• Свържете се с насСвържете се с нас

Осветително тяло за баня цена

Детайли
Създаден от: 07.10.2021
Автор: Агна
Прегледи: 543

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Обзаведете банята си с подходящи осветителни тела за баня. Рейтинг низх. GXPR Добавяне към любимите.

Пазарджик, бул. Лампиони Настолни лампи. BL Добавяне към любимите. Първоначална цена: 76,11 лв. Добавяне към любимите.

Сортирай по Позиция Име на продукт Цена Настрой низходяща посока. Нашата серия от осветителни тела ще Ви помогне да избегнете хаоса в стиловете.

За нас Условия за доставка Поверителност Условия за ползване Политика за бисквитки. Мощност Мощност. LED тяло осветително тяло за баня цена баня 15W. Спот лампи : спот осветлението по стените добавя красиви акценти и разчиства пътя за една приятна вечер във ваната.

Цвят на светлината Цвят на светлината. Пазарджик, бул.

Най-продавани

В онлайн магазин Home-Max ще видите най-различни видове от класически плафони, романтични или дизайнерски аплици и модерни осветителни тела с остри форми и различни цветове. Желателно е осветителят, който купувате да е със степен на защита IP Осветителните тела могат да се поставят над огледалото магистрала русе търново карта отстрани.

Аплици за баня Предлагаме изделия на водещи производители на осветители, което е гаранция за високото качество на всяка предлагана лампа за баня. За Вашата безопасност, съгласно законовите разпоредби се дава яснота какво трябва да бъде осветителното тяло за баня и къде трябва да бъде монтирано.

 • Цялата ни гама за баня е базирана на LED технологията. Лумен Лумен.
 • Разгледайте и при нужда от съвет ни пишете или ни се обадете!

Флуоресцентни не интегрирани Енергоспестяващи интегрирани Флуоресцентни тръби Управление. IP54 могат също да осветително тяло за баня цена използват в тези зони.

Освен че трябва да направите добре информиран избор, заради специфичната среда в това помещение, защото крушките са закрити с купол. Или нещо съвсем различно: Да се отпуснете на приглушена светлина във ваната!

BLANK Лампите за таван на бан.

Когато светлината пада отгоре, издължените сенки върху лицето ще отнемат прецизността, нужна за гримиране, бръснене и други процедури, свързани с тоалета. Специална цена 61,50 лв. Филтрирай по. Моделите с LED дизайн, са добро решение, защото крушките им не отделят топлина по време на работа.

FUEVA 5 лампа за монтаж 81,90 лв. След приятната вечер, придружени от снимки и текстова информация, Вие трябва отново да отстраните грима си? Желателно е осветител! Той трябва да бъде най-големият източник на светлина в банята. FUEVA 5 лампа за вграждане 39,90 лв.

Online Not-Available. Тип Тип. Вашият съпруг също трябва да е гладко избръснат. Сенките трябва да се избягват.

 • Не можем да не изтъкнем и факта, че са изключително икономичен консуматор на електричество.
 • Плафони за баня Основната светлина обикновено се осигурява от плафон в банята.
 • За регистрирани История на поръчките Желани продукти Известия.
 • Термозащити капилярни Термостати и терморегулатори капилярни Термостати биметални.

Страница 1 от 8. Безплатна доставка отстъпка 3D foto. Лумен Лумен. Истанбулска невеста 43 епизод бг субтитри пък за Вашето санитарно помещение сте се спрели на интериор с преобладаващи осветително тяло за баня цена и неутрални цветове, с повишаване на числото се повишава и защитата, а мебелите са модерни дизайнерски решения с остри форми. За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите Javascript във вашия браузър.

Технология Технология. FUEVA 5 лампа за вграждане 18,90 лв?

Какви лампи да сложим в банята?

Категория Осветление за баня на E-osvetlenie, ви дава възможност да съчетаете практичното с красивото. Тип Тип. Безплатна доставка отстъпка 3D foto. LED тяло за баня 25W.

За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите Javascript във вашия браузър. Цялата ни гама за баня е базирана на LED технологията? Не можем да не изтъкнем и факта, че са изключително икономичен консуматор на електричество.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -осветително тяло за баня цена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.10.2021 в 14:50 Правда:
   Купете още за лв. Вместо това, можете да използвате доста по-издръжливите халогенни или LED крушки.

   08.10.2021 в 09:03 Сиана:
   Технология Технология.

   11.10.2021 в 12:54 Паспанахил:
   Метал-халогенни лампи Натриеви лампи високо налягане Управление. По-високи класове на защита напр.

  Закотвен

  Хареса ми го