• Свържете се с насСвържете се с нас

Оригами за деца цветя

Детайли
Създаден от: 06.09.2021
Автор: Парсиана
Прегледи: 259

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

За да ви улесним, направихме полезна селекция от видеоклипове на хартиени майсторски класове по оригами за деца. Не забравяйте да го споделите с приятелите си - те ще бъдат благодарни! Your email address will not be published.

Как да си направим оригами хартия. Тя трябва да вземе един квадратен лист хартия и го имоти меден рудник ново строителство наполовина 2 пъти.

Избор На Редактора. Прекалено са лесни за да е истина, а и трябва да покажат малко повече оригами. В подножието на елхата трябва да остане два ъгъла, които също трябва да се огъват навътре.

Лесен Видео Урок. По същия начин добавете останалите три ъгъла на обработвания детайл. Източник: ihappymama. Искате ли да оформите жизненото пространство по оригинален и персонализиран начин. За тези, главата на тази мечка е много добър пример за това как можем да използваме отново харт. Абе хора кажете къде да намеря оригами на палатки???????????????. Завъртете цветето на другата страна и добавете 4 реда от оригами за деца цветя сини модула.

Сгънете отново ъглите над вече изчертаните линии и огънете дъното. Осъзнаването на хартиеното сърце е много проста и идеална идея за деня на Свети Валентин. Хартията с печатни модели прави всеки оригами, дори и тези, които изискват само три или четири гънки, по-привлекателни и оригинални.
 • It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Гергана Костадинова, 8 г.
 • Децата са доволни от хартиени кранове, цветя и скачащи жаби и искат да се научат да правят същите цифри. Създаване на прост състав може да се обжалва пред възрастни, така и за малки деца.

Сръчни ръце

Как да си направим бързо и лесно оригами кутия за малки подаръци. Децата са доволни от хартиени кранове, цветя и скачащи жаби и искат да се научат да правят същите цифри. Това е всичко! Оригинална идея за великденските яйца да се правят с обикновена хартия. Само не мога да направя жабата ,но са много интересни. Модуларни оригами — колекция, списък, видове Модулните оригами от английски език modular origami представляват модул Имаше триъгълници ще трябва да баста в джоба на получения модел.

Започнете в това интересно и автентично изкуство. Всички тези създания на хартия са не само лесни за правене, но и идеални за декориране и персонализиране почивни дни в германия домашния ви интериор.

Разгъвайки детайла, ние го разгъваме на себе си! Перейти к оригами за деца цветя Оригами за деца е бърз и бюджетен начин да вземете дете в свободното си време или докато пътувате. Второ-има оригами с много оригами за деца цветя трудност,които ще затруднят и спец.

Оригами "Цветя"

Такъв е случаят с тази малка птица, фотографирана по-долу:. Модулът на Кусудама се вмъква в сърцевината на цветето. За да направите това, което трябва да се оправям всичките четири страни и леко натиснете в линията на прегъване.

Оригами Споделяне? Изненадайте любимия човек с добре украсена маса. Източник: ihappymama. Скъсането на лист хартия бе смятано за греховно действие. В подножието на елхата трябва да остане два ъгъла, които също трябва да се огъват навътре. Тази бебешка оригами за деца цветя също има практическа употреба, тя може да служи като маркер.

Our users choice

За да се получи чиста куб от всички страни, че е необходимо да се определят ясно линията, когато тя е създадена. Но това не е единственото практическо приложение на оригами за развитието на детето.

Видео инструкция

Тедка Илиева, 10 г. Два противоположни страни на завоя на планирания централната средата. Модуларни оригами - колекция, който е показан оригами за деца цветя, 10 г. Изобретателката. Само не мога пощенска кутия за приказки койна русева направя жабата ,но са много интересни. Защо не се опитате да направите хартиен призр. В този пост може да направите някой Схемата за сглобяване на модулни оригами цветя на метличина е както следва: 1.

Оригами "коледна елха"

Сега ние трябва да се вземе целия проект до лявата си ръка и правото - да отнеме до центъра. Бог, един в скандинавската митология и нейната суперсила Esoterica.

Щом приключиш с жабата си, можеш да я притиснеш назад и, ще видиш, тя наистина ще скочи!

За първи път този вид изкуство оригами за деца цветя появи на територията на древен Китай, и около на оригами започна неговото разпространение по целия свят. Историята казва това: когато тайната на производството на хартия, за да работят, стигна до Япония. Оригами "коледна елха" За да създадете оригами "коледно дърво" ще се нуждаете от следното: двустранен цветна хартия; ножици; всички декоративни елементи за украса на коледната елха; гладка повърхност.

Няколко души украсяват своя интериор и домашен екстериор за Хелоуин парти.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -оригами за деца цветя

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.09.2021 в 01:14 Деляна:
   Сапунена чиния със собствените си ръце Къща.

  Закотвен

  Хареса ми го