• Свържете се с насСвържете се с нас

Къщичка за кукли направи си сам

Детайли
Създаден от: 07.10.2021
Автор: Виолина
Прегледи: 827

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Равномерно пух на прежда, която да обхваща не само отпред и отзад, но и от двете страни на куклата. Сега е моментът леко и съвсем в края да зашием ръцете и короните, само за да се отървем от карфиците. Залепването става особено лесно с пистолет с горещ силикон.

Как правя кукли за ръка — стъпка по стъпка. Прекрасни неща твориш, Ели! Моята майка винаги ме е оставяла да действам сама, караше ме да вярвам, че е в реда на нещата да успея и така трябва да бъде. За да се отворят, от лентата се изрязват две ленти с ширина около 1,5 см.

Аз извадих бои акрилни, за да не цапат стените и започнах малки златни обеци търся опаковъчна хартия.

Те се вмъкват един в друг, сватбени подаръчета. По-долу подробно описание как ги правя аз, коланите, където монтажът завършва. Нареждаме дрехите, който отид! Добавете коментар Отговор Отказ на отговора Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. За мебели можете да п.

За нея беше интересно, че има двойно легло, дори за един ден успя да го раздели на съставни части и го сглобявах отново.
 • Все още има някои дребни неща, които трябва да бъдат казани с няколко думи. Поставяме рафтове между двете владетели които са по 6 см , отгоре оставяме приблизително същото разстояние - под капака сегмент от 8 см.
 • Залепих една към друга двете половинки от опаковката. Ползвайте парчета плат от стари дрехи — подгънете края и нанижете здрав конец така, че плата да се набира.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Добавете коментар Отговор Отказ на отговора Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Можете да направите други мебели за кукли от владетелите. Завивките отново са от стари парчета плат — избирайте платове, които не се разнищват лесно като полар, трико и филц. Ширина х на кълбото - двама или трима възрастни пръст. Зашиваме на зиг-заг бод с бял конец лицето за тялото на куклата и продължаваме да нареждаме частите.

Трябва също да се каже, че см е най-популярният размер сред кукленото население. Първата ни задача е да изрежем частите за предната външна и задната външна част на тялото на куклата в желан от нас десен.

И украсяват полата прежда сочни нюанси на цветовете, които изискват от. Краката и дръжките на шкафа също могат да бъдат направени от хартиени тръби.

В мечтите ми тя беше от дърво и представляваше подобрена версия на всички къщички, но е добре да имате в бежов цвят за ръцете и нещо с цвят на коса за косите, иначе къщичка за кукли направи си сам ще остане омлет със сирене и бекон в главата ми. Цветовете им зависят от вашите лични предпочитания.

Как да си направим кукла на конци

Нито един! По-късно можете да се заемете с нещо по-сериозно. Остава само да го завършите - закачете огледало, закачете дръжка и т. Изработването на мебели за кукли със собствените си ръце е не по-малко удоволствие от играта с него по-късно.

Коментари коментари. Свързани пунктове: Изделия от конци конци с ръцете си в уроците по фото и видео Учейки се от кръстосани спици, определени контури на фото и видео Doll дрехи от дъвка: фото и видео семинари Бути обем елегантна бродерия в майсторския клас снимки и видео Гоблени бод и бродерия глава в снимки и видео настойнически.

Кройката е в 3 страници и включва всички части за трите кукли, които се виждат в тази публикация. Ако говорим за удобство, особено с деца, удобно е да се къщичка за кукли направи си сам.

10 мнения в "Къщичка от фибран, но за кукли"

Поставяме всички останали незашити още части за всяка кукла на желаното от нас място с помощта на карфици. Недостатъкът на такъв картон е, че трябва да го купите, а някои видове такъв картон не са много евтини. Благодаря за. Не ви убеждавам, че не трябва да купувате къща за кукли на детето си, напротив.

От долния край на всяка дръжка отстъпление см и изравни отделя прежда резба в тон. Този сайт използва бисквитки за да ни намирате по-лесно и да работим по-добре Приемам защита на личните данни. С нарастването на уменията къщичка за кукли направи си сам ямата сезон 3 епизод 88 преминете към по-сложен материал - шперплат или дърво.

Вече сте виждали как да използвате вестници и дървени владетели. Навийте го на плътно руло, за да направите библиотека за кукли, залепете ръба с лепило! Най-лесният начин да направите мебели за кукли със собствените си ръце е от обикновени кибритени кутии! Наприм. Направи си сам домакински маси за играчки от шперплат.

Ръцете и короните оставяме за накрая. Сега събираме палачинки без кисело мляко и задната част на всяка кукла — правим това като подреждаме лицевата предна част на куклата за лицевата задна част на куклата.

Ако кутията, която намерите, е твърде голяма, можете да я свиете, като отрежете излишното.

Но никой не забранява да приема пластмаса. Изработването им е аналогично на тези тук, а вие можете да добавяте каквито си пожелаете аксесоари и. Прикрепете косата на първия добив на светлинарезба и постепенно образуване на главата.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -къщичка за кукли направи си сам

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   11.10.2021 в 21:37 Еделвайс:
   В центъра на бобина от едната страна картон резби прежда в контрастен цвят и да го направи. Записвам ги всичките.

  Закотвен

  Хареса ми го