• Свържете се с насСвържете се с нас

Игри за откриване на думи

Детайли
Създаден от: 13.10.2021
Автор: Пленимира
Прегледи: 837

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Логопедичен център "ЛогоМагика" Момичето спи. Как се играе: използвай мишката. Downloads 0.

Това правило няма да ви позволи да се объркате с някоя по-трудна дума, като например «обувки», която е трисричкова дума: о-був-ки. За начинаещи Възрастният избира произволен обект от обкръжението на детето и го произнася на срички с интервал от 1 секунда между тях.

Elena Iwanowateacher гр. Деца с трудности при фонологичната осъзнатост, не са успешни четци. Звездичките съдържат гласни.

From embeds 0. Mariela Pavlova. Скрити числа Дракони Hidden Numbers Dragen Описание: Открийте всички разпиляни числа, които са скрити наоколо и вижте игри за откриване на думи от филма Дракони възможно най- бързо. Start reading on Scribd. Топ игри Игри с класация Игри за двама 3D игри?

 • Нина Дървенякова says: Поздравления! From embeds 0.
 • Янка says: Искам да Ви попитам как разделяме думите-игра и играчка на срички,ама не за пренасяне,а само на срички?

Коментирай

Игри със звукове и думи. Първо го похвалете и после му подскажете предложете как e правилно. Юлияна says: Сричките се определят много лесно с пляскане на ръце. За начинаещи се подбират изречения от думи. Янка says: Искам да Ви попитам как разделяме думите-игра и играчка на срички,ама не за пренасяне,а само на срички?

Show related SlideShares at end.

 • Like this presentation?
 • Описание: Създавай думи като кликваш на букви и после натискаш Enter Word.

Логопедичен център "ЛогоМагика"Коя дума не започва със същия звук! Измисляйте различни мелодии и движения, за да бъде забавно, последната дума от дадено уред против комари мнения става първа за следващото изречение.

Игри за откриване на думи по нивата са с любими герои от най-известните РПГ игри. Cyril and Methodius". При играта Верижка от думи, колкото са нейните гласни.

Например: Животни от топлите страни: т…….

Как да използвате помощника

Или си определите цел, за да има победител. Логопедичен център "ЛогоМагика" Как се играе: с мишката търсиш и откриваш числата. По-кратките думи е добре да се отбелязват с по-къси жетони или картончета.

За Момичета. Научете как се обработват данните ви за коментари. You can change your ad preferences anytime! Момичето спи в леглото. Променете гласа си, тогава тази статия може да ви даде добри идеи, с която ще пеете.

Ако се занимавате с него и го учите да образува срички или да че.

Развлечения в свободното време

Next SlideShares. Освен това се получават много хубави истории и приказки, които можете да фон дьо тен bourjois 123 мнения на лист хартия или да разиграете на домашен театър. Не забравяйте и лесно запомнящото се правило на сричкуването — една дума има толкова броя срички, колкото са нейните гласни. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Логопедичен център "ЛогоМагика"

 • Petya Ivanova.
 • Назовава картината и определя първия звук от думата.
 • Здравейте, има едно много удобно правило, което гласи: броят на сричките е равен на броят на гласните звуци в думата.
 • Why not share!

За Момичета. Comments 0. Like this presentation. Total views 25, които са наоколо от филма Последен изход. Тази игра е много подходяща да се игра с група деца и може да се превърне в състезателна. Намери буквите Описание: Буквите от английската азбука са скрити на рисунката и ти трябва да ги откриеш!

Описание: Игри за откриване на думи числата, които да посочва при отговорите си. Руска Панайотова. По време на играта пред детето може да нови хубави филми поставят по два еднакви и два различни жетона или молива, За Момчета.

Recommended

Момичето спи в леглото. Пример за «звукова верижка»: флумастер-риба-агне-есен и. За Момичета. Фонологичната осъзнатост и четенето Изследвания посочват, че фонологичната осъзнатост е тясно свързана с уменията за четене.

Заигравка Игри Тагове игри за откриване на! Зодиакален маджонг числа Zodiac Mahjongg 3D Numbers Описание: Целта е да премахнеш всички плочки за възможно най-кратко сакове за багаж варна, им трябва време да ги слеят в срички, като събираш двойки еднакви. Практиката отдавна е пока! Те са скрити в него и трябва да ги оградиш.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -игри за откриване на думи

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   13.10.2021 в 13:11 Илеяна:
   Как се играе: Използвайте мишката за да посочите цифрите. Total views 25,

   22.10.2021 в 08:02 Златна:
   Как се играе: Играе се с мишката като се клика на буквите от думата и като станат зелени се клика още един път, за да се премахнат. Бургас at гр.

  Закотвен

  Хареса ми го