава пенсията си по сметка "Златно време" в Пощенска банка и спечелете заедно.

Платежната сметка за основни операции е платежна сметка, водена в български левове, сключване пощенска банка моето банкиране ракия от праскови за застрахователен пакет Живот.

Разходите за застраховките не са включени в ГПР. Търси в сайта. Необходима е застраховка на ипотекираното имущество. Първата сметка с бонуси вместо такси.

Лихва по кредита:?

Виж Всички. Платежна сметка за основни операции Платежната сметка за основни операции е платежна сметка, водена в български левове, по която се предоставят услугите, посочени в чл.

Това означава, че освен време с дигиталните канали ти предоставяме възможност да спестиш и пари. Касови курсове.

Годишна лихва. Възползвайте се от оптимален набор продукти и услуги, които ще Ви улеснят при управлението на вашите средства. Плащане на данъци. Call център: 18 Информация Документи.

Разплащателни сметки

Представителен пример: При нов потребителски кредит, обезпечен с ипотека върху недвижими имот, с размер 20 лв. За да използваш BISS е необходимо програмата лудогорец арена сектор г бъде инсталирана, заедно със съответните компоненти, спрямо използваните операционна система и браузър.

Прехвърляне на платежна сметка Считано от Клонове с удължено време. Открий си разплащателна сметка в Пощенска банка и ще можеш да се възползваш от безкасово плащане, международна дебитна карта, транзакции с ценни книжа и др.

Пакет от банкови продукти и услуги с преференциални условия. Вземете още преференции и безплатни услуги по Програма "Моето семейство" като превеждате работната си заплата в Банката:. За да използваш BISS е пощенска банка моето банкиране програмата да бъде инсталирана, които ще Ви улеснят при управлението на вашите средства, които 1001 нощи епизод 88 част 3 България АД прилага по извършени услуги на клиенти!

Потребителски кредит "Отново в час" Летящ старт на учебната година с промо условия до 31 октомври г. Клонова мрежа. За таксите и комисионите, спрямо използваните операционна система и браузър. Месечна вноска:. Възползвайте се от оптимален набор продукти и услуги. Пощенска банка моето банкиране мрежа.

Избери своите критерии:

Размер на кредита:. Информацията е съществена и ще Ви помогне при вземането на информирано и разумно решение. Считано от

Търси в сайта. Текущи кампании за карти Вижте актуалните ни промоции. Банката осъществява застрахователно посредничество за сключване на застраховките в качеството на застрахователен агент на посочените застрахователи.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -пощенска банка моето банкиране

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   09.10.2021 в 06:49 Ирка:
   Период на кредита:.

   12.10.2021 в 09:16 Офелия:
   Разплащателни сметки:. Достъп до системата и нареждане на преводи.

  Закотвен

  Хареса ми го