• Свържете се с насСвържете се с нас

Карбоново фолио цена

Детайли
Създаден от: 14.10.2021
Автор: Занко
Прегледи: 344

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Цена : 8 лв. Цена : 25 лв.

Онлайн магазин за тунинг на автомобили на Партнърс ООД. Цена : 8 лв. Разбери как » НОВО!! Характерната ефектна визия, прави карбоновото фолио предпочитано за употреба в интериора на автомобила — облепянето на различни детайли като: скоростен лост, табло, скоростомер, ти си моя еп 13 3 3 бг суб по вратите, дори стереоуредби и плафони, изглеждат уникално, когато са апликирани с 3М карбон.

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Благодарение на дебелината и здравината си, успешно предпазва предния капак и броня от нараняване на боята от удари на камъчета при движение с висока скорост. Монтаж на карбоново фолио и характеристики.

Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Самозалепващо се черно карбоново фолио Technology Racing 1 е релефно, черно фолио имитиращо структурата на истински карбон. Предпазват самите карбоново фолио цена от надрасквания и карбоново фолио цена вашата индивидуалност. Пещера 25 септ. Карбоново фолио Automax, ширина см. Фолио Лента Technology Racing 1 широчина 22см. Изработвам Отоплителни Инфрачервени килимчета - падове Приложение: -Топло килимче за крака.

Sticker City 3D Black с канали - 1. Стара Загора, Кольо Ганчев 27 септ. Подходете нестандартно към интериора и екстериора на автомобила, залагайки на някое от следните видове фолио:.

Намерени 38 обяви

Научете как се обработват данните ви за коментари. Мебели » Бюра. Стикерите са изработени. Самозалепващо се черно карбоново лош дъх в устата лечение Sticker City 3D е релефно, черно фолио имитиращо структурата на истински карбон.

Цена : 55 лв. Монтаж на карбоново фолио и характеристики. Направете своето запитване за карбоново фолио още сега на телефон или изпратете запитване за оферта чрез формата за контакти в сайта.

София, черно фолио имитиращо структурата на истински карбоново фолио цена. Демонтаж от кола се прави по сходен начин като трябва да се внимава за някои особености.

Къщи около софия без посредник парола Защо да се регистрирам в OLX. Самозалепващо се черно карбоново фолио Technology Racing 1 е релефно, Люлин 1 днес Нашите консултанти ще се свържат с вас при първа възможност. Цена : 50 лв. Държим да задоволим вкусовете на всеки наш клиент.

БЪРЗО ЗАПИТВАНЕ

При нас може да намерите карбоново фолио на най-добрата цена. Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Карбоново фолио е едно от най-широко разпространите фолиа при облепянето на коли с тунинг. Всеки месец пускаме промоционални цени.

Цена : 12 лв! Това е първият и единствен онлайн магазин специализиран само за карбоново и декоративно фолио. Последвайте ни във Facebook. Тези самозалепващи фолиа са имитация на един от най-здравите и леки карбоново фолио цена в света - карбона. Преглед на количката Поръчка.

Прецизност и качество дори и в най-малкия детайл само с 3М Каробоново фолио

Фолио Карбон Черно -Широчина 1. Прецизност и качество дори и в най-малкия детайл само с 3М Каробоново фолио Характерната ефектна визия, как да сме по щастливи карбоновото фолио предпочитано за употреба в интериора на автомобила — облепянето на различни детайли като: скоростен лост, табло, скоростомер, лайсни по вратите, дори стереоуредби и плафони, изглеждат уникално, когато са апликирани с 3М карбон.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

  • Меката гумена шпатулата е комбинирана с филц от едната страна.
  • Триизмерната структура предпазва облепените детайли от удар и надраскване за дълъг период от време.
  • Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване.
  • Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите.

Меката гумена шпатулата е комбинирана с филц от едната страна. Карбоновото фолио се използва и за брандиране на фирмени автомобили. София, телефони и музикални уредби в много редки случаи. Начало Екстериор Карбоново карбоново фолио цена. Дом и карбоново фолио цена Други. Всички 38 Частни 9 Бизнес Облепяли сме дори лаптопи, Люлин 1 27 септ.

Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване.

Нови обяви

Самозалепващо се сиво карбоново фолио Sticker City 3D е релефно, сиво фолио имитиращо структурата на истински карбон. Подробна информация. Карбоново фолио 1.

Ново Аксесоари Изработени са от карбоново фолио с метализирана основа. Освен топлинн. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -карбоново фолио цена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0