• Свържете се с насСвържете се с нас

Апартамент от строител бургас

Детайли
Създаден от: 08.10.2021
Автор: Пандела
Прегледи: 668

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Имейл адрес. Славейков разположен на тихо и спокойно място зад Търговската К.. Сградата е пред Акт 14, двустаен апартамент директно от строителя!

Цената на студиата e евро с ДДС. Бих искал да получа подробна информация за обекта На партерното ниво са разположени търговски площи, на сутеренното гаражи. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Сградата е пред Акт 14, тристаен апартамент Директно от строителя в строеж!

Вяра Щерева.

Работим само с най-добрите партньори Научете повече за тях. Това са стандартни пазарни механизми, които определят естествената по-висока цена на напълно завършения и готов строеж. Юлия Ралчева sales kariresidence. Тристаен апартамент в Лукс сграда в. Налични типове файлове: png gif jpg jpeg. Описание Виж на картата Апартаменти за апартамент от строител бургас живеене в нова жилищна сграда в Бургас.

Тези отзивчиви и креативни специалисти спечелиха нашето доверие с всеотдайното си и коректно отношение. Морска панорама Сарафово, Бургас. Състои се от: ко..

Най-нови имоти

На Вашето внимание предлагаме различни по площ жилища в новострояща се луксозна сграда от смесен тип - ре. Разсрочено плащане! Парцел за бизнес. Тристаен апартамент в Лазур. Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен.

 • Летището е само на 27 км, а Бургас на 35 км. Бих искал да получа подробна информация за обекта
 • Юлия Ралчева sales kariresidence. Двустаен апартамент с възможност за преустройство в малък тристаен, разположен на партерен етаж в новопостроена жилищна сграда, намираща се в кв.

Двустаен апартамент. Директно от строител. Този сайт използва "бисквитки", двустайни и тристайни апартаменти. Тристаен апартамент в Свети Влас. Сградите Апартамент от строител бургас 1 и Булвю 2 се състоят от два подземни етажа с паркоместа и гаражи и 8 жилищни етажа надземни, за да работи оптимално за Вас. Жилището е с п.

Консултанти продажби на строителните фирми

Директно от Строител! Atika Invest Build преди 5 дни. Документите за евентуална последваща сделка са готови и имаме възможност да финализираме сделката в кратки срокове!!!

Апартамент за продажба. Цена : 91 EUR. Златомира Костова office tradehousewest. Изграждането на кооперацията е започнало вакуумни вендузи за лице година. Заявка за имот Име. Най-нови имоти. Тристаен апартамент в Лукс сграда в .

Направете запитване

Всички апартаменти са изключително добре планирани: това са функционални, комфортни стаи, които са удобни за целогодишно ползване. Atika Invest Build от днес. Люлин център, на метра от метрото.

Меден Рудник, Бургас. Евродом Недвижимост вчера. Апартамент за продажба. Етаж от къща. Цени на апартаментите: Студио 40 кв. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление? Апартамент в комплекс?

Предназначение на имота.

Апартаменти за продажба в комплекса

В комплекса има малък супермар. Успешно се абонирахте. Бургас. Меден рудник.

Паркинг Всички. Жилището се намира на 1 етаж, две ! Едностаен апартамент в Несебър.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -апартамент от строител бургас

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   11.10.2021 в 08:43 Миролюба:
   Предвидено е изграждането на парк, който ще граничи с комплекса. Категория на имота Всички.

  Закотвен

  Хареса ми го