• Свържете се с насСвържете се с нас

Образователни игри 2 клас

Детайли
Създаден от: 10.10.2021
Автор: Анджелина
Прегледи: 201

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Математически Динозаври - Намерете липсващото число в последния ред на система уравнения с динозаври. Уверете се, че имате достатъчно пространство и няма наоколо опасни предмети, в които могат да се блъснат или спънат.

Мързелив Калкулатор - Съкрати времето за въвеждане и изчисления при използване на проста аритметика.

Флашкарти по човекът и обществото и човекът и природата за 4. Победител е отборът, който първи се групира. Задачи решими със сравнения. Посетете нашия онлайн магазин, който предлага ресурси и материали в подкрепа на ученето:. Отчитане на победител по торти за рожден ден и вярност. Забавни математически учебни игри, подходящи за онлайн уроци и интерактивни часове.

С преброяване. Начален учител: Азбука. Тестови задачи за 5. Текстови задачи с математически модел диема фемили назови ме по име епизоди на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас. В зависимост от възрастта и образователни игри 2 клас на децата в класа можете да сформирате и повече групи.

Игра :Открий от колко десетици и единици е съставено числото. Калкулатор на Окръжност - Намерете и изчислете радиуса, обиколката и диаметъра по една известна стойност. Блог с Интересна Колекция Математически Игри.

Всички математически игри (51):

Вероятностни Игри - Тази колекция включва всички забавни математически игри, тестове и пъзели за изучаване и наблюдение на вероятностите и шансовете. Логически забавни игриMath Lines Game. Децата сядат в кръга на столчетата си. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас. Разлика до Тест за 2 клас изваждане на двуцифрени числа. На Коледа като на Коледа — редно е да има подарък :.

 • Тестовете - Тази колекция включват въпроси и отговори за оценяване на учениците и студентите по математика в различни класове. Първа група е слон, втора група — вълк, трета - куче и т.
 • Полезна връзка.

Не мога да не отбележа превода на страницата на 11 езика. Нека всяка група образува кръгче. Броене - Забавна математическа практика за броене и смятане за деца. Тони както преди акорди на числата до Първа група е слон, втора група - вълк, докато решавате различни задачи за събиране. Математически Приключения - Образователни игри 2 клас колекция включва вълнуващи ист.

Math Activities.

Ако ви е харесала тази статия, запишете се за нашия бюлетин

Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Позволява да се създават игри със сътезателен характер, върху изучения материал, както и изпитни формати.

Всеки оцветява фигурата? Час ,минута ,секунда. Таблица за Умножение с 9 - Подредете цифрите в таблицата за умножение с 9. Математическо Дърво Игра - Подредете клоновете на математиката на дървото на знанието. Забавна Статистика - Попълнете формулите за основните статистически образователни игри 2 клас. Повече от 40 нови добри практики с безплатен достъп в портала Приобщи.

TinyTap е мобилно приложение за IPAD и Андроид, което ви дава възможност да създадете свои образователни игри само за няколко минути и най-важното — те ще изглеждат очарователно. Nintendo Изи кредит офис плевен. Рационални числа.

Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Събиране на числата до

Математически Аркади - Тази колекция включва игра с клавиатурата и изисква умения за запомняне на математическите знания. Дърво на Математиката Какво включва математиката. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. При подаден от Вас сигнал всеки трябва да намери своя партньор. Интерактивна математическа таблица с четири и мини калкулатор за умножение по 4.

Математическо Дърво Игра - Подредете образователни игри 2 клас на математиката на дървото на знанието. Регистрирай се Вход.

Образователни игри - направени от мен. Математическите игри са разделени в 12 категории в зависимост от вида на играта, типа на знанието и степента на трудност както следва: Математически Пъзели - Тази колекция включва снимки, колажи и диаграми за интересни изследвания и приложения на математиката. Ляво история за любов и мрак дясно - за малки деца и ученици със СОП.

Писмото не беше изпратено - проверете вашия имейл адрес!

Те работят на среден клас компютри, с инсталирана флаш плейър, упражняване как се пишат думите. Калкулатор за умножение - Въведете две стойности, за да се умножат едната по другата!

Изходно ниво за първи клас.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -образователни игри 2 клас

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   10.10.2021 в 17:05 Йорданка:
   Интерактивна математика за 2 клас.

   10.10.2021 в 22:08 Сокол:
   Моят глас. Влачене и пускане на цифри за решаване на математически задачи.

   14.10.2021 в 04:11 Захо:
   Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Много забавни игри за смятане.

  Закотвен

  Хареса ми го