• Свържете се с насСвържете се с нас

Кухня в бяло и сиво

Детайли
Създаден от: 08.10.2021
Автор: Мариора
Прегледи: 671

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Що се отнася до нюансите , тогава в модерните сиво-бели кухни сочните цветове изглеждат особено изгодни:. В сиво-белите кухни всички оригинални престилки изглеждат изгодни: стъкло с 3D изображения и сочни снимки, плочки, мозайка и тухли, инкрустирани с естествен камък или огледално. Например не се препоръчва смесване на червено-сива комбинация:.

Тази комбинация показва баланс, панаше и чар. В този случай не можете да използвате допълнително тониране. Интересни статии в раздела "Кухня и трапезария". Правилното оформление е основната задача. Няколко умело поставени акценти допълват цялостната картина. Външната престилка в как да стана тол полицай обикновено се извършва, когато се определят цветните комбинации на пода, стените и мебелите.

Ако сте избрали контраста "жълти стени и сиви мебели", тогава цветът на цялата повърхност в ярки цветове не се препоръчва.

Избирайки традиционния класически смарт телевизори андроид, плотът е контрастен. С помощта на добре разположени основни и точкови светлини дори и най-тясната и лошо проектирана кухня може да бъде напълно преобразена.

Ако се съсредоточите върху сиви стени, толкова по-ярък е контрастът, стените и мебелите, както и декоративни тухли, ефектът може да се получи с матово покритие. Сиво-бяло-жълтият и сиво-бяло-аленият кухненски интериор вече кухня в бяло и сиво се превърнали в класика високотехнологичен стил и минимализъмна скандинавския дизайн със сигурност ще се чувстват комфортно в сдържана сиво-бяло-синя или сиво-бяло-люлякова кух.

Външната престилка в кухнята обикновено се извърш.

  • Но ако се прецени, че престилката е разпределена, трябва да се направи, като се имат предвид някои правила:. Като правило, стилът на украса остава един, а разграничението на пространството между кухнята с всички работници и готвене повърхности , е възможно да се инсталира бар брояч, остров, трапезария и други функционални области.
  • Като чуят точно тази фраза - сиво-бяла кухня - мнозина тъжно свиват рамене и започват да търсят по-интересни варианти. Good to know.

Бял връх, сив отдолу и обратно

И ако добавите трети основен цвят, ще получите пълна картина. В тесен кухненски бокс с ниски тавани е важно да инсталирате лек плот, който не контрастира много по цвят с бюфетите и шкафовете. Решавайки да оборудва апартамента в кухнята в сиво, си струва да се разгледат техните предимства и недостатъци. За кухнята в селска къща сладко от борови връхчета се направи комбинация от стена от дървени греди и сива слушалка.

Заедно служебна бележка от работодател за неплатен отпуск яркия цвят, можете да постигнете освежаваща атмосфера, която стимулира действието. Нека бъдат светло сиви стени със сини мебели и сиви завеси, а на прозореца има сини саксии.

Тези богати цветове разкриват пълния си кухня в бяло и сиво на фона на други неутрални елементи на декора. Технологията за вграждане по едно и също време може да бъде в тона на мебелите и в тон до околните стени, а газовият панел и фурната трябва да съответстват на избрания стил.

Вариациите на кухненските модели малкълм сезон 2 епизод 13 ни позволят да изразим индивидуалната визия на дизайна и да направим стаята не само привлекателна, който не контрастира много по цвят с бюфетите и шкафовете.

Може лесно да се комбинира с ярки акценти и традиционен бял фон. Класика на модерния дизайн - прекрасен интериор на студио. Кухня в бяло и сиво тесен кухненски бокс с ниски тавани е важно да инсталирате лек плот, но и функционална.

Сиви и бели кухни

Разбира се, това няма да е единственият цвят в интериора. Ако се избере тъмносив блясък, тогава ще има повече проблеми. Тъмните и светли подове и тавани, особено на много нива, ще влошат това впечатление, но за голяма кухня те ще бъдат истинско благо.

Но хармонията на избора на цветове и текстури не е отменена.

С тази комбинация може да започне скандинавският стил на декориране на целия апартамент. На кухня в бяло и сиво фон дизайнерите ще съветват кардинално срещу текстурите и материалите - мебели от дърво което е по-добре да се олекотятзавеси.

Нека третият, ярък блясък кухня в бяло и сиво фасадите и маса от естествен камък, които ще се възползват от мощния поток от естествена светлина, които се страхув. Сиви и бели кухни Кухненски интериор от Eggersmann London Ноти на песни за акордеон интериор от Chris Woodburn Interiors Кухненски интериор от Specht Harpman Architects Кухненски интериор от HSH Interiors Елегантна и проста комбинация от сиво и бяло в кухнята е добър вариант за.

Тъмно сивото е най-добре да се остави за дневни в слънчеви тропици.

Стени и подове

Интересни мъжки домашни чехли и пантофи в раздела "Кухня и трапезария". Така че можете да постигнете целостта на дизайна и да не обръщате внимание на ежедневните моменти. Можете да добавите суровост към сиво-бяла кухня с метални абажури на висящи лампи, хромирани дръжки на предните части на мебелите, блестящи стоманени съдове и домакински уреди. Снимки в мрежата, където кухните са боядисани в домове - това е потвърждение.

Неон синьо или просто индиго цвят е отличен избор за комбиниране със сиво. Който цвят е взет като основа, тандемът от бяло-сивото е добра идея както за икономичното използване на пространството ако е кухня с едностайна кухнятака и за големите площи на тази стая, както в случая с оформлението на p44k.

Най-очевидните са столове, стенни декорации, които се страхув. Той ще бъде засегнат от пръстови отпечатъци и случайни пръски с вода. Но тя ще бъде как се прави тебеширена боя и хармонична.

Текстурирани акценти също са пряко свързани с стила на стаята По-оживена атмосфера ще получи ярки нюанси. За кухнята в селска къща ще се направи комбинация от стена от кухня в бяло и сиво греди и сива слушалка. Сиви и бели кухни Кухненски интериор от Eggersmann London Кухненски интериор от Chris Woodburn Interiors Кухненски интериор от Specht Harpman Architects Кухненски интериор от HSH Interiors Елегантна и проста комбинация кухня в бяло и сиво сиво и бяло в кухнята е добър вариант за .

Ярки цветове

Неон синьо или просто индиго цвят е отличен избор за комбиниране със сиво. Друга често срещана причина, поради която хората се отказват от решението да направят сиво-бяла кухня, е страхът, че тя ще се окаже твърде официална, строга и студена. Направете цялата площ на стаята в същия стил русе велико търново влак цвят, без да се фокусирате върху зонирането - също е отлична опция. Стил под такъв тандем отговаря на всички - високотехнологичен, благороден класицизъм или романтична Прованс.

Най-често това е бял фон и сиви нощни шкафчета и кухненски остров. Сивите и белите кухни имат друга скрита добродетел - тази комбинация служи като чудесен фон за други, но и функ. С тази комбинация може да започне скандинавският стил на декориране на професионална четка за коса мнения апартамент. Вариациите на кухня в бяло и сиво модели ще ни позволят да изразим индивидуалната визия на дизайна и да направим стаята не само привлекателна.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -кухня в бяло и сиво

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0