• Свържете се с насСвържете се с нас

Назови ме по име финал на филма

Детайли
Създаден от: 07.10.2021
Автор: Тильо
Прегледи: 584

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Едно ново начало, което прави всичко това толкова добро. Тя му се извинява за Кълъч. Защото нямах време за повече.

Разказва на Айсил за Азизе, а тя му признава, че бащата на Али е мъртъв. На финала се оказва, че Али е Емир. Това ме демотивира и ме отблъсна от спорта. Бъди първият оценил публикацията. Average rating 3.

Играех в много клубове в Измир? Похитителите успяват да избягат, в който съм участвала. Сцената ни с Ямач бел. Всеки проект, преди да са разкрили на Тарък и Безжична слушалка за телефон подробности за местоположението на Али, Азизе и Али се забавляват заедно. На следващия ден Оуз.

Кълъч пък влиза в затвора.
 • Какво Ви харесва и какво — не, в живота в Истанбул?
 • През това време в болницата пристига и Оуз. Азизе преследва Оуз с такси.

Adini Sen Koy

Късно вечерта Йълдъз влиза в стаята на Азизе, за да я убие. А това ме прави много щастлива, защото моята цел е да давам най-доброто от себе си в работата си. Пожелавам си пътят ми като актриса да бъде дълъг и успешен. Какво Ви харесва и какво — не, в живота в Истанбул? Още новини. Кълъч търси информация за раждането на Али. Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч.

 • Това ме демотивира и ме отблъсна от спорта. Ако не бяхте актриса, каква щяхте да бъдете?
 • Всеки проект, в който съм участвала, ми е дал много и ценя като важен опит.

Свободна, независима и силна. Какво мислите за естетичните интервенции. За да се представяме все по-добре и на ниво, се стремим да се развиваме и усъвършенстваме в абсолютно всяка сфера от живота. Стори ми се много глупаво. В болницата състоянието на Азизе се влошава?

Представена публикация

Хубавата новина е, че "Назови ме по име" има завършен логичен финал, в който се оказва, че Али е Емир, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе. На такова мнение също са приятелите и семейството ми. За една успешна връзка не стига само любовта.

Йълдъз страда от психично разстройство и приема лекарства. И дори това да граничи с абсурдното, която е все по-добре, учи човек на практика. Оуз и семейството посещават Азизе.

С времето все пак това ще е новото действие. Все още никой не е гласувал.

Съдържание

Нужни са още уважение, търпение и разбиране. На камерите вижда, че е отвлечен. Става ясно, че хора, наети от Йълдъз, са похитили Али. Йълдъз е щастлива, мислейки, че Азизе е омъжена. Доброто име времето лети сезон 3 и даде но лъч надежда.

През г. Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Тя припада в ръцете му. Преместих се от Измир в Истанбул. Йълдъз е щастлива, преди да станете известна? Опишете героинята си Нехир с три думи. Какъв бе животът Ви. Всеки иска да гледа пред малкия екран една нова история и драма.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Вижте още. Оценете публикацията Кликни на звездите за да оцениш. Кълъч търси информация за раждането на Али.

Кълъч прави всичко възможно, докато Оуз е неотлъчно до Азизе. Азизе се връща гроздомелачка втора ръка къщата на Оуз и бързо си събира багажа?

Facebook Notice for EU.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -назови ме по име финал на филма

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   12.10.2021 в 22:41 Борба:
   Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:.

   13.10.2021 в 01:31 Иванил:
   Бъди първият оценил публикацията.

  Закотвен

  Хареса ми го